Chez Roger et Françoise – 23 september


…gewoon verder. Het zal nu toch niet te lang duren voor Jørgen thuis komt, Marjan. Zingt hij ook in de auto, of alleen als jij er niet bij bent?

146 reacties op “Chez Roger et Françoise – 23 september

 1. sinds ik wel drink kan ik niet meer zo snel lezen. wordt tijd voor en blindePC dan heb je zo’n randje langs je toetsenbord. Kan je in slaap vallen tot die puntjes onder je vingers beginnen te trillen

 2. OKe ik maak nog 1 fles open en dan ga ik naar bed….Ferry jouw logje over mij is er trouwens al van het FF afgehaald…EN ik had nog wel zo’n aardige reactie

 3. Glouglou. Was even een mailtje sturen aan een klant. Heb een paar leuke ideetjes bedacht voor reclame op een placemat. Voor een drukkerij. En nu dus ook voor die klant. En nu mag ik er gratis op met Immogo! In Blaricum, hartje Gooise Matras. Nou, daar zullen toch wel wat mensen rond lopen die een huisje in Frankrijk kunnen betalen of niet?
  Hoewel, het schijnt ook veel uiterlijk vertoon te zijn. Een dikke 4×4 voor de deur en een boomhut van 30.000 euro (zonder dollen!), maar verder op een houtje bijten.

 4. Ik had geen postje, maar Ferry had op FF gepost dat ik de aardigste ben met de vraag erbij of iedereen het daar mee eens was, ik heb daar weel heel erg aardig op gereageerd dat Ferry ook heel erg aardig is, maar 5 minuten later had de moderator het postje al verwijderd 🙁

 5. Ze is echt heel boos. Ik dacht eigenlijk dat zij het ook allemaal als een grap zag. Maar aan haar reaktie vandaag op FF tezien neemt ze het allemaal heel erg serieus………Pffffff

 6. Ronaldus, dat zat ik nu ook net te bedenken, als we het een beetje bijschaven, kunnen we het verhaal zo aan John de Mol verkopen, die gaat toch een eigen zender beginnen, heeft ie meteen een eigen soap……..wij gaan GTST overtreffen….

 7. Nou moet de moderator je ook hebben Ferry!
  Toch wel leuk, zo’n schaduw. De zon schijnt niet eens!
  Wat Monique betreft, moeten we echt maar een beetje dimmen. Ze was in het begin wat heftig in haar reacties en daar zijn wij misschien als een stel rellerige VMBO’ers op in gegaan. Polarisatie en proliferatie zijn het gevolg en voor je het weet is het oorlog. Laten wij het goede voorbeeld geven.
  Ik heb mijn excuus al aangeboden. Niet dat we meteen beste maatjes moeten worden, maar een beetje normaal kan ook wel.

 8. beetje lastig lezen daar op FF, reacties op reacties op reactie. staat een beetje door elkaar. lees ik opeens dat Ingrid kindjes wil maken met 3 vooraf (???)

 9. Drie vooraf, Ferry:
  1…., 2…… DRIE!
  Ennnn daar gaan ze, Ferry neemt het voortouw en passeert Ingrid binnendoor, maarrrrr daar komt de eerste bocht naar links… Ingrid laat het niet op zich zitten en… (vul zelf in en kleur de plaatjes). 😀

 10. nee het zijn vast drie borrels vooraf. Ingrid als je meeleest (er zijn 3 inconnues) of nee wacht, zijn dat die drie vooraf?
  Ingrid ik bedank voor de eer, Misschien mag Willem

 11. Ferry, volgens mij heeft ze een oogje op je. Ze heeft vast je foto gezien. Trouwens, ik ben kapot. Doe jij het café morgen weer een keer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *