Chez Roger et Françoise – 26 augustus


Hoe zit dat eigenlijk mensen? Ik vind het natuurlijk gezellig dat jullie allemaal hier in de kroeg komen zitten consumeren en omzet draaien, maar ik heb buiten op het prikbord ook nog wat aardige dingen opgehangen en daar hoor ik nooit iemand over. Een link naar een verantwoorde kindersite, een prachtige site over WOII, een stukje over het sexueel hoogtepunt… allemaal 0 reacties!
En dat terwijl ik met name op dat laatste stukje – geïnspireerd door Dineke – behoorlijk heb zitten zwoegen. Ik wil niet meteen beweren dat het literatuur is, maar er is wél over nagedacht.
Voor het woord van de dag verwijs ik dan ook graag naar het logje van gisteren, over La petite mort

130 reacties op “Chez Roger et Françoise – 26 augustus

 1. Ik weet het niet ik weet het niet. Gaat het nou om de kwantiteit, tegenwoordig. een goeie mop heb ik bijvoorbeeld nog niet langs zien komen, en ook die gevraagde restaurantips voor Parijs mis ik node.
  Overigens heb ik nu al heimwee. Straks ben ik een heel weekend weg. Hoe moet dat nu zonder mijn uurlijkse update van RF?

 2. sorry, op de plee in slaap gevallen, maar daar ben ik weer!!
  nou heb ik het gemist! Record gebroken!!
  mensenlief, kan Alex nog staan??

 3. Ik was vandaag aan het werk ja! Een nieuw huis op Immogo.com gezet en nog niet eens aan de Franse en Engelse vertaling toegekomen. Is dat trouwens niet wat voor jou Frank?
  Verder schreef ik vandaag twee mailings voor Start Uitzendbureau, een wervingsadvertentie voor topdetacheerder Balance en een vast zeer effectieve mailingbrief voor Goois beveiligingsbedrijf WCS: het snelst paraat bij onraad. Dus om nou te zeggen dat ik met mijn duimen heb zitten draaien… nee.

 4. he, ‘t is net zo lekker druk, maar ‘k val om van de slaap. Morgen weer vroeg dag, dus ik kruip erin! Krek en je Krekkertjes: veel plezier in Paris! Voor allen :Bonne nuit et dorme bien!

 5. al 115 reakties… weer een record.
  @Krek, samen met toos het huis bekeken. Toevallig zag ik het vanavond. interieur sprak me nog niet echt aan. Schrotofiel, heeft wel mogelijkheden. Wij hebben het op de kaart op gezocht en we vroegen ons af of het niet in een gebied ligt dat veel bebost is en misschien niet echt een open gebied met vergezichten. Het was niet meteen whow…., maar dingen moeten groeien,

 6. Is dit een absoluut record? 117? Ik ga d’r niet meer aantoevoegen, ben afgepeigerd. Heb ruzie met me baas ( en morgen wéér een soll.gesprek, gnagna)
  Truste, nee Françoise, ik hoef niks meer, zelfs geen slaapmutsje….

 7. Zal je altijd zien, valt er een prins om, heb ik mijn camera niet bij me. Zullen we ‘m achterin leggen? Hier doe een plaid over hem heen, voordat Joop van Tellingen of hoe heet die vent uit de bosjes komt springen. Het mag dan een telg van Oranje zijn, het is ook een gast van RF, dus verdient hij toch respect.
  Overigens heb ik een groot portret van zijn moe in mijn kantoor, dus je kunt mij lastig van antiroyalistische gevoelens betichten. Hé, zijn portemonnee valt uit zijn zak, open… Is dat niet een fotootje van dat vorige vriendinnetje van ‘m? Hoe heet ze…

 8. Ik ga ook slapen. Het is weer mooi geweest. Morgen vroeg op; caravan uit de stalling voor de naseizoenplaats in Vrouwenpolder. En nu maar hopen op vele mooie weekends.
  Welterusten allen , Krek, Ferry, Dineke, Anne-Lise en Alexander, maar die slaapt al…..

 9. Emilie! Enfin, het “Je Maintiendrai” heeft ook een flinke knauw gehad vanavond. Oranje-Kronenbourg: 0-1.
  Ik ga lekker slaapjes doen, mensen. Wil de laatste gast de deur goed dicht trekken en het licht uit doen? Andersom dan.
  Toedeledokie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *