Chez Roger et Françoise – 3 december


Klik logo voor smoelenboek.

Sinterklaas naakt! Zwarte Piet doet een warming up en de Sint zelf ondergaat een uitgebreide massage, gevolgd door een scrubbing, teneinde ontspannen, met fiere staf, schone tabbert en kek neigende mijter zijn trouwe ros Amerigo te kunnen bestijgen. Klaar voor de Herculische taak ruim 2 miljoen mensen, waaronder 723.471 van huis uit ondankbare VMBO’ers, van strooigoed en presentjes te kunnen voorzien.
Wij kunnen slechts buigen voor zoveel uithoudingsvermogen. En dat op zijn leeftijd. De goedheiligman is gewoon niet kapot te krijgen. Het lijkt Highlander III wel!
Roger, rondje voor de hele zaak, op de gezondheid van Sint Nicolaas!

237 reacties op “Chez Roger et Françoise – 3 december

 1. Daarom heb ik mijn website maar simpel gehouden….en ik vind het al veel werk…ik wilde er dit nog op en datr nog bij en dan werd ik steeds door Riolf afgeremd omdat hij het dan te druk vond worden….heb ik nu geen spijt van…

 2. einde van het jaar Frank, dan worden alle uitgestelde investeringen nog even gedaan. In januari is het dan weer feest, want dan kan men eindelijk weer een nieuwe investering voor dat jaar plegen.
  Maar dit fenomeen komt in elke branche voor.

 3. Sjees jongens, dat kost me een half uur om alleen al al dat gebabbel te lezen. Ik dacht dat dit een serieuze site was? 😉
  Nou ff bij twistpunt kijken. En bij FF, voor de geschiedenis. Dit si bijna een fulltime baan, weet je dat!

 4. Dan Lopen we mekaar weer mis….het ligt in de bedoeling om volgende week donderdag t/m maandag te gaan, mits mijn ega niet meer ziek is, en dan weer in januari….de officiele overdracht is 17 december, maar daar hoeven we niet bij te zijn omdat de SCI Le Bon Ton het huis koopt en wij de notaris gemachtigd hebben….
  Ronald, goed bekend, ben een afnemer van Carisolv , via jullie enthousiast geworden…bij mijn patientjes beter bekend als Harry Potter zalf…schoonmaken zonder boren…hocus,pocus….werkt perfekt….

 5. Zo, heb even op FF gekeken. Tom is volgens mij een pseudo van wat oude bekenden van ons. Ik herken het gemankeerde, hitserige stijltje, getuigend van een volledig gebrek aan enige finesse en smaak. Maar goed, ik ben er wel blij mee, want zelf maak ik geen reclame voor HeF meer op FF (weet niet eens of ik het überhaupt kán, in verband met IP-ban en zo). En nu doet ‘Tom’ het voor me. Heerlijk! Merci ‘Tom’! Sukkel.

 6. Wie weet, probeer het. Maar maak ajb geen reclame voor ons, want voor je het weet heb ík het weer gedaan. Als een gast van HeF bij FF een scheet laat, krijg ik de schuld.

 7. Zo te zien mag het Ronaldus. Maar je had het ook gewoon aan mij kunnen vragen. Ik heb namelijk grote ervaring met asbest. Het dak van onze inmiddels afgebroken varkensstal… 4 pallets vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *