Chez Roger et Françoise – 4 december


Klik logo voor smoelenboek.

Weekend! Druk gisteren, op het laatst nog even. En dank aan ene ‘Tom’ voor de gratis antireclame voor ons weblog op FF. Een stevige piek in de bezoekcijfers was het gevolg. Ze hebben het in Frankrijk niet voor niks steeds over de DOM TOM!

115 reacties op “Chez Roger et Françoise – 4 december

  1. Bij mij slaapt iedereen. Mijzelf incluis. Leuk sniklaasfeestje, maar nu heb ik het wel gehad. Houden jullie met je ellebogen de bar warm, ik knijp er vantussen. Truste.
    @Dave: Chateau Migraine, when you wake up the next day.

  2. Ik vermaak me meestal prima om deze tijd, lekker alleen, iedereen te bed. Eigen muziekje op, Sonny Rollins op dit moment.

  3. Owja ff voor de duidelijkheid DINEKE. Me vader hield niet van een slok! hij drinkt helemaal niet en roken ook niet! neem daar maar een voorbeeld aan!! Hij is zo plotseling uit ons leven weggenomen!! denk eens om wat je zegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *