Chez Roger et Françoise – dinsdag 11 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Goedenmorgen allemaal! Lekker uitgeslapen. Neem een kopje koffie of een p’tit rouge en ga zitten, strijk de plooien uit je doorleefde gelaat.
Gisteren zei Peter in de kroeg iets over feest omdat we van de week een recordaantal van bijna 600 bezoekers hadden. Ik vrees echter dat dat een bugje was als gevolg van de aanpassingen van het web-log.nl-systeem. Ik maak me sterk dat hij paginaclicks als bezoekers heeft geteld. Zo’n piek valt buiten de standaarddeviatie. Die wordt niet geteld.
Duh? Standaarddeviatie? Jahaaaaa, Krek. is niet van de straat (kan iig heel goed doen alsof).

320 reacties op “Chez Roger et Françoise – dinsdag 11 januari

 1. @Krek, ik ben een geboren en getogen Naardernees, daarna naar Bussum verhuist om na 10 jaar door te gaan in Amersfoort dus vrij vast op de plek. Nu af en toe proefend van het franse leven in Panneçot.

 2. @Ferry: Moet dan wel ‘want noch kal’ zijn, natuurlijk. Je hebt de kok horen fluiten, maar weet niet waar de lepel hangt (ook een goeie, want terugslaand op zichzelf).
  @Willem: één ding: als je iets zegt, blijf erdan bij. Niks is zo vervelend als iemand die iets roept en vervolgens zonder enige uitleg offline gaat. Moet je per se weg, meld dat dan even. En/of meld je aan bij WIE, zodat we kunnen zien dat je er bent, of niet. Reageren op weblogs is net als in het gewone leven, aan beleefdheidsregels gebonden.
  Over weg gaan gesproken, hebben jullie gezien hoe laat het is?

 3. 7 inconnus! Je kunt wel zien dat ik op marktplaats een stukkie geschreven heb over wonen in Frankrijk (reclame voor immogo.com) en daarin in één moeite ook HeF-promotie heb gemaakt. Heel veel nieuw volk, en een recordaantal unieke bezoekers.

 4. Klant nog wat? kan ook
  ja we houden ermee op fles = ook leeg en ik hoor de klepel fluiten, dat belooft niet veel goeds

 5. Het stukkie heet Welke gek koopt er nou een ruïne in Frankrijk? en leverde Immogo in één dag 434 bezoekers op. En dat terwijl een gewone huizenadvertentie maximaal 200 nieuwsgierigen tot klikken leidt. De kracht van goede copy! *roffelt zichzelf fier op de borst*

 6. @Willem: ja, maar over die situaties hebben we het nu niet. Een weblog is een gemeenschap. Als je je in een gezelschap begeeft, kun je niet midden in en conversatie zonder een woord te zeggen weglopen. Het gaat hier over gewone beleefdheidsvormen. Jij roept een half uur geleden iets tegen Coco, zij reageert en jij bent gewoon weg. Alsof je het de gewoonste zaak van de wereld vindt dat zij zich naar jouw tijdsschema voegt. Hoeveel tijd kost het om ff in te tikken “Coco, sorry, zo terug”?

 7. Ja, ik kan niet zien of Willem er nog is of meeleest. Ben je daar nog, Willem? Meedoen met een weblog is tweerichtingverkeer. Het kan net alleen als het jou uit komt!
  Meld je in ieder geval aan bij WIE (links boven in de kolom), dan weten we of je hier online bent.

 8. ik blijf erbij, gezien de voorgeschiedenis hebben wij RECHT op een uitleg voor jullie/jouw aanwezigheid hier. dit roepen we elke keer weer maar het dringt blijkbaar niet helemaal door

 9. @Remke: niet mijn beste werk. Leukere verhaaltjes over een Hollandias in Frankrijk lees je hier. De links onder de rechter tekstkolom. En dan weet je ook meteen álles!

 10. Mijn karaf is leeg, mijn glas half vol. Een Côte du Rhone ‘La Suzienne’ op aanraden van Rob(èrt). 10 liter in kartonnen doos. Voor de écht verslaafden.

 11. ik dacht dat deze site zich iedere dag zou vernieuwen edoch kom hier tot 13 jan iets vinden. Terwijl ik op zoek ben naar en vriendin remke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *