Chez Roger et Françoise – dinsdag 11 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Goedenmorgen allemaal! Lekker uitgeslapen. Neem een kopje koffie of een p’tit rouge en ga zitten, strijk de plooien uit je doorleefde gelaat.
Gisteren zei Peter in de kroeg iets over feest omdat we van de week een recordaantal van bijna 600 bezoekers hadden. Ik vrees echter dat dat een bugje was als gevolg van de aanpassingen van het web-log.nl-systeem. Ik maak me sterk dat hij paginaclicks als bezoekers heeft geteld. Zo’n piek valt buiten de standaarddeviatie. Die wordt niet geteld.
Duh? Standaarddeviatie? Jahaaaaa, Krek. is niet van de straat (kan iig heel goed doen alsof).

320 reacties op “Chez Roger et Françoise – dinsdag 11 januari

  1. ik dacht dat deze site zich iedere dag zou vernieuwen edoch kom hier tot 13 jan iets vinden. Terwijl ik op zoek ben naar en vriendin remke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *