—TWIST-PUNT—


Heb je wat te griepen? Ben je het oneens met Hollandais en France? Vind je dat iets beter kan of moet? Heb je gewoon eens zin om lekker te schelden? Hier vind je altijd een luisterend oor. En as ‘t ff kan een grote bek terug. Lekkerrrrrrr!

117 reacties op “—TWIST-PUNT—

 1. Volgens mij zijn het vooral de adverteerders zelf die de boel traineren. Die moeten die briljante tekst nog even ter goedkeuring voorleggen aan hun achterlijke neefje. En hun te blonde vrouw. Omdat ze zelf te schijterig zijn om een knoop door te hakken.
  Het gebeurt regelmatig dat ik een spoedtekst op maandagochtend 9.00 uur aanlever (hele weekend doorgehaald, want tja, haast hè) en dat je dan op donderdagnamiddag een uur voor de deadline nog een paar aanpassingen krijgt doorgespreeld. En ik zeg met nadruk aanpassingen en niet correcties, want dat is heel iets anders.

 2. De boel dichtgooien, graag, maar ja twee 1/1 full-color pagina’s. Die omzet kunnen we niet missen. Ben wel naar huis gegaan – worden ze lekker bang – en zie zondag wel verder.
  Ik heb ergens gelezen dat het tot in het hoogste niveau van een organisatie usance is om ‘moeder-de-vrouw’ (bestaat er ook een mannelijke versie?) te consulteren als het over publiciteit/vormgeving gaat.
  Een van de wetten van Murphy luidt toch: “Er is nooit tijd om het goed te doen, maar wel tijd om het over te doen”?

 3. @Krek.: nou moet je ophouden! Omdat je -toevallig- geen blonde Japansen hebt…
  en Henk met zijn”moeder-de-vrouw” (zucht); als puntje bij paaltje komt (…..!) zijn jullie nergens zonder vrouwen.
  En hoezo zou er een mannelijke versie moeten zijn van moeder de vrouw? Dat wordt een eng wezen!
  Ga vooral zo door, ik ben echt in de mood na mijn ingezonden stuk

 4. Hallo, Laat ik nou precies bij de haarspeldbocht wonen in Mont en als ik dan zie hoe bijna iedereen die zo keurig staan te demonstreren tegen de ¨vuilstort¨die misschien hier wordt gerealiseerd hun ASBEST, VUIL, OUDE AUTO ONDERDELEN,VERF, OLIE, LEGE OLIEVATEN en nog meer DUMPEN en VERBRANDEN bij ons op de hoek waardoor wij dagelijks in de stank en giftige rook wonen en dat diezelfde mensen vrolijk fluitend posters op hun huizen hangen en ook nog eens die posters verspreiden dan vraag ik mij werkelijk af of het gaat om het milleu of de waarde van hun eigen huis. Ed van Straaten.

 5. Ik weet niet waar ik me nu bevind, ik zocht (belgen verhuizen naar france), en ik kom dit hier tegen. Hollands gelul, mag best hoor. Maar als jullie naar france komen zoeken jullie alleen elkaars gezelschap op. Er zijn er veel van jullie soort die hier jaren wonen en nog niet tot 10 kunnen tellen in het frans, vreselijk toch. Voor wat zijn jullie dan naar hier komen wonen vraag ik me af. Zoek een wat meer de plaatselijke bevolking op en je zal zien dat france niet alleen een mooi land is maar dat de mensen ook zeer goed meevallen, en ze je aanvaarden.Wat je aan een fransman geeft krijg je dubbel terug.

  EDIT: naam van deze Belgische dame verwijderd, omdat ze bij nader inzien toch erg van Nederlanders in Frankrijk houdt, vooral als deze bij haar de gîte komen huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *