Chez Roger et Françoise – dinsdag 5 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Ach, wat een drukte in ons leven. Infopunten, kachels, Franse les. Ik vraag me af wat deze dinsdag ons nu weer gaat brengen. Hij eindigt voor mij met een partijtje volleybal, dat is alvast zeker! Deo volente natuurlijk.
Over smoelenboeken gesproken. We plaagden Ferry er wel eens mee dat hij op een droogkomiek uit het Oosten van Nederland lijkt. Maar als je die foto van John daarnaast nou eens goed bekijkt…

175 reacties op “Chez Roger et Françoise – dinsdag 5 oktober

  1. Dineke,23.15 uur,
    Ik kan veel zeggen op dit moment en dat doe ik dus niet!Ik zit boordevol van zulke verhalen en jij niet.Ik ben wel blij met jouw waardering voor mijn verhaal,zo simpel kan het leven zijn! 😀

  2. Krek,23.24
    Een ding is duidelijk:IEDEREEN vond het verhaal mooi!En wat die wijn betreft:Grand vin du Bordeaux.Cotes du Bourgh 2003.HEFTIG!Het valt niet mee he krek!Maar misschien heb jij ook wel iets te vertellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *