74 reacties op “Chez Roger & Françoise woensdag 06/10

 1. Ronaldus, hartstikke bedankt. Ik verheug me er al op. Nu heb ik eindelijk een volwaardig excuus om die iPod MP3-speler met autoradiozender te kopen! Volgende keer dat je hier in de buurt bent, kom je mijn Franse MP3-verzameling maar plunderen.

 2. Ferry speelt vals 😕 Ik heb toch ook niet een foto van Anky van G. geplaatst (heb geeneens geen paard)
  Waar is inenen je hoorn gebleven?

 3. Ja, Roger trek nou die pastis maar open, en je weet het hé.. zonder water. Frost is weer afgelopen dus dan kan ik weer in het café gaan zitten. En Ronaldus betaald, dus wat wil ik nog meer.

 4. @Ronaldus: Ik ben die zonnepanelen vergeten… Kun je niet helemaal overstappen op zonneenergie zo’n aggregaat lijkt mij ook niet weinig benzine verbruiken?

 5. Dat kost een vermogen Aat, in drie uur blaas ik 3 accu’s vol
  en heb ik 24 uur stroomvoorziening. Is 3 liter diesel per dag.
  Om volledig op zonneenergie te draaien heb ik behoorlijk wat panelen nodig. Dat gaat duizenden euries kosten. Voorlopig dus maar dieselen.

 6. Nee, ik ben nog niet aan het pakken…was aan het kijken naar website van andere huizenbezitters om ideeen op te doen…heb een vriend bereid gevonden om mij te helpen met bouwen, is professionele sitebouwer en onderhouder voor een grote gemeente in het zuiden des lands….ben aan het kijken wat ik allemaal kan namaken…..inpakken morgenmiddag en avond…doen we altijd in een paar uurtjes…altijd op het allerlaatste moment….Neem maar wat te drinken van mij…..want van al dat gediesel en enzo krijg je vast wel dorst…je kan altijd je hometrainer nog gebruiken, dan heb je er zelf ook nog wat aan….

 7. @Ronaldus: Maar je kan subsidie op die panelen krijgen. Tenminste in nederland, en ik zal niemand vertellen dat je ze in Frankrijk installeert. Mijn overbuurman en een kennis hebben verleden jaar van een actie gebruik gemaakt en toen hadden ze allebei 4 panelen (van 80 Watt per stuk) voor +/-300 euries.

 8. Ronaldus, in het smoelenboek staat dat je accountmanager ben (vroeger noemde we dat vertegenwoordiger). Met wat voor waar loop je eigenlijk te leuren? Het moet iets technisch zijn want daarvoor stel je te intelligente technische vragen. Ik gok op een witgoed.

 9. Ahaaa… boormachientjes….Nu begrijp ik waarom Frank ineens een huisje toegeschoven krijgt. Omkoperij, frauduleuze handelingen. Wij maar denken dat hij daar heeeeel veel gaatjes voor heeft moeten vullen…

 10. @aat: dat schreef je net zelf. maar ik zou niet op het idee gekomen zijn, vandaar de vraagtekens. meende wel te weten dat men in parijs minder water bij de pastis doet dan in het zuiden, maar zonder?

 11. haha… Stom toeval, dat ik Frank tegenkom bij Roger, ik ken Frank niet persoonlijk dus laat staan dat hier sprake is van jou duistere vermoedens.. 🙂

 12. Dat is prima te drinken. Ik heb pastis afgelopen voorjaar voor het eerst gedronken en ik wist niet dat het normaal aangelengd werd met water dus ik nam het puur en dat beviel eigenlijk prima. Niet te snel en kleine slokjes, dat wel

 13. Gisteren, tja wat zal ik zeggen krek?Eerst begroet je mij met welkom willem en dan zonder dat ik maar iets gemeld heb wordt ik vijf minuten later de grond ingetrapt.Ik wil jullie nog een ding melden:ik ben maar een eenvoudige boerenlul….MAAR DAAR SCHAAM IK MIJ NIET VOOR!!!!
  En het leuke ervan is;het is niet mijn tekst maar ik kan mij er helemaal in vinden. Wat het verhaal van Monique op het FF betreft ik sta daar voor 200% achter , het was niet Blegh zoals jij zei, maar het franse leven zoals wij dat hier beleven ,en als daar serieuze reactie op komt wil ik serieus reageren (ik weet wel wat je nu denkt :de slijmert)
  Ik zit al deze reacties en al deze volslagen nutteloze opmerkingen aleen poosje te volgen en ik denk bij mezelf:Wat doet iedereen hier? Zijn we hier om te wauwelen,of gebeurt ernog wat? Ikdenk dat er een groot verschil is tussen, hier werkenmet en vooral samen met de bevolking of erover kletsen.

 14. Er stond “Willem ? welkom” omdat dit weblog het ‘is niet’-teken kennelijk niet kan weergeven. Bedoeld was dus “Willem is niet welkom”. Ik praat niet met je. Wel tegen je: Rot op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *