Chez Roger et Françoise – donderdag 13 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Goedenmorgen allemaal! Wie had er vanmorgen een tuiltje sneeuwklokjes op de mat gelegd? Schattig, maar er zit geen briefje bij en Françoise is al ruim een maand bij haar moeder op La Reunion. Zomer vieren.

81 reacties op “Chez Roger et Françoise – donderdag 13 januari

 1. Gisteren volgens de web-log.nl-teller 2495 paginakliks en 316 unieke bezoekers. Gaat wel erg hard ineens.

 2. Ik zag bij een ander weblog ook iemand juichen over het plotselinge succes. Dan hebben ze waarschijnlijk iets veranderd in de telwijze. Jammer, ik had gehoopt dat we ineens immens populair geworden waren.

 3. Doe mij maar een espresso, even lekker rustig in een hoekje met de krant..

 4. Ik heb categorieën aangemaakt, zodat we nieuwe logjes in kunnen delen. Vooraf fijn voor de INFO- en TWIST-PUNTEN, maar ook voor de Café’s. Kun je met een klik op de categorie álle Café-logjes ooit oproepen. Tenminste, alle vanaf nu. Tenzij tenminste iemand alle oude logjes wil categoriseren.
  Waar is Dineke trouwens?

 5. Ja, het ziet er naar uit dat je maar één keer per dag mag stemmen. Ik zie in ieder geval geen buttons meer. Wie heeft trouwens die moderators daar tussen gezet? Is dat een steek onder water of zo?

 6. @ferry@roberts: zo te lezen lost naar Frankrijk verhuizen niets op, als je je daar nog steeds rot werkt.

 7. @Peter: Nee stil gaan zitten is prettig. Maar stilzitten is ook niet alles. Dus gaat de Nederlander aan de slag. B.v. schilderen, in Nederland moet alles goed in de verf zitten, maar in Fr. laten ze het door het weer bewerken, zij zijn slim gebruiken ander hout dus dan kan het.

 8. Je gaat ook niet naar frankrijk om iets op te lossen maar om iets toe te voegen..

 9. @Marjan: wat is er daar dan toe te voegen? Volgens mij is het zo, van ik begrijp niet alles en kan in Fr. mijn kop in het zand steken. Is dit niet eerlijk?

 10. Yep Marjan, heb ik net ingeschonken, een Campari/jus d’orange hhhhmmmmmmmm.

 11. @Peter, ik werk me in Nederland rond om daar te kunnen gaan wonen. Het komt er dus op neer dat we nu de kosten van 2 huizen hebben.

 12. @Marjan, dan moet je eens uit Nederland Muider schipperbitter laten overkomen. Het smaakt naar limonade. Erg lekker, erge kater ok.

 13. @coco, is een soort kruidenbitter. Erg lekker. Ik koop het niet meer want je drinkt een fles zo leeg. Zit in een blauwe kruik.

 14. @RobertS, nog nooit van gehoord, maar ik sta altijd overal voor open… wil het wel proberen…

 15. Zeker doen, alleen staat op het etiket dat het een drankje is voor stoere zeelui. Je moet dus wel een bootje hebben. 😉

 16. Ik ga ook niet MSN-en zoonlief heeft een probleem met MSN en dacht ik dat ook zou hebben, dus moest ik even kijken en bij is niks aan de hand…

 17. Ben nog niet helemaal bij(-gelezen), maar alla.
  Dag iedereen, dag Roger.
  doe maar een rood wijntje, moemoemoe!
  Wat een week, het lijkt of er geen vakantie is geweest.

 18. Ik had net een bijdrage geplaatst om mijn te voreg overleden collega Hans van Wieren te gedenken, maar heb hem zelf weer verwijderd, toen ik zag welke reacties er stonden op het condoleanceregister. Wat heb je toch een hoop gestoorde mensen

 19. Hele week hard gewerkt, denk je ff lekker naar de kroeg te gaan, zit ik allenig achter de toog.
  De groeten dan maar [-pinkt een traantje weg en slikt de brok uit haar keel -}

 20. Din, ook deez’ toog is om aan uit te huilen, we huilen wel ff mee. neem maar een flinke borrel, niet om te vergeten maar om te verdragen.

 21. zo, voor de liefhebbers. ik heb weer een fotoalbum(pje) op m’n site erbij gezet

 22. Wie weet er iets over de houderschapbelasting en de grond belasting. wij hebben nu al bijna twee jaar een huis maar nog geen belasting meneer gezien, laat staan een aanslag. zijn ze een beetje langzaam en krijg ik straks een aanslag van een jaar of vijf te betalen?

 23. @RobertS: Nee, maar het is de school in de buurt die het meest verwant is met onze school, we hebben inmiddels veel van hun leerlingen..
  En w.b. de “uti”, dat had ik wel begrepen, hoor. Beetje plagne mag wel, toch?.
  @Ferry: jo foto’s bekijk ik morgen, ik leg het nu (al) af en ga te bed

 24. Hallo,
  Hier in Nederland komt “Un long dimanche de fiancailles” in de premiere. Heeft iemand hier de film al gezien? De website is mooi en de kritieken zijn goed, dus ik ga denk ik ook maar naar de bioscop…

 25. Morgen nog ff snel een externe Maxtor harde schijf van 80 gig kopen, slechts 75. Laatste dag, koopie.

 26. Roberta ik heb de site gevonden vraag niet hoe.
  Ga naar de site van Henk Rabbers, het gastenboek, daar heeft Ferry een bericht achtergelaten met z’n adres.

 27. Onze websites kun je vinden bij links in de linkerkolom,
  klik daar “al onze links ooit” aan en je ziet alle sites.

 28. Zijn jullie aan het bijlezen? Ja, Roger, lekker doe maar een wijntje….. ja de campari is zeker op… Coco was hier vanmiddag?…. oke dan snap ik het… Wanneer komt Francoise eigenlijk weer thuis, heeft ze nu nog geen zon genoeg gehad?

 29. Ja ik ook, m’n werk afmaken en onder het dekbed. Tot morgen zo rond apérotijd.
  Truste allemaal.

 30. Ik heb op m’n weblog ook wat foto’s geplaatst.
  In de linkerkolom onder “links” catagorie “foto’s” januari 2005.

 31. @Robert(a), je bedoelt je website, ja die kan ik zien.
  Je moet moet alleen het raamkozijn nog ff opknappen zie ik.