Chez Roger et Françoise – donderdag 17 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Goedemorgen. Prettige donderdag samen.

292 reacties op “Chez Roger et Françoise – donderdag 17 maart

  1. @Fred: heb ik geen last van, valt reuze mee! Dan La Redoute! Krijg ik dagelijks post van, arme postbode want ik ben niet de enige!

  2. De catalogus van W. krijg je ook niet, alleen bij tijd en wijle wat losse flodders, maar de on-line catalogus is prima!

  3. Ik krijg bijna iedere dag post van de Quelle en kan ook precies zien aan wie ze mijn adres hebben doorverkocht. Bij het invoeren hebben ze een fout gemaakt en ik heet daar Larian.

  4. @Monique: oh. waarom adverteren ze daar dan mee? Anke internet niet maar is geinteresseerd in tuin-aanbiedingen. we hadden al een eerder adres maar die hebben ook nooit gereageerd. kennelijk willen franse tuinbedrijven (of nederlandse in F) helemaal niet verkopen….. gaan we wel weer gewoon hier in de buurt shoppen….

  5. @Monique: waarom zou je? wij kopen alleen iets als wij dat nodig hebben / willen kopen… en als het dan toevallig goedkoprr is, des te beter

  6. @Fred: Ik ben heel erg blij dat mijn jongste dochter eindelijk de goedheid heeft om uit haar kleren te groeien! Ze heeft jarenlang dezelfde maat gehad! Dan dokt mama graag!

  7. Volgens mij is Krek ‘m weer gesmeerd.
    Er was net een pakkende docu van IKON op TV: over 3 generaties Turken. Boeiend! (heb 25 jaar terug veel met Turkse mensen gewerkt – en ze toen in m’n hart gesloten – dat gaat nooit meer over).

  8. Wij hadden in de jaren zestig een Turk in huis, als huurder, die bij mijn vader op de drukkerij werkte. Een van de allereerste gastarbeiders. Charmante man, die altijd een cadeautje voor ons kinderen meebracht als hij terug kwam uit Turkije. Die heeft het vast niet makkelijk gehad zo in zijn eentje in een vreemd land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *