Chez Roger et Françoise – donderdag 4 november


Klik logo voor smoelenboek.

Nou wonen we bijna vier jaar in Frankrijk, en ik heb het hem 20 keer uitgelegd, maar nog steeds kent mijn zoon (10) de namen van de week niet. In het Nederlands dan. Als ik zeg:”We gaan donderdag naar Dijon.”, antwoordt hij: “Wat is donderdag?” Hij krijg het er gewoon niet in. Terwijl het verder best een pienter baasje is. Hebben die van jou dat ook, Marjan?
Overigens is er een ding dat ik niet snap. Ik hoorde gisteren in het café wat mensen praten over Françoise die boodschappen ging doen in de uitdragerij of zo??? Maar die komt pas dit weekend terug uit de kliniek, dus dat kan niet. Het leek me wel aardig om zaterdag wat aardigs te organiseren. Dat we haar met zijn allen een leuk welkom bereiden. Iemand een idee wat we zouden kunnen doen?
Op veler verzoek: het vrAUWvriendelijke plaatje van Coco:

251 reacties op “Chez Roger et Françoise – donderdag 4 november