Chez Roger et Françoise – donderdag 8 december


Klik logo voor smoelenboek.

Cafeetje gisteren dicht.
Cafeetje vandaag open.
De koffie is gratis vandaag, om te vieren dat Françoise d’r laatste verbandje er af mocht. Ze zegt er niet bij waar.

97 reacties op “Chez Roger et Françoise – donderdag 8 december

 1. Goedenmorgen, laat gewerkt en weer vroeg op. Weer een drukke dag, en zo racen de weken vooorbij. Toen ik 12 was weet ik nog dat een zomerschoolvakantie eeuwig duurde. Waar is die tijd, Roger, nog geen drank, doe maar een koffie. Bevieuwd naar Francoise.

 2. Ik kom vanavond wel heel even kijken naar de onthulling van Françoise. De ellende begint wat weg te zakken hierzo. Maar van het huis en ons bod erop hebben we nog altijd niets gehoord. Zucht.

 3. @Allen kom ik aangereden in mijn cliotje zonder licht op weg naar de kroeg raak ik net voor de kroeg op dat heel donkere punt een bommelstam. Kan iemand mij ff helpen met de deuken uit mijn motorkap te tikken ? En neem gelijk 1 van die verbandjes mee om mijn voorruit te poetsen. 😉

 4. @Coco, helemaal gelijk, mijn Hollandse auto is geloof ik de enige in het dorp die geen deuk heeft. Ik zet hem trouwen ook iedere avond op slot. Dat doet echter ook niemand daar. Maar ja, ik kan het niet laten.

 5. RobertS, ik werd ooit aangehouden in Frankrijk door” les filles ” de politie dus, tig tig tig jaren geleden. M’n autootje zag er te mooi uit. Toen was ik nog echt Hollands, iedere week de auto wassen. Nu niet meer hoor.
  Enfin, ze begrepen niet dat hij er nog zo mooi uit zag.

 6. Ik werd (al weer heel lang geleden) in frankrijk aangehouden omdat ik shag rookte. javaanse jongens, dat zat toen nog in zilverpapier met zwart papier er om heen. dat moesten drugs zijn, kon niet anders. en ik maar roepen: c’est seulement du tabac!. kostte me een uur om de opperwachtmeester daarvan te overtuigen.

 7. hé, gezellig die slingers, gmaakt van verbandjes, hebben we wat te vieren? zeg Roger, waarom zit Françoise in die boom voor de deur??

 8. @Rob(èrt) was er in jouw tijd al een blikje, bij mij waren de pakjes Javaanse-jongens nog zwart(zoals het hoort)!

 9. Wij noemden het altijd apenhaar.
  Wij werden vroeger altijd steevast bij welke grens ook aangehouden. Lag aan onze oude auto en het lange haar.

 10. die jochies zaten niet in blik, gewoon in zwart papier. en na twee dagen was ik al lang aan mijn volgend pakje begonnen, dus lekkend schaamhaar heb ik nooit gehad.

 11. als je tot het meubilair hoort zijner weleens zaken die je zo vanzelfsprekend vindt dat je er geen aandacht aan besteed. Ik heb me nog niet opgegeven voor de mei viering. Krek, sluitingdatum toch nog niet verstreken toch? wij zijn er met z’n 4-en

 12. mag me deels rekenen tot een van de initiatiefnemers maar jullie moeten vertellen wat je leuk vindt. ik weet wel een paar dingen maar dat blijft een verrassing

 13. mailwasher pro installeren Ronald ben je overal vanaf. kost geloof ik iets van 30 euro, bekijkt voor jou welke mail er op de server is aangekomen en dan kun je deleten, bouncen en blokkeren. programma leert en onthoudt en pas daarna wordt de mail daadwerkelijk binnengehaald

 14. tnx Ferry, haal het morgen op want de provider blijkt toch niet in staat te zijn alle spam eruit te filteren, ik ben benieuwd.

 15. Ronald, dat is ook niet de taak van de provider, spam is in principe gewoon reklame die je misschien wel wilt ontvangen
  TPG post bezorgt ook gewoon folders tot je tegen de postbode roept dat hij dat niet meer moet doen.
  het aardige van Mailwasher is dat je afzenders kunt blokkeren maar ook hele domeinen en met een paar weken ben je van alle rotzooi af

 16. Volgens mij, heeft mijn provider gemeld een spamfilter in te zetten tegen ongewenste berichten. Zal het even terugzoeken in hun nieuwsbrieven. Misschien heb ik het niet begrepen en bedoelden ze iets anders.

 17. @ferry: gebruik ook mailwasher, maar van die troep kom je dus nooit af. enige verschil is dat je die troep niet download omdat je al op de server ziet dat het troep is. maar de optie bouncen (doen alsof jouw mail-adres niet bestaat) werkt al lang niet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *