Chez Roger et Françoise, maandag 10 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Na een druk weekend hopenlijk een rustig weekje. Onverwacht bezoek gisteravond laat en een bezoekster die zich in haar eentje best wist te vermaken: saai is het nooit chez Roger (Françoise is nog steeds spoorloos, naar het schijnt)
Goed, naar oud Frans gebruik un rouge voor het gat in mijn maag.
En een pepermuntje.

270 reacties op “Chez Roger et Françoise, maandag 10 januari

 1. Dames en heren, ik ga ook slapen, morgen weer vroeg de wekker en 2 meiden met ochtendhumeur… nou dan heb je je slaapuurtjes wel nodig.

 2. nou dan ga ik ook want anders zit ik hier weer net als gisteren, anderhalf uur in m’n eentje te lullen en pinda’s te eten.

 3. JeeeeeZUS! wat een geleuter zeg! Ik ben een half uur aan het lezen geweest. Ik zag het natuurlijk wel aankomen, want van elke reactie krijg ik een mailtje en ik zag dat er 153 mailtjes binnen waren. Inmiddels 180 of zo. Valt gewoon niet bij te houden!
  Maar wel leuk dat julie het zo gezellig hebben. En die Remke, dat is geloof ik een blijverdje. Stephen Stills had ooit een mooi liedje over een driehoeksverhouding Triad heet het geloof ik. “Why can’t we go on as….three.” Mooi toch, als het werkt voor jullie?
  Maar goed, Remke, ga maar eens nadenken over een bijdrage aan het smoelenboek, want je hebt je in twee dagen tijd behoorlijk genesteld als stamgast. En volgens mij was je voorlopig niet van plan om van die kruk midden aan de bar af te komen, of vergis ik me?

 4. nou goed, ik moet, hoe gezellig dit ook is, toch nog aan het werk even. het was me weer een waar genoegen en het zal wel niet de laatste keer zijn geweest, vrees ik…
  tot morgen

 5. Oh, en even voor de duidelijkheid: iemand die bij WIE staat vermeld, zit niet per se in het café te lezen. Er staan honderden pagina’s terkst op deze site, allemaal even interessant, en als iemand ergens op zolder of in de archieven zit, staat hij ook in WIE. De kans dat hij (tenzij stamgast) hier zit te lezen terwijl jij ‘m aanspreekt, is klein.

 6. nee fijne kruk hoor! smoelenzoeken…ja. (van opzij of van voren?)
  ik ga echt anders,…niet goed.
  bonzwoeaar!

 7. ik volg dit al een tijdje als toerist,hetgene ik zie is dat er zeker een keuze gemaakt wordt op wie er gereageerd wordt of wie jullie links laat liggen, ik denk dat
  Remke dit gevoel ook heeft! misschien terecht,oordeel ik niet over. @ krek je mag mij een ip ban geven,voor mij géén probleem.toch ondervind ik dat er degelijk gekeken wordt naar wie of wat hebben we in de kuip!
  verder succes toegewenst!
  ps.ik ben niet zo een stamgast,maar wel een sporadische bezoeker!

 8. Ik begrijp niet precies wat je bedoelt, ac. Wie zich hier netjes voorstelt en gedraagt, kan op veel krediet rekenen. Remke bijvoorbeelt is gloednieuw en binnen twee dagen geqaccepteerd. Zeikerds en anonieme zeurpieten daarentegen maken weinig kans. Maar niemand wordt genegeerd of blijft links liggen! IP-bans zijn (nog) niet uitgedeeld, gebeurt ook niet, of je moet het héél bont maken. Kritiek mag, mits helder geformuleerd.