Chez Roger et Françoise – maandag 31 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Nou, HeF doet het weer. Maar niet helemaal zoals het hoort, want ik hoor een mailtje te krijgen van elke posting. Nu moet ik net zoals gewone stervelingen de nummertjes achter de onderwerpen in de gaten houden.
Goede werkweek allemaal. Sterkte waar nodig.

83 reacties op “Chez Roger et Françoise – maandag 31 januari

  1. @RobertS: Frankrijk natuurlijk Robert. Alleen de niet frankrijkhuizenbezitters zijn gepermitteerd om hun nederlandse keuken te plaatsen.

  2. Zo, mijn klus zit erop voor vanavond. Een melige presentatie voor studenten voorbereid, dus nu kan ik nog ff aan de bar hangen.

  3. @Aat, ik slaap niet zoveel, 4 tot 5 uur per etmaal.
    Maar dan ben ik ook wel bewusteloos, ik heb dus geen last van slapeloosheid. Is wel makkelijk, heb je genoeg tijd om van alles te ondernemen.

  4. @Robert(a), het wordt aftellen nu, ze zijn begonnen met het geven van morfine, en dan is het met een paar dagen wel afgelopen. Morgen nog een laatste bezoek denk ik.

  5. Ronaldus, sorry ik was de hond uitlaten! Morfine daar kan je lekker mee leven, ervaring het heeft mij geweldig geholpen!. En ik ben niet de man met zijn hoofd in de keukenkast

  6. @Ro Ik heb een hoop gekregen, maar was er wel blij mee. Toen mijn vader doodging, kreeg hij het ook en het is prettig. Dat moet je niet als een eindpunt zien!!!!

  7. @Rob, als je een avontuur zoals jij achter de rug hebt beleef je volgens mij elke dag twee keer van geluk. En alles wat je daarbij geholpen heeft om weer fatsoenlijk te leven is natuurlijk geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *