Ik is een ander.


Je est un autre. Zei Arthur Rimbaud. 150 jaar geleden geboren. Reden genoeg voor een eigen internetsite. Heel fraai, kunstzinnig, poëtisch maar ook erg flash zesh. En dus wreed traag als je geen breedband hebt. Enne… verboden voor Peter!

8 reacties op “Ik is een ander.

 1. Kwou dak ’t kon leze?
  Het is wel heel erg mooi gemaakt dus ’t maakt – mij – eigenlijk niet zoveel uit wat er staat (spreek ik mezelf tegen?).

 2. Dat was natuurlijk de truc om me te laten kijken…
  Maar helaas, het waarom daarvan ontgaat me. Wellicht doordat de haut-debit-versie ondanks mijn adsl-lijntje na vijf minuten nog steeds alleen maar loading zei en de bas-debit niet op mijn 800×600 schermpje paste. Heb er meer pixeltjes in gepropt, maar daardoor werden de letters weer onleesbaar klein

 3. Nee, Peter, ik weet dat jij een hekel aan dit soort sites hebt. Te veel flash, te weinig inhoud. Vandaar dat ik meende je dit te moeten besparen.

 4. Oh, ik dacht aan Lodewijk de zoveelste, die het franse volk aan het aardappel-eten kreeg door het eten van aardappels te verbieden.
  Bovendien ben ik journalist, weet je nog? Geen betere manier om mij nieuwsgierig te maken dan door te stellen dat ik het niet mag zien.
  Maar je hebt mijn reactie juist ingeschat. dank voor je goede bedoelingen.

 5. Was ook slecht geformuleerd. Had moeten staan: Peter, niks voor jou! Maar dan was je ws tóch gaan kijken ;).

 6. bij staat die Flash er met een paar seconden, maar wordt een beetje nerveus van die rondraaiende woordjes aan een lijntje