Chez Roger et Françoise – weekend 29/30 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Tot diep in de nacht hebben Henk, Ronaldus en ik plezanterieën uitgewisseld in ons stamcafé. Henk, hoe onuitstaanbaar soms ook, begint langzamerhand een plekje in ons hart te veroveren. Of in ieder geval een plekje op de röntgenfoto van ons hart. Al was het maar vanwege zijn onvermoeibare queeste naar het juiste woord. Of in ieder geval zijn queeste naar het laatste woord. Geen discussie zo onbeduidend of Henk doet zijn duit in ons zakje. En dat is wat een weblog als dit levendig maakt
Iemand suggereerde ooit dat Henk mijn ‘ami de guerre’ zou zijn. Ik ben het daarmee volmondig eens. Er is niemand met wie ik het liever oneens ben dan met Henk. Kom op Henk! Voor de 10 punten, uit welke film is dit fragment: But if they start a rumble, we’ll rumble ‘m right!

244 reacties op “Chez Roger et Françoise – weekend 29/30 januari

 1. Goedenmorgen, vroeg op, voetballen met dochterlief.
  @Marjan, eens mens moet altijd blijven dromen. Wie niet droomt heeft geen toekomst. Veel plezier bij de show.
  Tot later.

 2. Goedenmorgen, vroeg op, voetballen met zoonlief. De helden van oranjewit D9 gaan er weer tegenaan.
  Roger, een cappuccino en een sandwich au jambon svp

 3. @krek: ik wil niet voorzeggen, maar ik kom in aanmerking voor de volle tien punten. Makkie die vraag, kwestie van algemene ontwikkeling.

 4. Goedenmorgen. Shit, ik was niet helemaal helder meer gisterenavond (vanmorgen) zo te lezen. En zo te voelen aan mijn wattige kop. Wat een gelul. Wel wonderbaarlijk dat ik zelfs met twee flessen wijn in mijn mik nog redelijk foutloos blijkt te kunnen tikken.
  Nogmaals iedereen bedankt voor het commentaar op Immogo. Ga maar ’s af en toe kijken of de probleempjes al opgelost zijn. Als de conversie naar mijn server gereed is, zal ik het nog wel een keertje melden.

 5. Hij is ook te makkelijk. Wel nog even gegoogled midden in de nacht om hem helemaal correct te krijgen. Gouden film trouwens. En de eerste bioscoopfilm die ik ooit in de bioscoop zag. Mijn vader heeft me meegenomen op mijn 12e. Ik heb nog ergens de originele LP.

 6. Onze zaterdag neemt een wat onverwachtse wending, vanmiddag om drie uur wordt de moeder van Truda, mijn schoonmoeder, voorzien van de ziekenzalving.
  De katholiek opgevoedden onder ons kennen dit sacrament vast nog wel. Helaas komt het moment van afscheid toch sneller dan we verwacht hadden. Ze is 77 jaar en heeft al enige jaren last van Parkinson, de laatste anderhalf jaar verblijft zij al in een verpleegtehuis. Het worden dus wat verdrietige dagen voor ons.

 7. Ik zat ff de herkenbaarheid van mijn site op te zoeken op google en kwam mede hier terecht… Vanwaar?

 8. @ronaldus, het is waardeloos, ik heb het 2xmeegemaakt 2jaar geleden, veel sterkte voor jullie en rustig aan voor zover dit kan!
  groeten Robert(a)

 9. @Krek: Ik loop ineens handtekeningen uitdelend over straat, kan de tekst bovenaan wat minder (zei hij blozend).

 10. Ronaldus, voor jou vrouw,kinderen en voor jou heel erg veel sterkte in de komende tijd, een tijd die heel moeilijk zal zijn. Wij denken aan jullie!

 11. Tja, ik was er zo vol van, inene. Van de Bordeaux dan, hè. Maar censureren doen we niet. Dus zullen we allebei met de schaamte moeten leven. Troost je, met twee drie dagen verdwijnt het café in het archief. Kraait er geen haan meer naar.

 12. @Nils: ga er maar vanuit dat je per ongeluk hier bent terechtgekomen
  (mensen: niet over keukens l*llen!)

 13. zo weer veilig in het franse, lekker thuis dus, ik ga ook gelijk weer weg want m’n eigen bed roept. en wat is er heerlijker dan dat…tot morgen dan!

 14. Hanneke, ik krijg net op Immogo een mooi object binnen. In de buurt van Macon. Twee huizen (bewoonbaar maar nog niet helemaal af) met een kennel en een flink stuk grond, rustig gelegen. Volgens de eigenaar ideaal voor mensen die gasten met honden willen ontvangen. 170.000 euro. Iets voor jou? Voor ik het online zet, wil je misschien een sneak preview zien?

 15. Stilletjes hier,Ronaldus ook van mij persoonlijk veel sterkte voor jullie allen. Doe maar een koffie want de halve nacht naast je bed liggen is ook niet alles.

 16. Alleen hier zitten is ook niks mijn koffie is op dus ik hou het maar voor gezien

 17. Willem: Wil best koffie met je drinken, maar dan wel vergezeld van een Cognac/Armagnac/Calvados/Marc de Bourgogne/o.i.d.

 18. ik geef veel te hebben advocaat met slagroom. Sorry Willem kan ik niet begrijpen alles, het is te moelijk voor mij omdat ben ik frans. Maar il leze altijd op dat café

 19. @Willem: Maakt niet uit.
  @Chantalje: Kost enige moeite maar ik begrijp ’t wel – zouden mijn Franse buren dat ook denken?
  Erg lekker overigens, advocaat met slagroom en erg Nederlands.

 20. Ik heb de slapelooshei gevonden, in de wei achter de tuin van de buren. Is dus buiten bereik van Boris!

 21. @Monique: Kun je een bosje van die ‘Slapelooshei’ naar me mailen, erg handig als ik even geen tijd heb om te slapen.

 22. Je kunt van mij alle slapelooshei krijgen,ik wil het zelfs we naar drente brengen.

 23. Ik word schizofreen: WillemMoniqueWillemMoniqueMoniqueWillemMoniqueWillemWillemWillemWillemMoniqueWillemBoris.

 24. mag ik dan het antwoord op de vraag van krek geven (zie eerste posting)? Die tien punten wil ik graag scoren….

 25. Dat komt door de relativiteit van de tijd.
  Roept Willem: doe me nog maar…, roep ik, terwijl er zes andere postings tussenzitten, ja hallo…

 26. Morgen, flink verslapen vanmorgen,half acht maar goed alles klaar voorlopig dus ik lust wel een koffie

 27. @Krek: ik was weer teveel Zoef, zie ik. Macon is niet helemaal de omgeving waar we wat zoeken, maar de rest klinkt goed. Dusse…. een sneak preview zou heel aardig van je zijn!
  Eind volgende week gaan we weer na La Douce, deze keer hebben we een huisje gehuurd omdat hotels+maaltijden wel heel erg in de papieren beginnen te lopen. We hebben deze keer een hele waslijst huizen te bekijken, dus dat wordt flink doorpoten en aan de pijnstillers. Is het trouwens vanaf volgende week ook krokusvakantie in Frankrijk?

 28. Morgen Hanneke, net even aan de kids gevraagd, hier is de vakantie van 12 tot 28 februari

 29. Ja, maar niet in heel Frankrijk. Onze regio begint zaterdag.
  Zal ik het naar het hefspam-adres sturen? Stuur me anders ff een mailtje, dan forward ik dat ding van de klant naar je.

 30. In Frankrijk duren de vakanties wel veel langer dan in Nl, is dat misschien ter compensatie van school op zaterdag?

 31. Morgen allemaal,
  Ronaldus heel veel sterkte voor jullie.
  Hanneke de schoolvakanties lopen van 7 februari t/m 28 februari. Er zijn 3 zones.

 32. Nee Dineke, de kinderen zijn hier de hele woensdag vrij. In Frankrijk is het ongeveer zo, 6 weken school, 2 weken vakantie.
  Franse schoolkinderen maken wel erge lange dagen vergeleken bij NL.
  Lagere school : 08.30/11.30 en 13.30/16.30 plus voor nog huiswerk maken.

 33. @Dineke: ik denk het. En ze maken lange dagen, van 9.00 tot 16.30. Wel met 1,5 uur pauze, voor de warme maaltijd. De vakanties zijn echt te lang voor fijn. Ik heb lieve kinderen, maar na tien weken ben ik toch blij dat de school weer begint.

 34. Hallo goede morgen allemaal.
  Mijn zoon zit op een Lycee en heeft de zaterdagmorgen school.
  Datis erg lastig we kunnen zo nooit op vrijdagavond ergens heen voor het weekend.
  Hoe is het weer in Nederland hier -5 graden maar met wel een prachtig zonnetje.

 35. Helemaal met Krek eens, zefs de kinderen zijn blij als de school weer begint.
  Coco, hier is alles op zaterdag vrij.

 36. Willem lijkt me heerlijk voor de kinderen. Zaterdag vrij.
  Gaan ze wel op woensdagmorgen ?

 37. Goedenmorgen, echt weer in Holland om eens de administratie te doen. Doe u mij maar een lekkere koffie.
  Ik vindt de dagen voor kinderen in Holland ook best lang. Vooral als ze niet in de stad wonen. Mijn dochter staat om 06:30 op, fietsen naar het station in Weesp. Dan naar Hilversum met de trein. Hele dag school en daarna weer terug. Plus thuiskomen en dan huiswerk maken.

 38. Mede door de reistijd, dan.
  Mijn kinderen wonen nog geen 10 minuten fietsen van school. Maar Emma presteert het bijna elke dag te laat te komen

 39. @Krek: voor niks een mailtje gestuurd. Nou ja.
  We zitten dus middenin de schoolvakanties. Just our luck! Enfin. Mijn vent mist toch zijn carnaval al, dus dat kan er ook nog wel bij.

 40. @ Dineke: jouw dochter is gewoon een voorbeeld van de regel: hoe dichterbij, hoe later. Gaat echt op, hoor. Op landelijke vergaderingen waren de mensen die van ver moesten komen, beter op tijd dan degenen die dichterbij wonen.
  Ik ben trouwens een notoire optijd-komer. Ik vind het vreselijk als ikzelf of anderen te laat komen op afspraken enzo. Dat wordt dus nog aanpassen, straks in Frankrijk. ‘k Heb horen verluiden dat men daar niet zo stipt is. Hoewel de eigen ervaring toch anders is, trouwens.

 41. Ze staat op tijd op, heeft ook haar spulletjes voor elkaar, maar op de een of anderen manier….
  Wij (Tim en ik) zijn dan al zeker een klein uur de deur uit.

 42. Klopt Hanneke, wij hadden een afspraak met degene die ons huidige huis te koop had. Wij waren dus precies optijd. Men was zeer verbaasd. Had eigenlijk nog niet op ons gerekend. Dat is trouwens niet typisch FRans. In Ierland kunnen ze er ook wat van. Als iemand beloofd langs te komen in “the afternoon” kan dat ook volgende week zijn. Ik denk dat wij gewoon te haastig en jachtig leven.

 43. Wij NL’ers zijn pietjes preciezen, weten altijd hoe het hoort/moet etc. etc. Ik vind zo’n laksere houding ok, maar hier wekt het alleen maar ergernis.

 44. Ikzelf ben dus heel erg. Als ik ergens 1 minuut te vroeg aankom maak ik nog een rondje in de auto. Dat is dus een behoorlijke cultuurschok in het buitenland.

 45. Dat te laat komen of helemaal niet komen was één van m’n grootste ergenissen in Frankrijk. Nog altijd trouwens.

 46. En ze zijn zoooo langzaam. Zeker in de Midi. Komt het vandaag niet, komt het morgen wel.

 47. Ik vindt het toch wel bevrijdend werken. Altijd maar dat moeten. Je wordt op het laatst geleefd. Ik ervaar dat bevrijdend om eens een keertje die druk niet te hebben. We hebben trouwens na 8 maanden nog steeds niet de definitieve eigendomspapieren gekregen van de Franse notaris. Dat wordt dus weer eens emailen. In Nederland zou ik wekelijks bellen. In Frankrijk maken we er niet zo’n drukte over.

 48. Ja RobertS, is ook wel zo. Frankrijk is voor jullie vakantie, moet je werken is het niet altijd een pretje.

 49. Daar kan ik me inderdaad wel wat bij voorstellen. In mijn vorige beroep als AV technicus nogal eens in Frankrijk geweest. Toen was het inderdaad minder leuk dat morgen niet morgen betekende maar overmorgen.

 50. Nu ga ik naar m’n Pot au feu. Het is nog altijd koud.
  – 2° om 11 uur. Vive l’été !!

 51. Misschien leer ik het nog wel af hoor, maar nu word ik echt helemaal gek van dat getreuzel, te laat komen en helemaal mañana. Grrr. We moeten de volgende week veel huizen af en dan is te laat komen noch voor ons, noch voor de verkoper/makelaar erg handig. Zoveel te doen….. ik heb nog zoveel te doen.
  @ Coco: het is hier inmiddels ietsje warmer, 7 graden maar liefst. Maar ja, dan is het weer nat. En er moeten zo meteen twee honden naar buiten. Om het nog een beetje zonnig te houden eten we vanavond ratatouille.

 52. Inderdaad zonnig de ratatouille! Maak je het zelf of uit de diepvries. Zal je nog even een franse tip geven:
  Mocht er wat overblijven van de rata, een paar eieren klutsen, in de koekepan, de rata opwarmen en er doorheen. Heerlijke omelet !

 53. he coco dat is nog eens een tip. Doe ik de volgende keer ook. Merci beaucoup

 54. @Ronaldus, sterkte voor jullie allemaal….
  @Krek, ben bijna jaloers dat je zo’n fijne relatie met henk aan het opbouwen bent…

 55. Middag allemaal,rustig hier.Hoe was het feest Marjan? Oh ja, nog eencaravan gekocht? Verrek is ze al weer weg.

 56. Feest was gezelli, Jorgen stond in de keuken galettes en crepes te bakken, de kinderen liepen te spelen, ik liep wat te keuvelen met deze en gene… en tussendoor was er cabaret met tussendoor liedjes… cabaret vond ik wel moeilijk te volgen trouwens…dan ratelen ze snel dat dat niet meer te volgen is een een buitenlandse dame….
  Nog geen caravan gekocht, was ook niet de planning, maar wel een paar mooie mobil-homes gezien voor aardige prijzen, het waren allemaal occasions en de prijzen vielen reuze… die dingen zijn nieuw vanaf zo’n 60.000 euro en ze stonden hier tussen de 8.500 en 25.000 en die zagen er nog erg goed uit…. dus best interessant voor over een jaar of zo…

 57. Ikheb het al gezien, weer helemaal beter, neem wat te drinken van mij, en de rest ook natuurlijk.

 58. voor mij geen campari ik ben tartiflette aan het maken lekkere kost voor dit ijzige weer

 59. met een lekkere chardonnay avec dat wat smullen en tussentijds zit ik life cooking te kijken

 60. Ja , ik ben er weer en zit ondertussen maaike te helpen met haar huiswerk, ze moet de europese landen met hoofdsteden leren en ziet daar het nut niet van in en maakt er dus een zooitje….zucht

 61. Het zijn er nu meer als vroeger in onze tijd!!! Europese landen bedoel ik

 62. @Robert(a) Lekker om er vaak tussen uit te knijpen in Nederland en dan de rust te vinden……….

 63. Wij gaan af en toe naar nederland maar dat is hoofdzakelijk familie bezoek en echt voor de rust.
  Maar als we dan weer thuis in Frankrijk zijn is het voor ons weer rust…………

 64. Robert(a): Mooie omgeving Canal du Nivernais, wij gaan er soms zwemmen, er is een soort van ouderwetse badinrichting met horeca, vlak bij een sluis. Ben vergeten waar precies.
  Overwegen om een keer zo’n smalle boot te huren en het kanaal af te zakken (eigenlijk op te…).

 65. goedmiddag allemal
  Ja krek ik ben terug naar zuid frankrijk. en mijn stage was sublime! ik was in een zorgthuis en heb ik goed geleerd van nederlandse maar jammer niet veel toerist zijn. Geef niet ik ga terug in maart 2005
  sinds dit stage ik wil naar nederland leven. Ik hou van Frankrijk maar ik houd meer voor Nederland en “surtout” van Den Haag. Bedank voor uw message
  Het is moelijk te lezen de message van de café, is het normaal dat moet ik boven gaan ? ik denk wanneer een message is schrijven ik zie op dat moment. Sorry voor de “mistake” fouten ben ik frans

 66. Chantalje
  ooit – il y a très longtemps- heb ik beloofd contact met je op te nemen. Ik heb het geprobeerd, het is niet gelukt (raté) en daar is het bij gebleven, je regrette!
  Je Nederlands is voor ons goed te begrijpen hoor. Ben blij dat je Den Haag leuk vindt.

 67. bonjour Dineke
  ja ik was in Den Haag gewest het was hartstikkeleuk
  Ja jammer on s’est raté Ik was in Bosh en Duin een zorgthuis, de mensen was héél vriendelijk en niet vergeet ik was een “curiosite” een frans stagiaire

 68. Goedenavond, een enerverend weekend mag ik wel zeggen.
  Bedankt voor jullie blijk van meeleven. Zoals ik zaterdag vertelde gaat het niet best met mijn schoonmoeder. Omdat ze de strijd moe is, en deze niet meer kan winnen, heeft zij vrijdag verkozen te stoppen met haar medicatie Voor ons wordt het nu dus afwachten, het kan een kwestie van dagen zijn tot hooguit enkele weken.
  Maar genoeg nu over deze vervelende kant van het leven want ik kom hier voor een stevige borrel en wat prietpraat.

 69. Niet leuk allemaal, Ronaldus. Neem een lekkere Calvados van mij. Ik ken een vrachtwagenchauffeur die dat goedje gebruikt als opkikkeringetje. Als hij een beetje slapjes wordt, neemt hij een Calva en kan hij er weer een paar honderd kilometer tegen.
  Excuseer overigens als ik er niet steeds alert bij ben. Ik probeer tussendoor ook wat teksten te schrijven.

 70. Nu is is ’t weer gewoon en m’n reactie van daarnet is in een digitale spelonk verdwenen. Spooky hier.

 71. Opnieuw. Alsof er op afstand aan m’n browser-instellingen wordt geknoeid. Tikte twee postings geleden ineens in de Courier.

 72. Net als bij Ronaldus neemt bij ons de zondag een andere wending,vlak na mijn laatste berichtje van middag is Monique haar moeder halsoverkop, net twee weken hier, in het ziekenhuis opgenomen
  Na alles van de laatste twee maanden niet echt een opkikker, het is waarschijnlijk een herseninfarct.
  Monique is nog in st Brieuc en ikheb haar nadien nog niet gesproken(er moet hier ook gemolken worden, dat is het nadeel van het vrije bestaan datwij hebben; het gaat zeven dagen per week door) dus ik wacht maar af.

 73. Jezus, Willem, ‘ze’ moeten jullie wel hebben. Sterkte.
  Gezellig café is dit. Het decor verandert met de minuut en de ene onheilstijding volgt op de andere. Ik denk dat we dit weekend maar zo snel mogelijk moeten vergeten.

 74. Er lijkt helemaal niets goed te gaan, ik kan niet meer reageren. De pagina ververst niet, of het bericht is verdwenen. Dus sorry dat ik niet reageer.
  @Willem, ouders kunnen ons behoorlijk bezig houden, mijn vader riep vroeger altijd “maak je maar geen zorgen, daar heb je later nog genoeg tijd voor”.
  Wat heeft die man gelijk gekregen. Ik hoop voor jullie dat ze er nog redelijk bovenop komt.

 75. Prachtig, doet me denken aan Frankrijk tijdens onweer: stroom valt uit, kaarsen zoeken, er is weer stroom, kaars uitblazen, stroom valt uit, waar is die kaars gebleven en waar zijn de lucifers, er is weer stroom, laat die kaars maar aan, etc…..

 76. ’t wordt hoog tijd voor een eigen domein en een goeie host, met een hoop ruimte/opslag. Maar ja… wie gaat dat betalen !!!

 77. Staat deze er wel op? Van mij is er ook een verdwenen.Na tien uur werd ik er consequent afgegooid als ik naar het HenF wilde.

 78. Dames en heren, we bevinden ons nu in de legendarische ‘Bermuda Digihoek’ waar postings verdwijnen! Snel, naar de reddingssloepen!

 79. ’t is dat ik hier in m’n ééntje nog beneden zit en niets beters te doen heb. Zit ondertussen naar die vreselijke looser van de Dijk te kijken. Is niet mijn artiest.

 80. @Robert(a): Wij – op zee – merken daar meestal weinig van.
  @Ronaldus: Met welke – ik neem aan digitale – camera maak jij je foto’s?

 81. @Willem, vreselijk wachten op telefoontjes waarvan je van te voren al kunt vermoeden dat het een slecht nieuws bericht is. Hij staat bij ons ook standby naast het hoofdkussen.

 82. Ik moet een halfuur wachten voordat HenF geladen is, ziet er niet uit, zo ouderwets…nieuwe lijn???
  weer terug en alles met adsl bijgelezen alleen het wisselen van een bladzijde duurt zo vervelend lang, dat ik morgen maar weer kom kijken….
  Roger, geef alle aanwezigen maar iets te drinken…

 83. @Henk, de meest simpele digitale camera die je je voor kunt stellen. Een Kodak DX4330 met 3.1 mp.
  @Robert(a), misschien geen looser, maar op de één of andere manier heb ik een hekel aan die band, kan het niet precies omschrijven, er is geen chemie.
  Pink Floyd is helemaal goed. En the Doors ook 🙂

 84. @Ronaldus: PhotoShop je ze nog of zijn ze puur natuur?
  @Robert(a): Pink Floyd, dat is ver uit de vorige eeuw. Soft Machine niet, toch?

 85. @Henk, één van de voordelen van digitale fotografie is dat je maar raak kunt schieten. Voorheen, en nu ook nog, werden de mooie foto’s in de doka gemaakt.
  @allen, heeft er iemand verstand van excel. Ik heb een specifieke vraag. Kan ik niet terugvinden in de boekjes.

 86. Staaat op!!! Umma Gumma, jeugdsentiment. Zij traden half jaren 60 altijd op in Bussum, heb ze heel veel zien optreden!

 87. @Ronaldus: Klopt, ik gooi 95% weg. Scheelt een hoop (mislukte) afdrukken.
  Ik werk regelmatig, noodgedwongen, met Excel. Maar ik vrees…

 88. @Roberta: gefeliciteerd, je was nr. 200. Kostte vandaag met diverse browsers overigfens veel moeite om op HeF te komen. serverprobleempje, denk ik.

 89. Laat ik de vraag maar gewoon stellen.
  Ik wil een cel, in Excel, alleen maar een kleur geven.
  Door op de cel (het gekleurde vakje) te klikken wil ik doorlinken naar een document.
  Hoe houd ik de link onzichtbaar (dus geen zichtbare tekst) en alleen maar een gekleurd blokje om aan te klikken.

 90. Ik ben thuis, moeder heeft een c.v.a. gehad, morgen wordt er een scan gemaakt die meer duidelijkheid moet verschaffen. Er zijn ook longproblemen en daardoor ook problemen met het hart, daarbij heeft ze ook nog koorts.
  De artsen doen hun best, maar gezien haar leeftijd….wordt het niet makkelijk.
  Ik kon niet bellen want ik was zonder mobieltje of telefoonkaart in de auto gesprongen. Toen mijn moeder rustig sliep ben ik naar huis gegaan, ze is in goede handen.
  Iedereen bedankt voor de lieve berichten en welterusten!

 91. @roberta weer in den lande ja, jezus het lijkt wel ziekenhuis maand zeg, de een na de ander allelei ellende te verwerken. Zo ook ik net terug van twee weken ziekenhuis in/uit.

 92. Ach ik heb deze zomer ook 3 weken in het ziekenhuis in diverse steden in Frankrijk mogen doorbrengen, maar je bent echt daar in goede handen!

 93. @ronaldus: het betrof m’n moeder, kwaadaardig gezwel in dikke darm, hebben ze eruit gesneden en nu is ze weer helemaal aan de beterende hand gelukkig. wie is viltom?

 94. Geen flauw idee wie Viltom is, hij/zij vindt het hier wel leuk want ik zie regelmatig de naam bij WIE staan. Zegt alleen niet veel, een stille drinker.

 95. @Remke, ik heb net je site bekeken. Volgens mij hebben jullie daar een prima bestaan. Druk maar een hoop lol denk ik.

 96. @ronaldus: ja altijd druk op de boerderij, begin het zelf ook bizar te vinden dat je eerst krom moet liggen om vreten in die beesten te krijgen en vervolgens schijten ze het weer uit en moet je opruimen. Maar goed, ’s zomers is het erg gezellig meestal ja…laat ook vaak…

 97. Ik zit hier wel met mensen die aan het tobbben zijn met ouders, KLOTE. Maar denk eraan dat het je een goed gevoel geeft als je er iets mee doet. Ervaringsdeskundige heb het nu 4x meegemaakt.

 98. oh bah, ja wat zal ik zeggen, bij mij is m’n hele familie al dood op m’n moeder en haar zus na dus daar moet ik extra zuinig op zijn.

 99. zit ik hier godver weer in m’n eentje, zal morgen m’n tanden eens poetsen…