Chez Roger et Françoise – weekend 29/30 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Tot diep in de nacht hebben Henk, Ronaldus en ik plezanterieën uitgewisseld in ons stamcafé. Henk, hoe onuitstaanbaar soms ook, begint langzamerhand een plekje in ons hart te veroveren. Of in ieder geval een plekje op de röntgenfoto van ons hart. Al was het maar vanwege zijn onvermoeibare queeste naar het juiste woord. Of in ieder geval zijn queeste naar het laatste woord. Geen discussie zo onbeduidend of Henk doet zijn duit in ons zakje. En dat is wat een weblog als dit levendig maakt
Iemand suggereerde ooit dat Henk mijn ‘ami de guerre’ zou zijn. Ik ben het daarmee volmondig eens. Er is niemand met wie ik het liever oneens ben dan met Henk. Kom op Henk! Voor de 10 punten, uit welke film is dit fragment: But if they start a rumble, we’ll rumble ‘m right!

244 reacties op “Chez Roger et Françoise – weekend 29/30 januari

 1. @Roberta: gefeliciteerd, je was nr. 200. Kostte vandaag met diverse browsers overigfens veel moeite om op HeF te komen. serverprobleempje, denk ik.

 2. Laat ik de vraag maar gewoon stellen.
  Ik wil een cel, in Excel, alleen maar een kleur geven.
  Door op de cel (het gekleurde vakje) te klikken wil ik doorlinken naar een document.
  Hoe houd ik de link onzichtbaar (dus geen zichtbare tekst) en alleen maar een gekleurd blokje om aan te klikken.

 3. Ik ben thuis, moeder heeft een c.v.a. gehad, morgen wordt er een scan gemaakt die meer duidelijkheid moet verschaffen. Er zijn ook longproblemen en daardoor ook problemen met het hart, daarbij heeft ze ook nog koorts.
  De artsen doen hun best, maar gezien haar leeftijd….wordt het niet makkelijk.
  Ik kon niet bellen want ik was zonder mobieltje of telefoonkaart in de auto gesprongen. Toen mijn moeder rustig sliep ben ik naar huis gegaan, ze is in goede handen.
  Iedereen bedankt voor de lieve berichten en welterusten!

 4. @roberta weer in den lande ja, jezus het lijkt wel ziekenhuis maand zeg, de een na de ander allelei ellende te verwerken. Zo ook ik net terug van twee weken ziekenhuis in/uit.

 5. @ronaldus: het betrof m’n moeder, kwaadaardig gezwel in dikke darm, hebben ze eruit gesneden en nu is ze weer helemaal aan de beterende hand gelukkig. wie is viltom?

 6. @ronaldus: ja altijd druk op de boerderij, begin het zelf ook bizar te vinden dat je eerst krom moet liggen om vreten in die beesten te krijgen en vervolgens schijten ze het weer uit en moet je opruimen. Maar goed, ‘s zomers is het erg gezellig meestal ja…laat ook vaak…

 7. Ik zit hier wel met mensen die aan het tobbben zijn met ouders, KLOTE. Maar denk eraan dat het je een goed gevoel geeft als je er iets mee doet. Ervaringsdeskundige heb het nu 4x meegemaakt.

 8. oh bah, ja wat zal ik zeggen, bij mij is m’n hele familie al dood op m’n moeder en haar zus na dus daar moet ik extra zuinig op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *