Chez Roger et Françoise – maandag 7 maart (bis)


Klik logo voor smoelenboek.

Je gelooft het niet! Maak ik een nieuw café aan, midden in de nacht, presteren ze het om ook dát weer helemaal vol te plempen. Die arme Hanneke is vanmorgen een uur bezig geweest met redderen. Nou, het is weer toonbaar en ook de laatste laveloze lalbroek heeft zich naar huis gesleept. Beetje rustig nou, hè?

215 reacties op “Chez Roger et Françoise – maandag 7 maart (bis)

  1. En ik ‘vang’ mijn eigen gistcellen…, noemen ze zuurdezem, maar mijn brood smaakt helemaal niet zuur, schijnt ook heel verschillend te zijn per land, per privincie en zelfs per regiootje.

  2. oja! zelf hebben we hier ook een stukje naaldbos, wel allemaal verschillende soorten, veel ceder en spar, maar op de heuvels waarop we uitkijken is het meeste ook loof en prachtig in de herfst!

  3. @Kits; ik lees bij jouw foto dat je zo’n beetje de boerin uithangt. Is dat je enige werk op dit moment of doe je ook nog steeds iets in de journalistiek.

  4. hoop binnenkort ook zo’n mooie website te hebben als jij, altijd leuk om te lezen (van anderen dan). En nu ga ik ook maar eens bedje opzoeken, een vroegertje mag ook weleens :-), trusten Ronaldus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *