Chez Roger et Françoise, oktober 2012

Hé, ik vind zowaar twee artikeltjes in de map met gastbijdragen. Jammer dat ik geen mailbericht krijg als iemand een artikel toevoegt. Dat moet ik even aan systeemgod E-rik vragen. En jammer dat ze allebei bedoeld zijn als reclame. De ene voor een vernissage, die helaas al achter de rug is. En de andere voor een website met informatie over vertrekken naar Frankrijk. Terwijl er toch heel duidelijk op de ‘Schrijf’-pagina staat: “eenmalige reclamestukkies zijn sowieso niet de bedoeling.” Helaas, deze twee stukjes komen dus niet langs de ballotage.

Wie iets anders leuks te schrijven heeft, is overigens nog steeds van harte welkom om zijn of haar bijdrage  – al dan niet via de ‘Schrijf!’-knop – toe te voegen.

Biertje?

8 reacties op “Chez Roger et Françoise, oktober 2012

 1. Zag ik nou een postje met een uitnodiging tot reclame? Dat is weer weg.
  Het regent hier nu non-stop na maanden van droogte. Ook flauw! Ik ga zo die oplichters van de SIERS betalen. Ben je verplicht een septische tank aux normes te hebben of indien niet, te laten aanleggen, moet je krankzinnige bedragen aan de controlerende instantie betalen. Kan dat dan niet uit de algemene middelen? Ik erger me wel af en toe, maar dat geldt ook voor dezelfde clubs in NL. Vroeger was alles beter.

 2. Het flexibele design van dit nieuwe HeF gooit alles onder elkaar. Dus wat in de kolom staat, komt helemaal onderaan te staan. Zo krijg je meer ruimte voor de artikelen die je zit te lezen.

 3. Je hoeft helemaal niet in te loggen, dacht ik. een keer goedgekeurd, altijd goedgekeurd. Bij mijn blog zijn er wel kolommen, die ik naar believen uit zicht kan swipen als het ware. Of hoe heet dat zwiepen met je vingers op het scherm.

 4. Apart, ik was HeF vergeten… dat kan dus niet.
  Misschien toch te druk. Pastisje dan maar om de cepe-gekte die hier momenteel heerst te vergeten.
  Is er al weer een reunie gepland 😉 ?

 5. Jongens, ik krijg morgen 3 kippen. En ik moet een verslag van de oprichtingsvergadering schrijven (in het Frans, lang leve lebonpatron) van een nieuwe oldtimerclub, die heel klassiek afgesplitst is van de vorige wegens manupilatie en machtsvertoon, jelui kent het wel. De puberhond leren dat hij oude dames niet omverspringt. En nog een website in elkaar steken, dus tijd heb ik verder niet. Komt er nog een nieuw café of moet ik mijn heil elders zoeken?