Chez Roger et Francoise, samedi 2 juillet


Klik logo voor smoelenboek.

%$^@&^#% Wat een zooitje, is er hier dan niemand die ’s nachts even de moeite neemt om even een bezem door het café te halen als Roger er niet is…….
Zal ik het maar weer doen…. zo schoon…
Goedemorgen allemaal
Marjan

146 reacties op “Chez Roger et Francoise, samedi 2 juillet

 1. Vandaag geen siësta voor ons… moest jorgen naar Rennes brengen… hij is naar Australië voor 2 weken…. ik ben zo verschrikkelijk jaloers….

 2. @Henk, als je me zijn adres doormailt, zal ik het aan Jorgen doorgeven… vindt ie vast leuk om te doen… jouw zoon een schop onder zijn hol geven…

 3. @Henk: volgens mij niet, maar omdat je klaagt over je zoon die jou nooit belt ging ik er van uit dat hij er misschien tóch eentje had. Zo niet… dan kun je hém toch gewoon bellen?

 4. @Krek.: Ik klaag niet, ik mopper. Sinds ie van huis is (maart j.l.) is ie al vier keer van telefoonnummer veranderd, we zijn de draad(loos) kwijt. Trouwens, waar bemoei jij je mee 😉

 5. Tseezus, ging er ineens een franse vriendin met me chatten. Ben ik fijn binnen in de koelte, zit ik weer te zweten. Gelukkig zijn fransen op de chat ook niet zo nauwkeurig qua spelling. Nu eerst het woordenboek in z’n fatsoen brengen want nu komt valsigheid ineens na meisjesnaam…c’est pô juste.

 6. eindelijk terug van 5w.Bali-Java-Madura,alles bijeen vergeleken is frankrijk nog niet zo slecht!daar werken ze nog aan een loon van 10 per maand en slechts 3 DAGEN verlof op een maand!

 7. @Jeanne, ik snap daar niks van. Hoe halen ze geld op en wie betaald al die mensen die meewerken. Waarom verkopen die artiesten niet een villa?

 8. In deze lui heb ik echt vertrouwen. Hoe je het ook wendt of keert…Bob Geldof en Bono hebben echt de publiciteit niet meer nodig. Die zijn er op eigen kracht al gekomen.
  Dit zet wereldwijd weer eens een streep onder het feit dat we hier ECHT iets moeten doen aan de armoede in bijna de hele wereld.
  Zoals Madonna net zei: “let’s start a revolution” !!

 9. @Jeanne, dat is verdwenen toen ik mijn lange haar afknipte. Dat idealisme is er ook de reden van geweest dat ik een tijdje in de culturele sector heb gewerkt. Daar is het zakkenvullen echter nog veel erger.

 10. Dat groeit nog steeds uitstekend. Maar zonder geheid. Ik ben door de jaren heen een beetje sceptisch geworden. Tcoh blijf ik in het goede van de mensen geloven.

 11. Als Madonna zegt: “let’s start a revolution” krijg ik toch echt een heel naar bijsmaakje…. en is bij de zin om mee te doen onmiddelijk verdwenen….

 12. Ja, ik krijg daar ook kippenvel van. Bewondering heb ik wel voor haar. Knap om zoveel jaar aan de op te blijven. En ondertussen een muziek bedrijf op te bouwen. Artiest zijn is niet haar belangrijkste inkomsten.

 13. Ik ben helemaal geen fan van Madonna, maar ze gaf een geweldige show weg!
  En ik was het eens met wat ze zei.
  Toch maar elke keer iemand op zijn/haar woorden en daden van het moment bekijken!

 14. Wat ze zei was wel waar, alleen kwam het bij mij absoluut niet geloofwaardig over. Ik denk niet dat Madonna aan iets of iemand anders denkt dan haarzelf, moet ze zelf weten en zoals RobertS al zei, dat soort mensen moeten er ook zijn, en ik vind het heel knap van haar wat ze bereikt heeft, daar gaat het niet om, maar de combinatie Madonna en liefdadigheid vind ik gewoon niet kloppen. Annie Lennox daarentegen kwam bij mij wel geloofwaardig over, die zag je echt kwaad zijn.. en ik heb ondertekend nadat ik Annie Lennox heb gezien….

 15. Ik ben een heel erge fan van Pink FLoyd, heb al hun albums in 4-voud. 2 keer alle LP’s en ook nog eens 2 keer alle CD’s en ook alle solo-LP’s en -CD’s. Mijn vader was ook heel erg en na zijn overlijden, heb ik ook zijn collectie geërfd, vandaar alles in 4-voud…

 16. Met name mijn man is fan vanaf het begin…. We zijn naar het laatste concert in Nederland geweest.
  GEWELDIG!!
  Bij Heppifjoe zie je een poster van dat optreden boven onze werkplek hangen.

 17. @Marjan: Toch wel… Ik was zwaar onder de indruk van de muziek, de geweldige performance, de stoicijnsheid (is dat een woord?) van hun onverstoorbare houding on stage.
  Ik hoop heel erg dat het optreden van vanavond hen insprireert tot een nieuwe tour.

 18. Nee, ik vind van niet… en eigenlijk zou Syd Barrett er ook nog bij moeten, maar die zit volgens mij nog steeds ergens in een psychiatrische inrichting…

 19. Wij hebben onze kinderen beloofd hen mee te nemen naar een concert – mocht dat ooit nog komen.
  Het voelt als het overdragen van een stukje geschiedenis.

 20. ‘avond….net 7 meiden afgeleverd bij de disco….nu mag ik een wijntje…waar zit die $#%$ Roger?
  Schenk het zelluf wel weer in, dan. Iemand?

 21. Andrée kondigt net voor de 5e x aan dat ze morgen echt gaat zwemmen in ons nieuwe zwembad (water is nog niet echt opgewarmd..)

 22. @Ronald: wij gaan niet, omdat wij vermoeden dat het onwezenlijk druk gaat worden. We vonden het programma nou ook niet zodnig dat we dachten: daar moeten we beslist heen!

 23. @gertjan, henk: hoort misschien meer in de blog over de zwembaden thuis, maar toch: wat hebben de Fransen tegen bommetjes? Wel bootjes van Greenpeace opblazen, maar moeilijk doen als een kind bommetje in het zwembad doet…

 24. @Henk, maakt toch niet uit? Je hebt speciaal spul wat je in je zwembad kunt gooien om het een aantal weken schoon te houden, hoef je verder niks meer te doen… ik zal morgen het merk voor je opzoeken.. het is me nu te donker om nog naar het zwembad te lopen…

 25. Heb ook staan watertanden in de MaxiBrico in Luzy bij zo’n plekstik zwembad gevat in hout. Veel te duur voor de, Maximaal, vier weken die wij er gebruik van kunnen maken.

 26. Hij was laatst in de aanbieding van de Leclerc voor 2499 euri, maar volgens mij is ie ook altijd bij de carrefour in de aanbieding eind van de zomer voor nog goedkoper…

 27. Is wel lachen bij ons als we een hoop visite hebben. Water is dan op rantsoen, de mannen moeten dan verplicht hun plasje in het bos doen. Zo’n toilet wordt tich keer per dag doorgetrokken. Een rekensom leerde ons dat het de grootste waterverslinder is in een huishouden.

 28. Maar ga toch ook maar even kijken. Schrok net wel een beetje van Roger Daltrey, ouwe lul. Heb genoten van Robbie Williams though

 29. Ik denk dat ik even lekker ga soppen, heb nog wel wat energie. En dan een lekker fris café voor morgen….

 30. Beste Gasten,
  Wie kan mij vertellen of er in Frankrijk brood zonder gist (Bv zuurdesembrood) te verkrijgen is en bij welke winkels.
  En of er natuurwinkels zijn in Frankrijk.
  Dit in verband met voedsel allergie.
  bij voorbaat hartelijke dank!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *