Chez Roger et Françoise, vrijdag 21 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Roger is eens vroeg gaan slapen en geheel verfrist en opgewekt aan het schrobben buiten.
Op het plaatsje staan bloemen en waxinelichtjes, binnen pruttelt de koffie.

177 reacties op “Chez Roger et Françoise, vrijdag 21 januari

  1. Jij hebt natuurlijk niets te maken met schoolvakanties dus ik vroeg me af of je vaker naar Frankrijk afreist dan wij. Wat voor werk wil je daar gaan doen, hetzelfde als hier in Nederland of iets heel anders.

  2. Ik heb wel met schoolvakanties te maken, mijn partner werkt in het onderwijs. Ik wil totaal iets anders daar gaan doen, maar lijkt me niet zo slim om dit hier te vertellen, mischien wil ik je dat weleens vertellen, maar dan over de privé-mail, begrijp je dat?

  3. Dat kan ik me heel goed voorstellen, tenslotte leest iedereen hier over je schouder mee. Als je het voor elkaar hebt ben ik best wel benieuwd hoe je daar in een broodwinning kunt voorzien. Kan ik ook nog iets van opsteken wellicht.

  4. ‘s Zomers proberen wij 4 weken daar te zijn, en dan nog eens 4 x 1 week met de schoolvakanties. Totaal dus zo’n 8 weken dat we in Frankrijk kunnen vertoeven.
    Is eigenlijk veel te weinig maar wellicht in de toekomst,
    dan heb ik het wel over een 10 jaar, kunnen we er langer verpozen.

  5. Als je echt serieus bent dan is elke onderneming de moeite waard. Maar ook hier geldt natuurlijk dat een beetje marktonderzoek wel op z’n plaats is voor wat betreft het slagen van je plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *