—INFO-PUNT— Week 03/04


Vraag over Frankrijk? Formuleer hem goed. Drop ‘m hier.

1: ziektekosten bijverzekeren boven de 65?
2: welke wasmachien doet het ook goed in Frankrijk en waar zijn ze het goedkoopst?
3: Waar komen die hits via http://dmoz.org vandaan?

56 reacties op “—INFO-PUNT— Week 03/04

  1. @Aat, nogmaals bedankt voor je reactie, uit jouw eerdere reactie begreep ik dat je idd vermoedde dat het aggregaat onvoldoende power zou hebben. Het is een 5,0 KW 220volt + 12volt 8,3amp gelijkstroom elek. Gestart aggregaat. Dus 5000 W leek mij voldoende om een wasmachine aan de praat te houden. Ik heb echter nooit aan het verlies in de kabel gedacht. De afstand tot het generatorhuis is 60 meter, en er is 4 mm2 kabel gebruikt. Ik heb nooit gemeten of er inderdaad wel 220V uit het stopcontact komt, ik ging er vanuit dat dat zo was. Er zit waarschijnlijk niets anders op, en moet ik een machine zonder al te veel elektronische toeters en bellen op de kop te zien tikken.

  2. Dit zijn de mooiste postings, ik méén het, alsof je National Geographic zit te kijken. Techniek is nooit cynisch en wil (bijna) nooit de leukste zijn.

  3. @Henk: ik snap precies wat je bedoelt. Zo lees ik graag de recensies van schaakpartijen. Ik snap er geen reet van (niet-schaker) maar het heeft iets poëtisch.

  4. Mag op de wc ook graag Adformatie of de Overtoom catalogus lezen. Geneuzel over DM of stellingen voor linksdraaiende schroefjes is heel goed voor de stoelgang.

  5. een vraagje? Als mijn toestellen 80 ampere verbruiken hoeveel kw gebruik dan per uur en hoeveel per week als de toestellen 50 uren worden gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *