—TWISTPUNT—


Een nieuw Twistpunt.
Lekker jennen. Joepie!!!
1. Mannen die zich -ongefundeerd- laatdunkend over vrouwen uitlaten, die eeeh…..
2. Hoezo zijn blondjes dom? Ik weet dat het voor W.A. geldt, maar zeker niet voor mij! Argumenten!

175 reacties op “—TWISTPUNT—

 1. Wacht maar. Maar moet nu eerst even die enge stad in (Mohammed B, Ali B, etc) om mijn wederhelft te filmen die met haar percussiegroep optreedt.

 2. Slagwerk! Lekker je agressie kwijtraken. Is eingelijk ook wel een goeie hobby voor een docent

 3. Helemaal niet! Ze leggen alledrie elke dag 1 ei. En ze zijn heel dankbaar vorr vers omgespitte aarde.

 4. Ik ga meestal heel hard fietsen om de agressie kwijt te raken. Ik heb het wel eens bijgehouden. Op een afstand van 25km fiets ik dan zeker 4km gemiddeld harder.
  En hoe je ook wend of keert. De meeste blondjes die ik ken zijn niet echt slim. Dit in tegenstelling tot vrouwen met donker haar. Ik zou zelfs zo ver willen gaan dat hoe donkerder hoe slimmer. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Ik vermoet echter dat daar Andrelon in het spel is.

 5. Vroeger was ik een natuurlijke blonde, nu verf ik het blond en was me haar met andrelon… en om mijn agressie kwijt te raken ga ik beeldhouwen…lekker rammen op steen, of Jorgen treiteren, dat is ook heel erg leuk…..

 6. Ik geloof dat ik een hekel heb aan RobertS. Of aan zijn kortzichtigheid, kan natuurlijk ook.
  Ik ben blonT en drs.

 7. @RobertS: ik vermoeT…I rest my case. Je bent vast kalend, verdwijnt het verstand ook.

 8. Ik heb al mijn haar nog, ben steeds grijzer en heb een vrouw met zwart haar. Henk, doe de groeten aan Mohammed Ali!

 9. Ik heb al mijn haar nog, ben steeds grijzer en heb een vrouw met zwart haar. Henk, doe de groeten aan Mohammed Ali!

 10. Als je je gefundeerd laatdunkend uitlaat over vrouwen, wat is dan de beloning?
  Die grappen over domme blondjes komen niet uit de lucht vallen, waar rook is is vuur.

 11. Henk was ooit rood, maar begint nu toch steeds blauwer te worden. Verder valt hij vooral op kale types met builen.

 12. Dan mag ik daar graag – op die builen – zo’n geel puistje op zien, lekker.
  Trouwens, zo’n kapsel als Heer Wilders…

 13. Ach, RobertS, die ‘mop’ heeft een bàààààrd! (gaaaaap)
  Ik denk dat ik wel weet waar de oorsprong ligt (Tis maar een theorietje natuurlijk): in Hollywood!

 14. goed nieuws voor D 😉
  Blondes jokes face extinction
  The last natural blondes will die out within 200 years, scientists believe.
  A study by experts in Germany, says the BBC, suggests people with blonde hair are an endangered species and will become extinct by 2202.
  Researchers predict the last truly natural blonde will be born in Finland – the country with the highest proportion of blondes. But they say too few people now carry the gene for blondes to last beyond the next two centuries.
  The problem is that blonde hair is caused by a recessive gene.
  In order for a child to have blonde hair, it must have the gene on both sides of the family in the grandparents’ generation.
  The researchers also believe that so-called bottle blondes may be to blame for the demise of their natural rivals.
  They suggest that dyed-blondes are more attractive to men who choose them as partners over true blondes.

 15. Hoorde ik daar iets over van die lekkere vieze gele puisten… heerlijk om uit te knijpen, laat mij niet in de buurt van zo’n puist, want ik kan er niet afblijven…. is dit dom blondjes-gedrag?

 16. Twas weer even duwen tegen die deur, maar ben weer binnen.
  We zouden het toch ook nog hebben over de ‘feminisering’ van het onderwijs en hoe dat geleid heeft tot een dramatische toename van de modeziekte ADHD onder jongetjes?

 17. Heerlijk zo’n plek waar je alles mag zeggen wat je wilt. Blonjes zijn dom, Engelsen vies, Amerikanen gek en alleen ikzelf ben normaal.

 18. ik ga hier nog even op door… belgen zijn acherbaks, chubby checker kan ECHT niet meer en blondjes zijn tegenwoordig slim.. en henk mag ik, geloof ik, wel…

 19. Vreemd, had net gereageerd, waarschijnlijk in een digitale spelonk verdwenen. Als ik ’t nu opnieuw doe staat ’t ‘r misschien als echo.

 20. Even voor de techneuten, ik moet een forum maken waar alleen gerigistreerde gebruikers op kunnen komen en ook die mogen alleen zien wat erop staat. Kan het zelf maken met een datbase maar dat kost veel tijd weet iemand of er ook standaard paketten ergens gehost worden. Heb er een paar bekeken maar die kunnen niet goed beveiligd worden. (er komt bedrijfsinfo/ vragen op die de buitenwereld niets aang gaat)

 21. Wij zijn er dus ook mee bezig. Zal morgen vragen hoe het precies werkt. Als ik het goed heb maak je als gebruiker zelf een bestand aan met de gebrukers die je toe wilt laten. Xs4all kennende zal dat wel goed op slot zitten.

 22. Henk NIET kan altijd NIETER DAN NIET DAN NIETERST… Ik heb een dochter van 4 en dan ken je alle variaties van NIET en nog erger dan NIET

 23. @Ferry, het is NIETERST en bemoei er niet mee… Henk en ik beginnen hier net iets op te bouwen..samen…

 24. Eigenlijk is het maar goed dat Theo van Gogh is vermoord.
  Want zonder die moord hadden we nooit die omslag in ons nationale denken gekregen, waardoor Donner nu de lef heeft om wetsvoorstellen te doen die uitlopen op vervolging van eenieder die een zin als bovenstaande publiek maakt. Zonder die moord en de daaropvolgende omslag hadden we dus nooit geweten wat een eng, akelig, goor, smerig, vies, benepen, doortrapt, onbetrouwbaar en machtswellustig mannetje die Donner eigenlijk is dat hij het Gesundes Volksempfinden nu tracht te misbruiken om er, tegen de geest van diezelfde van Gogh in, zo’n hemeltergende beknotting van de vrijheid van meningsuiting doorheen te jassen. Want straks mogen we natuurlijk óók niet meer zeggen dat Donner een eng, akelig, goor, smerig, vies, benepen, doortrapt, onbetrouwbaar en machtswellustig mannetje is. Dat zal dan uitgelegd worden als een vijandige houding tegenover een minister. Krijg ik nou een straatverbod? Mag ik Nederland niet meer in? Of niet meer op Schiphol komen? Geen fijn idee, dat mijn lot ligt in de handen van een eng, akelig, goor, smerig, vies, benepen, doortrapt en onbetrouwbaar, machtswellustig mannetje als Donner. Maar wel een fijn idee dat we het nu weten, van Donner. Zo is de dood van Theo van Gogh toch nog ergens goed voor geweest.

 25. Ik heb hem vorig jaar 30 maart bijna -per ongeluk- van zijn fiets gereden. Het was de laatste dag op mijn toenmalige werk en ik fietste met een zware tas om mijn schouder en 2 grote boeketten balancerend op het stuur ,toen ik moest stoppen voor een tram. Toen die voorbij was wilde opeens Donner voor me langs schieten. Maar ik had voorrang. Gigi.

 26. Volgens Krek’s doemscenario (hierboven) kun je daar tegenwoordig voor worden opgepakt. Toch Krek?

 27. @Willem: En “Waar bent je mee bezig, kappen nou”. Nou, dat kappen zal wel lukken. Volgens mij hebben die reclamejongens/meisjes zich een kriek gelachen bij het maken van deze campagne.

 28. Dat “Gigi” was een giecheltje achteraf…..eerlijk gezegd was ik op het moment zelf behoorlijk van slag, want we kruisten nl. de tramrails en ik had een half jaar eerder een behoorlijke uitglijer gemaakt in de rails van de Hobbemastraat, met kneuzingen, rekverbanden en tetanus-injecties. Ik geloof dat ik- heel un-ladylike- shit

 29. Dat is toch al gauw goed voor 16 stokslagen heden ten dage. Maar, weldenkend land als we zijn, je mag wel kiezen: op de voetzolen of de geslachtsdelen.

 30. Dat ongeluk was de straf van god, zal ie destijds wel een reden voor gehad hebben. Maar voor dat ‘shit’ roepen…

 31. ik heb ze allemall nog.
  Nou vooruit, een paar kronen. Maar dat lag niet aan het stuur

 32. Heb, lang geleden, gebivakkeerd op een Kunstacademie. Met beeldhouwers én monumentaal schilders viel niet te spotten.

 33. Met mij wel, hoor, met mij kun je alle kanten op, ben heel flexibel i.t.t. het materiaal waar ik mee werk….

 34. Hier word je toch helemaal niet lekker van, er is duidelijk afgesproken dat het 113 is.

 35. Henk, wat is dat toch met jou? Waarom wil je altijd het laatste woord hebben? Ik dacht eigenlijk dat dat een zeer vrouwelijk eigenschap was…. of misschien ben je wel een vrouw en is dat je geheim?

 36. Krek schreefEigenlijk is het wel goed dat Theo van Gogh is gestorven.
  Krek, de predikant voor eigen parochie.

 37. Hij heeft wel gelijk. We zitten hier allemaal onder de knoet van een verlicht despoot, verschrikkelijk. Ik heb zelfs de kerkers van binnen gezien, verschrikkelijk.
  En die verschrikkelijke echo in die verschrikkelijke kerkers!!

 38. Henk….ik word af en toe zo vreeeeeeeselijk moe van je!
  Gek, hè?
  De tour al gemaakt?

 39. Snap ik. Die tour nog niet. Heb ooit – ik dacht op tv – een docu gezien over mensen (daklozen?) die in de ongebruikte delen van het New Yorkse metro-net leven, sommigen van hen komen nooit in het daglicht.

 40. Maar geweldig was die, hè? Vergelijkbaar met die docu over die randgroepjongeren in Roemenie, zelden een betere documentaire gezien.

 41. @Dineke: Neem eind november, begin december een weekje Sabbatical en ga naar IDFA in Amsterdam. Je gelooft je ogen niet.

 42. Beste Henk: met een vrouw in het onderwijs moet je toch weten dat je niet zomaar een weekje Sabbatical kunt nemen….tenzij ik tegen die tijd conrector ben ofzo natuurlijk
  (keep on dreamin’, girl!)