Chez Roger et Françoise – weekend 30 en 31 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Sorry, sorry. Gisterenavond geen gelegenheid (lees: zin) gehad het café te openen en vanmorgen uitgeslapen. Staan er al een paar dorstige mannen te foeteren voor de deur! Kom binnen, kom binnen.
Ik was gisteren dus in Lyon. Een heksenketel! We hebben bij elkaar een uurtje gewinkeld en minstens twee uur in de file gestaan. Druk! Komt natuurlijk door het lange weekend in verband met allerheiligen. Iedereen tijgt naar de ouderlijke begraafplaats om daar wat tijd – en natuurlijk de onvermijdelijke chrysanten – aan de overleden ouders te wijden. Een heidens ritueel, voorafgegaan door een bitter gevecht om als eerste bij het volgende stoplicht te zijn. Via de busbaan en de voorvoegstrook langs de file, en dan met veel geweld weer in de juiste rij dringen… niets is heilig bij dat geteisem.

65 reacties op “Chez Roger et Françoise – weekend 30 en 31 oktober

  1. Hoi mensen, ik ben helemaal op, heb vanavond gespeeld voor een paar bekenden. Op het laatste moment zegt mn toetsenist op en moet ik iets anders regelen. Speel ik de hele avond met super profs…. Ver boven mijn niveau. Cros over ritmes etc… voor de ingewijden. Heel veel geleerd maar vreselijk moeilijk. Maar oké ik heb het gered en kan weer ff bijkomen.. Roger.. een dubbele whisky….

  2. Oké, in juni gaat Krek een feestje bouwen. We hebben dus alvast een zangeres en een drummer.
    Meer bandleden gezocht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *