Chez Roger et Françoise – woensdag 12 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Goeiemorreguh! De natuur is van slag, omdat het lenteweer is. Lente! Hartje winter! Wij willen nog een weekje skieën begin februari. Dus het moet wel nog even flink sneeuwen in Notre Dame de Belcombe. Wij Hollandais gaan immers niet per se naar Frankrijk alleen voor het warme weer. Of wel soms?

214 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 12 januari

 1. @Willem: Sorry maar je moet een eigen mening niet idealliseren (moeilijk woord) je zal nog genoeg moeilijkheden krijgen in de opvoeding. Dingen die jij op je bord kreeg, geef je ook aan je kinderen door omdat je ze NU goed vindt.

 2. Hij heeft het trouwens gepresteerd om, twee weken na zijn operatie, ondersteboven te donderen en z’n been te breken terwijl ik in Frankrijk zat.

 3. @Ronaldus: Dat is je gegeven, maar straks zal er met veel plezier naar terugkijken. Ik ging met mijn vader naar Normadie wilde nhij graag zien hoe de Amerikanen daar aankwamen we hebben genoten met z’n 2, een lol gehad GOUD!!!

 4. Nu ik erover nadenk, ik heb nog geen rolstoel gezien in Autun. Volgens mij is Frankrijk zeer rolstoelonvriendelijk. Mooie gelegenheid om dat uit te vinden.

 5. @Ronaldus:”Nee”wij letten erop omdat mijn partner een gehandicapte nicht heeft. In Moulin-Engilbert heb je op da parkeerplaats voor de AUTUN een invalide-toilet!!!

 6. Robert(a), ik ga er ook van tussen. Ik mag morgen 7 uur vergaderen en moet ook nog proberen wakker te blijven.
  Dus welterusten.

 7. Ben ik dus te snel met mijn oordeel. Maar zoals ik al zei, een mooie gelegenheid om daar achter te komen.
  En nu smeer ik ‘m echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *