Chez Roger et Françoise – woensdag 16 februari


Klik logo voor smoelenboek.

Nieuw Café! Sorry hoor, wat laat, maar ik kan ook niet altijd de vroegste zijn.

230 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 16 februari

 1. @Sandra: Gisteren nog langs Eerbeek gekomen…ken het dorp alleen van naam…mijn vader was architect en één van zijn opdrachten was in Eerbeek, zodoende hoorde wij als kind veel over het werk “” Eerbeek”….Nu woon ik ook in Brabant aan de rand van het bos bij de Belgische grens….best te doen hoor….

 2. @frank; Waar woon jij dan want wij zitten dus ook vlak bij het bos en de belgische grens. Wij zitten ter hoogte van Antwerpen. Ook best te doen hoor en ik hoef nu ook niet per sé meer terug naar Eerbeek, maar ik wilde wel weg uit die verdomde randstad !

 3. @peter; schoonmaakmiddel ?? Wat is dat, ik ken alleen een voetbalploeg die AJAX heet 😉
  Maar je komt wel uit de goede hoek hoor !

 4. @peter; schoonmaakmiddel ?? Wat is dat, ik ken alleen een voetbalploeg die AJAX heet 😉
  Maar je komt wel uit de goede hoek hoor !

 5. @peter; schoonmaakmiddel ?? Wat is dat, ik ken alleen een voetbalploeg die AJAX heet 😉
  Maar je komt wel uit de goede hoek hoor !

 6. Ik loop nog maar eens naar m’n koebeest om te kijken of t’ie al van plan is om te kalven, Roger een rondje, geen koffie want die is koud voordat ik weer binnen ben.

 7. @Sandra: moi, mien laiverd, begriep ik ’t goud dastoe laiver plat proatst? Das goud, mien wicht, dat kin ik ook wel! Is mesgain ’n bietje aandere tongval danstoe went bist, moar alla! Kniesoor dai doar op let, jao toch? Kinst altied nog op de hozeveurels op de biene noar siepels zuik’n!
  Ok, dat was voor de happy few…
  Ik had een flatgenoot uit Eerbeek (op de studentenflat), zij heette Ineke, geboortejaar ca. 1959-1962

 8. Ik kom uit Rheden, taaltje apart, misschien vandaar mijn liefde voor de heuvels hier in FR, is overigens niet te vergelijken maar het is een van de niet platte delen van NL

 9. Het lijkt wat warrig maar in Rheden heuvelt het ook, de taal wisselt van dorp tot dorp Eerbeek is 17 KM verder ; mijn moeder heeft na 50 jaar Rheden nog altijd een tongval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *