Chez Roger et Françoise – woensdag 23 februari


Klik logo voor smoelenboek.

Hé, goed dat jullie gisterenavond nog een paar blokken in de kachel hebben gegooid. Nu gloeit er nog genoeg braize om het vuur nieuw leven in te kunnen blazen. Zal nodig zijn ook, want volgens de meteo wordt het een koude, sneeuwerige dag. Geniet er van!

420 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 23 februari

 1. @Dineke, ik ook en zie ook andere Heffers berichtjes plaatsen, Frank, Marjan ik doe het alleen onder een andere naam en die verklap ik lekker niet, nananana.

 2. @Coco: van mij zul je niks (of bijna niks) terugvinden. Dat heeft moderator Hans in zijn tomeloze woede allemaal verwijderd. Terwijl ik zinnige dingen zei. Ik lees er af en toe nog wel wat, maar eerlijk gezegd vind het vaak gezwets en een hoop herhaling (en mensen gebruiken de zoekfunctie niet of stellen een vraag, worden van alle kanten ‘bediend’ en reageren nooit meer, kan ik niet zo goed tegen)

 3. loooooo. ben moe, de hele dag mensen aan je (m’n) keukentafel die ook nog eens hun telefoon hierheen hebben doorgeschakeld…….hele dag ging dat ding! maar goed, een mens in nood help je uiteraard.

 4. @Wanneer die ‘werkgever’ mijn hypotheek zou overnemen wel. Maar dan is het al niet gratis meer. Dus het antwoord is: nee, natuurlijk niet!

 5. @coco, joooo je hebt het goed met me voor. gister kwamen die mensen om 0:00 uur en bleven hangen tot 4:00 uur, geef niks (VOOR EEN KEERTJE) maar dat was al de vijfde nacht op een rij geloof ik, ach ja za wel altijd een nachtmens blijven, alleen loopt dat niet zo lekker over in die beestenboel ’s ochtends.
  @willem, ohhhhhhhh…

 6. @Coco, wij durven niet eens te denken hoeveel jaar we bezig zullen zijn… maar ach, we hebben lol …
  Toen we hier kwamen 1,5 jaar geleden was het eerste wat we deden een zwembad plaatsen… over prioriteiten gesproken…..

 7. @coco, nee hoor geen misbruik, een luisterend oor lost vaak al heel veel spanningen op. en wijn ook….
  @marjan, waarom nemen jullie dan geen vrijwilliger, die zijn er echt te over.

 8. Nee ik ben geen Petra van hans, de enige hans die ik ken is mijn oom en die woont in ierland en is niet echt wat je noemt… nou ja laat ik me daar publiekelijk maar niet over uitlaten…

 9. Met alle vrienden/kennissen die hier komen maken we de deal dat ze gratis mogen kamperen, maar dan wel een paar dagen moeten helpen.. werkt uitstekend…

 10. @Remke, er zijn wel eens van die klussen…. zoals bv het dak isoleren maar dan wel 7 meter de hoogte in en ga dan echt de steiger niet op… ik heb hoogtevrees, ik heb al eens vastgezeten op die steiger, toen durfde ik er niet meer af… en toen stond ie op 2 meter hoog of zo…

 11. @Remke, ik was alleen thuis en dacht… ik laat me toch niet op mijn kop zitten door stomme steiger… ik kwam er dus wel op, maar durfde er dus niet meer af… ik heb een uur of zo moeten wachten totdat Jorgen thuis was.. en toen nog een uur voordat ie uitgelachen was…

 12. Uiteindelijk ben ik er met hulp van Jorgen weer afgekomen … als ie weer wat lager staat ga ik het weer eens proberen, maar wel als Jorgen thuis is, ik heb geen zin om weer een tijd op dat ding te zitten…

 13. Nee dat zou zijn rug niet overleefd hebben, stapje voor stapje eraf…. Ik kan er nu wel om lachen…toen niet..
  Ik durf ook niet te gaan staan op dat ding, want hij wiebelt…

 14. stoute steiger! heb eens op een pallet op de vork van een uitschuifheftruckding golfplaten van 3m op een 7 meter hoge loods moeten leggen…ook nooit echt m’n hobby geworden moet ik zeggen.

 15. Ik schei d’r mee uit 26 dia’s PP, moet ik toch een middag kunnen vullen.
  Roger………….. een dubbele en de rest ook.
  Gaat het over steigers, zondag heb ik er één op de aanhanger liggen. Op weg naar Frankrijk 🙂

 16. @Remke: Ik was ff druk met m’n schoonmoeder,net als afgelopen nacht toen ik de kachel weer aanmaakte.
  Het lijkt mij geen haalbare kaart wat hier nu gebeurt. Ikben trouwens gek op grappen

 17. @Coco, dat is het gekke, met vliegen heb ik geen enkel probleem en ik scheur met de auto ook zo door de meest smalle weggetjes langs ravijnen…. maar als ik op mijn eigen benen sta… dan is die zelfde ravijn doodeng…

 18. Dag dames (heren ook) ik lees dat mij een half uur geleden een tia m. werd aangeboden… nou lekker. ga ik weer even verder lezen, ben er zo

 19. ze hebben mij gisteren (tot tranen toe bij mij, echt waar) bang zitten maken, over wat er allemaal met je kan gebeuren in cafe’s als deze

 20. @coco, wat gezellig dat je me peet noemt, dat doen ze hier ook. voor wat betreft de buren: ik zal het je nog sterker vertellen: we hebben buren met een baby van 2 weken

 21. @coco meestal repeteren ze elders. voor mij een verrassing ze hier aan te treffen toen ik net thuis kwam. ik ben benieuwd of ze nog komen. buurvrouw aan de andere kant is lief. ze vind hans ook lief dus die komt niet

 22. @allemaal, er staat hier een pup helemaal uit z’n dak te gaan en houd zo iedereen wakker, die ga ik dus nar buiten gooien en mezelf erachteraan, oh nee, ik ga het echt doen vandaag, op tijd naar bed. ohoh. tot morgen.

 23. Dat iedereen hoe is??? dat we allemaal vieze oude mannetjes zijn die onder een andere naam proberen achter je adres te komen en je dan op gaan zoeken??
  Ja dat klopt….

 24. @coco: ik heb zo’n dorst. ga een biertje nemen. jij ook een? trouwens: ik heb overwogen om deze zomer voor niks te gaan werken in het bejaardenhuis bij ons in frankrijk. (om mijn frans te verbeteren). maar had niet gedacht aan klapperende kunstgebitten….kan ik nog niks verstaan

 25. @coco, ja, weet ik, daarom ben ik hier zo onbevangen (en naief?) aan de drank gegaan, maar er zijn altijd wel een paar inconnues die volgens S. (ik mag volgens hun ook nooit de echte naam zeggen) je bankrekening via een sateliet kunnen plunderen. (Hierna begonnen ze alledrie wel heel hard te lachen, dus volgens mij was dit verzonnen….)

 26. en over ‘vrijwilligers’ die komen werken in Frankrijk. Vertel eens hoe jij dat voor elkaar krijgt Marjan (ik spring maar even van de hak op de tak

 27. @Peet, het is niet verplicht hoor. Sttttttt… ik heb expres een onduidelijke foto in het smoelenboek. Niet verder vertellen hoor.

 28. Oef, dat was kort en krachtig. Trusten Krek.
  Hop we stappen over naar het nieuwe, schone café. Gaan we daar nog even de beest uithangen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *