Chez Roger et Françoise – woensdag 3 november


Nieuw café. Goedenmorgen allemaal! Niet te veel rommel maken. Vanmiddag komen de jagers langs voor hun traditionele midweekmaaltijd. Altijd weer een schoolvoorbeeld van goede smaak. Overigens stond dat rondje al op de foto toen ik ‘m vond. Jammer.
Update: ik heb het originele plaatje gevonden en het rondje weggepoetst. Kennelijk heeft hij echt in de krant gestaan!

156 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 3 november

  1. Mensen ik ga naar bed. Gisteren wilde mijn vrouw nog met me naar bed. Vandaag ligt ze er al een tijdje in. Dus ik stap zo een warm bedje in. trusten

  2. Ik heb geen goed gevoel bij Villemot. Volgens mij klopt er iets niet aan hem, maar ik akn er nog niet goed de vinger op leggen.
    Sloeber, pas maar op….

  3. @Ferry, kun jij eens met Sloeber praten, hij stort zich volgens mij in een avontuur waarbij ik het bange voorgevoel heb dat het niet goed voor hem afloopt. En jij als intieme vriend van Sloeber, en wij van HF moeten hem voor z’n eigen bestwil toch wel een beetje in bescherming nemen tegen zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *