Chez Roger et Françoise, zaterdag 8 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Nou! De laatste had best het licht mogen uitdoen!
eerst maar even een kopje thee, voor ik mij in de elementen waag. Het wordt takken ruimen buiten.

333 reacties op “Chez Roger et Françoise, zaterdag 8 januari

 1. En als het vrouw en co-vrouw nu tegelijk ongesteld zijn.. het schijnt dat als meerdere vrouwen bij elkaar wonen dat ze tegelijk ongesteld worden.

 2. Idee, Coco en dan rennen naar de wc en dan alles er uit laten lopen. Ik vind het gewoon af en toe heerlijk om over mijn maandelijkse ongemakjes te klagen, vind dat ik daar recht op heb als vrouw…

 3. Met de pil is juist de migraine begonnen, en ik heb zo’n beetje alle soorten pillen geprobeerd die er zijn van zwaar tot licht en van licht tot zwaar… uiteindelijk gesteriliseerd na de geboorte van Madelief…

 4. ongemak[ij]e[/i]? Ik heb ooit op mijn werk op een krant moeten zitten. Daarna ben ik geopereerd, maar het is weer mis, vrees ik. Vleesbomen.

 5. Ja, ik heb me moeten laten steriliseren omdat Jorgen niet durfde, de schijterd…. Na 2 keizersnedes en een totaalruptuur vond ik dat hij ook weleens een beetje mocht lijden… echt niet dus en als je dan geen kinderen meer wil en niet aan de pil zit er maar 1 ding op. Uit wraak heb ik de hond laten castreren…

 6. De eerste 7,5 pond, keizersnede door stuitliggen, tweede 9 pond, gewoon bevallen maar geëindigd met een totaalruptuur, nummer 3 8,5 pond en weer een keizersnede met gelijk een sterilisatie, want ik lag ‘toch al open’ mijn gynaecoloog letterlijk geciteerd…

 7. Bij de 2e,die door die wonderolie supersnel ging, zei de verloskundige ( een ‘religieuse’) “Dit was geen bevalling, maar een lancering”

 8. Jawel, wonderolie. Emma kwam nl 2 weken te laat. Door de wonderolie gaan je darmen enorm werken en de bedoeling is dat de baarmoeder die krampen overneemt. Dat gebeurde. Vanaf de 1e wee tot de bevalling: 3 kwartier. Pff.

 9. Wow, nee zo snel ging het bij Maaike niet… ik ben 25 uur bezig geweest en heb 1,5 liggen persen en toen werd ik zo kwaad en ging het een beetje te snel en was ik volledig ingescheurd… 5 dagen plat, alleen maar astronautenvoedsel… was erg fijn..

 10. Dat is waar, nederlandse bevallingen zijn barbaars, dat is onze calvinistische inslag… de vrouw moet gestraft worden en pijn lijden…

 11. Krek. kan wel wat hebben hoor. Onze eerste was ook 5 kilo. Maar mijn vrouw is nogal Japans, dus niet zo groot. Pekinees/St.Bernard. Toch was voor mij de bevalling het ergste. Ik mocht namelijk niet roken in het ziekenhuis. Ben die dag ook gestopt, trouwens.

 12. Krek, voor jou de bevalling het ergst????? Jongen, je weet niet wat je zegt, een dag niet roken als verstokte roker is een eitje vergeleken bij bevallen…

 13. Wel…ik heb eens een ontsteking onder een nagel gehad. De dokter ging er op drukken. Ik heb toen gejankt dat ik liever een kind kreeg.

 14. Ik ga ook pleite. Omdat ik de hele vakantie verlanterfant heb, moet ik morgen keihard aan het werk Grrretverdrrrrie

 15. Vergiste me in de kak thuus die meer co2 en suikers herberg. verjong jezelf enbegin bij t begin van t begin!!!!n Oeh ahhh kind regrets van zover moet het komen. vout schrijver kan ierewee?/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *