Franse radio op je computer

“Noooostalsjie, my baby nostalsjie. Sweet music, sweet sweet music!” Tientallen keren per dag schalt de jingle door de ether. Ik heb in de auto vaak Radio Nostalgie aan (dit weekend Elvis Presley-weekend, ivm verjaardag dezes). Als ik werk kan ik er geen muziek bij hebben, vandaar dat ik nog niet echt branché ben als het gaat om online streaming music, sweet sweet music, maar het schijnt heel goed te werken. Op de site comfm vond ik een fikse zwik Franse radiozenders met online uitzendingen. Inclusief Radio Nostalgie die ook nog een fotootje laten zien van de hoes van het plaatje dat ze draaien. Kom daar eens om, op de radio!
Bedankt voor het linkidee, René, die het zelf houdt op…

4 reacties op “Franse radio op je computer

  1. Ik vind je site echt twintig keer niks, Alex, alleen maar reclame en elders gestolen of doorgelinkte onzin zonder enige toegevoegde waarde en traag als gemalen poppenstront.
    Volgens mij krijg jij alleen maar bezoekers doordat je je url loopt te spammen op sites waar je verder helemaal niks te zoeken hebt.

  2. Nou, Krek, ’t is wel waar wat je zegt, ik heb er ook gekeken en vond het saaaaaaai, maar wees es wat milder.

  3. Ik heb geen mildheid voor url-spammers, want ik heb een hekele aan slechte reclame. Bovendien is het wel eens lekker een beetje te schelden, en Alex komt hier toch nooit meer, die die merkt er niks van.