Chez Roger et Françoise – zondag 9 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Toch maar even een nieuw café geopend. Er hing zo’n vreemd luchtje. En het gekke is dat het vooral mannen blijkt af te schrikken. Alleen een androgyne type als Krek. houdt het vol, tussen al die kwebbels met hun kwaaltjes. Van baarverhalen tot en met onder nagels uitspuitend pus… brrrr, en ik dacht nog wel Silence of the Lambs voor het einde te ontvluchten voor een ontspannen uurtje in de stamkroeg. The horror… the horror…

167 reacties op “Chez Roger et Françoise – zondag 9 januari

 1. gelukkig staan er hete pinda’s en is er goeie muziek.
  silence of the…
  dus, ja…
  nou doe dan nog maar een wijntje want het vriest buiten en aangezien we vandaag toch de gok gewaagd hebben met beton storten word ik daar helemaal niet vrolijk van.

 2. doof stom, jammer want m’n kennis van de franse gebarentaal gaat op dit moment niet veel verder dan de bars d’honeur.

 3. mijn favotiete auto is op dit moment de suzuki 413 sj (?)
  gek toch, daar rijd je dan iedere dag in en nou weet ik ineens niet meer dat nummer, nou goed, hij is in ieder geval geweldig, hoek van 45º geen probleem, rivier, modder, rotsen, schoonmoeder, n’importe qua.

 4. ….dus toen zeg ik tegen hem: zet die stenen dan naast de caravan, hoef je niet.., wat?…nee ik kom zo, nog eentje!… nou dus hij die stenen naast die caravan gezet, blijkt dat…wat?…ja, bestel maar!…wat zei ik nou? oh ja, nou staan die stenen daar, is die caravan weg de volgende dag…nou ja zeg…ja dank je…maar goed, wie geloofd dat? nee, precies, oh god laat je nou die bitterbal vallen, ja nee dat vind die hond niet erg tuurlijk.

 5. Ik weet niet of het gewaardeerd wordt, maar ik meld het toch,Ikben net terug uit NL, en na alles wat ik gemeld heb op het HenF wil ik toch een ieder bedanken die mij persoonlijk sterkte heeft toegewenst, via het HenF en persoonlijke berichten

 6. @rene: ja wat moet je anders als er niemand meer is en de taxi maar niet wil komen?
  @willem: ja helemaal overgekomen maar ik ken jou nog niet en mij valt ook niet de eer ten deel van de bedankjes. evenzogoed leuk dat er weer iemand is.

 7. Remke ik zal je delen in alles; Krek en ik hebben wel eens verschil van mening .Hij een kort lontje ik soms ook
  Ik ben blij dat ik nu kan reageren na alles wat er gebeurd is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *