De Franse “Schoolbank”


Iedereen -in Nederland- kent de sites van “Schoolbank” en “Dienstmakker”. Er zijn al heel wat vriendschappen ververst. Ik heb maandenlang met iemand gemaild die ik na de 6e klas (zo heette dat toen nog) niet meer heb gezien. Verslavend.
In Frankrijk heb je ook zoiets: Retrouve tes anciens camarades
BTW: raden wie ik ben?

7 reacties op “De Franse “Schoolbank”

  1. Helaas is Schoolbank in NL niet gratis meer. Te veel mensen verstopten hun e-mail adres in de verhaaltjes, zodat het betaalmodel (betalen voor contactleggen) niet meer werkte… Gevolg: het einde voor heel Schoolbank nadert.

  2. Dat zou balen zijn, als je moet gaan betalen voor Schoolbank, ik denk dat dan idd het hele schoolbankgebeuren zal gaan verdwijnen..
    Dineke, jij bent de blonde met lang haar en strik naast je moeder… tenminste ik ga er van uit dat dat je moeder is.

  3. Nee, dat was juf Koster. Ik wilde niet alleen op de foto. Was pas 3,5 en werd naar school gestuurd omdat er een sluiting dreigde wegens te weinig leerlingen.

  4. Ach, was alles nog maar zo simpel. We zitten nu te filosoferen (mede ingegeven door de drank..nee wacht, ik gan naar het café!!!

  5. Ik kwam daar pas laat achter, Rene, want ik kon mijn wachtwoord niet terugvinden. (sla dat soor dingen nooit op, omdat ik niet de enige ben die de pc gebruikt en zoals de waardis….)
    Is wel balen, want nu kon ik ook niet lezen wat Krek. allemaal heeft uitgespookt op zijn school in het Gooi.