105 reacties op “Chez Roger & Françoise, 11 augustus.

 1. Kijk eens, helemaal maagdelijk…….een nieuw log voor vandaag…..zo bijna weer weeekend…zaterdag zeilen met mijn zoon en zondag naar de tentoonstelling van Kees Verwey in het gemeentemuseum in Den Haag….

 2. Het heeft eindelijk serieus geregend (sinds half mei) en wel van minuit tot midi, helemaal goed. Buien geven altijd aanleiding tot samenscholing op het terras waar zich vanmorgen ook een gitaarspeler tussen nestelde. Bijzonder moment, gestaag vallende regen, een tot vanmorgen nog onondekt zangtalent en stille kinderen…
  Nu weer zon, dus gillende kinderen in zwembad en gaat de bbq gewoon door vanavond, 44 maar. Eitje.

 3. BBQ? Die houd ik hier niet gaande 🙁
  Kippen verzuipen en courgettes verschimmelen. Ik dacht dat ’04 een slechte zomer was. Not!

 4. Geen probleem toch: 44 andouillettes en merguez, daarbij 22 porties tripes en 11 porties têtes de veau, vijfeneenhalf portie slakken en tweedriekwart portie kikkerbillen.
  Smullen!

 5. Bij mij zitten ze al redelijk beschut, Sicco. Ben niet van plan ze in het binnenhok op te sluiten. Hier laat nooi een trekvogel een poepie vallen. Tsss. CDA, met die rare ideeën

 6. Ja, maar het is natuurlijk wel een economisch belang en dat strekt verder dan een paar kippenboeren, maar of je het er mee voorkomt, denk ik ook niet.

 7. @Henkus: had ik al eerder beantwoord. Volgend jaar?
  Deze “zomer” iets te druk gehad met klussen. En grrrretverrrdrrrie over een week begint die vermaldeijde school alweer.

 8. Geen bijzonder beroep, en als ik Stiekelsteert niet had zou ik het zeggen, dat is de reden dat ik het voor mij houd, wel lastig, want ik zou hier ook wel wat meer er in willen gooien maar door die site ben ik toch wat beperkt in mijn vrijheid en ook dat is hier weer moeilijk uit te leggen.

 9. Oh god ja, we moeten eigenlijk plat in de tuin, da’s waar ook. Net een hele discussie over politiek met een fransoos zitten voeren trouwens, vermoeiend. Een vakbonds man…M’n frans is niet toereikend hiervoor geloof ik.

 10. @Rem: ik wilde gewoon in mijn auto stappen, maar het wiel stond wat verdraaid en ik schampte met mijn gesandaalde voet, tegen de band en de nagel klapte om. Nu een week en ettelijke sodabadjes later had ik eindelijk de moed het eraf te trekken. Maar alleen omdat ik anders naar de huisarts had gemoeten.

 11. Heeft denk ik te maken met de mallotige praktijken van de PvdA in Menterwolde, gaan over lijken daar bijna, zit een hoop frustratie bij Otto en niet alleeen bij hem.

 12. Neeej, da’s wat anders! Deze komt hier privé over de vloer en bij bepaalde handelingen…hhhmpf…hoop ik dat de haio er is.

 13. Mijn huisarts heet overigens H. En zegt rustig tegen mij: Koffie? wanneer ik op een afspraak ben en de hele wachtkamer vol zit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *