Chez Roger & Françoise, 12 augustus


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Nu is het dus echt de 12e en alweer een vervelende week voorbij. Ik kan me niet heugen chagrijniger te zijn geweest van het weer dan deze “zomer”. Wedden dat het straks, als we weer aan het werk zijn, straaaaalend mooi weer wordt?

50 reacties op “Chez Roger & Françoise, 12 augustus

 1. Precies, dat heb ik nou ook.3 maanden gebuffeld bij tropische temperaturen.. (die dienbladen worden snel zwaar bij 30°C in de schaduw, terwijl je in de zon werkt).. ben ik 2 à 3 weken vrij, is het slecht weer. grrrrrr Toch maar naar de Cote d’Azur…

 2. Ik weet niet waar jullie het over hebben. Hier is het hartstikke lekker! Niet te heet, zonnetje, prachtige blauwe lucht, vallende sterren… wat wil je nog meer? Een beetje regen zou wel lekker zijn, want mijn vijver loopt leeg.

 3. Inderdaad, ik heb alleen nog maar in mijn korte broek rondgelopen. Er staat nu een beetje wind. Maar die waait wel weer weg. 🙂

 4. om niet van deze zomer te hoeven balen, ga ik pas weer de tweede helft september….is het altijd mooi weer, net als in Juni….

 5. Bang? Wie zegt dat ik bang was. Ik vind onweer prachtig, maar sta nu wel erg vaak op de foto.
  En vakantie in september lijkt me ook heerlijk.

 6. Ik heb gister Amelie gekocht… blijft een leuke film. Nu heb ik net de storyboard gevonden, zodat ik kan meelezen… helaas zit op mijn versie alleen de nederlandstalige ondertiteling…
  (aan de andere kant, het commentaar van Jeunet is ook ondertiteld, dus dat verzacht het weer)
  stttt

 7. @Dineke: Praat Amelie (en de rest van de acteurs) trouwens een beetje netjes Frans (le bon usage???), zodat ik de uitspraak een beetje kan oefenen?

 8. @Rem: nooit in de zon hangen, krijg je geen juiste meting.
  @René: is nix mis met dat Frans! Dit is ook wel wat voor jou.

 9. Echt, hier is het te mooi. De koeien zijn al aan het winterhooi, anders eten ze l’herbe brulee. De Creuse noord, echt een merkwaardig klimaat.

 10. Zie bij weblog.nl dat er gereageerd is. Zou zo iemand nu werkelijk denken dat ie hier respons op krijgt?
  Martin: niemand leest die oude logjes!

 11. Maar ja, van iemand die onder een draad over een totaal ander onderwerp, bovendien in wezen al afgesloten, een vraag plaatst over de beste route naar X, daar kun je alles van verwachten.

 12. Die Giel…lang niet gezien. Beetje te tam voor je toch? Je bent wel al een hele tijd aan het lezen…

 13. Nee, de betere wensen (denk ik) zijn juist die niet te koop zijn. Anders kan je ook gewoon gaan pinnen of sparen.

 14. Je kunt mij alles wijs maken, althans qua Fransch.
  Volgens mij heb ik fotoos gemist, Dien had het over een schipperstrui.

 15. Even terug naar een uur of 23.00. Was erug gezllig vanavond met gitaar en accordion. Rusische balades van beroepsmuziekant, en dat zomaar op het terras hier.