Chez Roger & Françoise 11 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!
Goedenmorgen. Het is maandag, maar ik merk daar weinig van, want gisteren werkte ik ook gewoon. Raar, hoe de weken aaneenendoorelkaar vloeien als je freelancer bent. Zeker nu de kinderen met vakantie zijn. Enfin, ik moet opschieten, want om 9 uur een afspraak met de boekhouder in Louhans. Vanmiddag maak ik wel weer een nieuw logje. A+!

132 reacties op “Chez Roger & Françoise 11 juli

 1. Moet nog even National Geographic uitzien, gaat over de zoektocht van de Nazi’s naar bewijzen voor hun rassentheorie, bracht hen naar IJsland en – vooral – Tibet. Komt me bekend voor.

 2. Mensen, ik duik onder. Ik mag morgen mijn mening geven over de reorganisatie binnen onze nieuwe toko en wat “ik” voor positieve bijdrage denk te kunnen leveren. L*llig hoor zo’n opdracht.
  Trusten.

 3. Zijn er niet, slechts mythes en – later – moordpartijen. Sjonge, hou op, te laat voor ernst.
  @Rem: Hebben jullie ook van die interessante messen en digitale camera’s?

 4. Messen. Ja een stuk of 14 soorten. Verder passeren er hier alle modellen camera’s natuurlijk, de 1 nog gekker dan de ander. Je had hier gisteren moeten zijn, de hele avond hadden ze het over films…

 5. Film, gatverrr… Wil ik het niet over hebben in m’n vrije tijd.
  Denk af en toe: “flikker die digicamera weg en ga weer tekenen”.

 6. Later als ik groot ben ga ik ook weer tekenen, lekker met B2 ofzo. Wegdromend in lijnen die dan vanzelf iets worden. Dat gebeurt nu alleen nog onder het telefoneren. Van films weet ik weinig, vind iets mooi of niet maar al die namen…
  Digicamera’s maken wel dat men niet meer de tijd neemt om te kijken want deleten is oh zo makkelijk. Hoe heten die dingen ook weer waar je van boven in kijkt? Mooi zwart/wit. Yassica?

 7. VOLLUK! Ik heb een fijne Yashica en als ik een foto maak, vragen de kinderen: laat eens zien. FF wachten, meisjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *