Chez Roger & Françoise, 13 en 14 april.


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Goedemorgen. Ben een beetje vroeg met het nieuwe café, maar wil vannacht een keer op tijd (dwz voor 1 uur) naar bed. Morgen weer een drukke dag. Geheel vrij in te delen. Maar wél met de nodige deadlines. Iedereen een prettige woensdag, deweekwordtdoormiddengehaktdag!
UPDATE
Wegens groot succes blijft dit café maar liefst 2 x 24 uur geopend. Kijk voor de lol ook nog even bij het Eendlog, hoe Scoupé-Monique professioneel de vloer aanveegt met die tot over zijn oren beleende sukkel van een Subaru-rijdende Krek. Aaaaauwwww!

272 reacties op “Chez Roger & Françoise, 13 en 14 april.

 1. Er zijn geen polen. En mijn projectmanager wil zeker niet met bedrijven werken waar hij niet achter staat. Hij vertelde me vandaag dat zijn verzekeringspremie in 10 jaar 10 keer zo hoog is geworden. Kan zich dus geen missers veroorloven.

 2. Dat is geen bus, Ronaldus, maar een Multi Purpose Vehicle. Heel wat anders. En imagovrij, voor zover ik kan inschatten.

 3. Ja, maar daarom moet je je markt verbreden. In Amsterdam hebben we nu Duitse aannemers op de NZ-lijn. Ik weet niet hoe ze dat logistiek doen, maar ze houden de concurrentie scherp.

 4. Wie weet, GJ, moet ik op zoek naar een betongjongen van buiten de regio. We hebben in overleg ook al gekozen voor de timmerman uit het dorp. Hij was niet de goedkoopste, maar de projectmanager heeft ‘m gebeld en gezegd dat we het liefst met hem werken. Maar dat hij dan wel in de buurt moeten komen. Toen is hij 10% gezakt. Anders heb je echt oorlog. Kent de burgemeester goed én is verklikker voor de belastingen. Geeft m2 door en zo.

 5. Maar goed, we zijn sowieso brave burgers. Was ik in NL ook al trouwens. Geen zin in gezeik. Bovendien vind ik dat wie belasting ontduikt zijn recht op klagen over de regering verspeelt. En ik klaag zo graag. Waarbij ik dan kan zeggen: “IK betaal keurig mijn belasting, en….!”

 6. Ja, ik begrijp het probleem. Maar wellicht kan ff doorzoeken een deel van het gat tussen begroting en offertes oplossen. Oh wel, ik heb makkelijk lullen vanaf hier. Trusten en tot later.

 7. Ik heb het zeker niet over belasting onduiken, maar over het zoeken naar bedrijven die wel honger hebben.

 8. Sorry was met de mailbox bezig, een timmerman die informatie lekt naar de fiscus! Heeft ie daar belang bij dan.

 9. “Ik werk het liefst met bedrijven die ik ken” kost jou dus waarschijnlijk veel geld, maar is in de uitvoering alleen maar goed. Da tis de afweging die je moet maken.

 10. Hij is natuurlijk in een ideale positie. Weet precies hoeveel waar verbouwd wordt, en kan goed inschatten hoeveel m2 er bij is gekomen. En aangezien hij de deuren produceert, is het tellen van de kamers niet erg moeilijk. Nou ja, als je niks te verbergen hebt, is het geen probleem.

 11. Laten we zeggen dat ik blij ben dat de projectmanager verantwoordelijk is. Want als je eenmaal betaald hebt, is het lastig om ‘m terug te krijgen voor nazorg. Verder ziet het er wel goed uit. En om de lieve vrede in het dorp te bewaren…. Hij sponsort ook de ouderraad, en zo.

 12. Aha, een beetje slecht om het vervolgens weer door te sluizen naar het goede doel, en zo natuurlijk enig aanzien oogst. Tja, slim.