chez Roger & Françoise 17 december


Klik logo voor smoelenboek.

Côtes du Rhône, Bordeaux… namen van streken en steden die echter de ware liefhebber in vervoering brengen vanwege de oenologische geneugten waaraan ze refereren. Ik type met dubbele wijsvinger, dus laat het hierbij. Prettige vrijdag!

126 reacties op “chez Roger & Françoise 17 december

 1. Nog heel even, want de luiken gaan bijna dicht bij mij (de hele week al wat minnetjes): Jolanda heeft te kennen gegeven zich toch niet zo thuis te voelen bij HeF. Ze acht het leeftijdsverschil tussen de meeste stamgasten en haarzelf te groot en ze wil wat meer tijd in haar relatie steken. Dat was wel het voornaamste geloof ik. Ik denk dat ze nog wel eens voorbij komt.
  Denis heeft een blauwe maandag in het smoelenboek gestaan, maar hij is m.o.m. geroyeerd, hij komt nooit en lijkt HeF alleen ter meerdere eer en glorie van zijn eigen sites te hebben aangedaan. Verder……nieuwe sterren aan het firmament: Robert(a) is de laatste tijd een trouwe bezoeker….
  We hebben geen last meer van de jeweetwellen….dat was het wel zo’n beetje
  @Krek: sorry van je kat. Ze doet me een beetje denken aan Claudia Carbonade, de kat -lang geleden- van mijn buurmeisje op de studentenflat.

 2. We hebben nog 2 honden, onze oude labradors van 10 jaar oud, en daar houden we het voorlopig ook maar bij. In het voorjaar wel weer 2 katten, want die zijn we hier ook kwijt geraakt.

 3. Ik heb net gister een mail gehad van een oude schoovriend die binnen een half jaar zijn beide deense doggen is kwijtgeraakt. Een aan een hartkwaal en de ander aan een maagkanteling. Ze zijn er echt kapot van.

 4. Die vind ik echt helemaal geweldig, deens doggen. Maar het is bekend dat die niet erg oud worden en grote kans hebben op maagkanteling, dat heeft me er eigenlijk altijd van weerhouden om deens dogs te nemen. Maar daarom niet minder l*llig om binnen een half jaar je 2 honden kwijt te raken.

 5. onze hond een groenedaler hebben we ook een spuitje moeten laten geven,13 jaar en helemaal op,dus nu geen hond niet meer.toch hebben we nog een voordeel,onze kat denkt dat ze een hond is want deze grolt lijk de hond en waakt op de zelfde wijze.doch in onze buurt in de bossen is een hond als waker, wel aan te raden

 6. nemen we nog een afzakkertje, mannen of zit ik hier alleen….even bij de dochter op de thee geweest…wil nu wel iets sterkers…
  Adri, dank voor je post…heb ook de site bekeken, je moet maar lef hebben….het minste wat ze hadden kunnen doen is je huis voor niets in hun bestand opnemen, maar ik zag het n iet staan….vandaag is mijn dagrecord gebroken……

 7. Ja, maar bij jou is het de hele tijd door en bij mij komt het doordat ik hier wat link….bij jou zijn het vast mensen die via al die andere sites naar jouw huis zoeken, maar wacht maar….ik krijg nu was meer vrije tijd en dan ga ik er eens hard tegen aan….dus voor mij ben jij nu nog de winnaar, ook zijn mijn boekingen nog niet veel….

 8. Je hebt gelijk adri, hoogste tijd, we maken dat we wegkomen want er moet morgen nog veel gedaan worden in voorbereiding op de feestdagen. Lig ik er ook eens op tijd in.
  Voor alle achterblijvers een goede nacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *