Chez Roger & Françoise 18 en 19 december


Klik logo voor smoelenboek.

Poe héé!!! Schoooon dat het hier is! Er heeft hier een frisse wind gewaaid en zijn naam is Adri!!
Even snel koffie zetten voor deze vroege clientèle (ikke) Roger, ik moet strakjes naar de Makro, voor de kerstboodschappen.

196 reacties op “Chez Roger & Françoise 18 en 19 december

 1. Ik ga ff mijn les voorbereiden voor de 2e morgen (5 ieme) en dan lekker slapen……oooohhhhh zalige kerstvakatieeeeeee……..

 2. ‘navond, alle voorbereidingen zijn getroffen, de laatste kaart is geschreven, het feest kan losbarsten. Ben ik even op tijd dit jaar.
  Roger…. doe iedereen wat te drinken, voor mij een rode wijn.

 3. Kaarten… jemig de pemig, dat ben ik helemaal vergeten, ik zal eens aan het werk gaan…… En voor mij een martini svp Roger

 4. Ik ga een eigen website maken, en Jorgen gaat me helpen… dus ik hoop dat ons huwelijk dit overleefd… Normaal gesproken hebben we altijd ruzie als we samen iets met de computer doen, Jorgen legt het in mijn ogen veel te ingewikkeld uit en hij vindt dat ik niet goed genoeg luister en dat ik maar een dotje doe (heeft ie wel gelijk in) Als we dit project overleven zien we jullie in mei en anders zijn we ws genoodzaakt af te zeggen. 😉

 5. Lekker op tijd Marjan, ik neem me elk jaar voor alle adressen knap in de computer te zetten, en dan met een druk op de knop prrrrrrrrrrt…. alles netjes op een sticker.
  Ik zet het wederom op de planning voor de volgende kerst.

 6. En ik neem me ook altijd voor alle adressen in de pc te zetten en ik schuif het ook al jaaaaaren op naar het volgende jaar.

 7. Dat verklaart een hoop. Ik ben de hele dag bezig geweest met teksten en foto’s voor mijn website, catalogus en visitekaartje, ben inmiddels een heel eind, maar ben het nu zat, dus wilde ik even gezellig babbelen in het café, want Jorgen is ook niet erg gezellig, die zit alleen maar werken achter zijn laptop. En zich heel druk te maken over de electriciteit. De lamp in onze slaapkamer kan niet meer uit. Hij heeft vandaag het één en ander aangesloten en veranderd en weet ik wat nog meer en nu kan het licht dus niet meer uit. Ik heb het lampje maar losgedraaid, want ik kan niet slapen als het licht aan is.

 8. Wij hebben morgen een bezichtiging van ons huis (wil iedereen zich helemaal sufduimen om half twee) en hebben vandaag bikkelhard gepoetst en opgeruimd. De poets zelf is al met vakantie, dus moesten we (lees: mannie, voor het merendeel) het zelf doen.
  Hopelijk levert het wat op, deze keer. En vanwege al dat gepoets heb ik weinig tijd gehad om te computeren en dus heb ik veel bij te lezen. Doe maar een Glühwein, Roger. Het is er koud genoeg voor.
  Hebben de HeFs nog last gehad van de storm?

 9. In Frankrijk gaat le petit Jésus na de nachtmis de kerststal in.
  Maak je geen zorgen, bij mij is die vastgeplakt dus bij mij ook te vroeg. Krijg het wel vaak te horen.

 10. het licht gaat juist niet meer uit met die lichtschakelaar, daar zit het probleem.. ach morgen weer een dag, is ie weer lekker bezig…

 11. Zo,ik ben er weer, ik heb een k @#!t dag gehad, afvoer verstopt,jongvee ontsnapt ,enz. de hele dag werk
  Ik had vandaag willen kijken naar de reacties van gisteravond maar het is er niet van gekomen,druk druk druk
  Waar het mij om gaat is, wanneer is het tijd om naar NL tegaan .
  Heeft iemand hier ervaring mee, hoelang kan ikwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *