95 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 14/10

 1. mogguh!!
  ik wil graag een kopje thee, earl grey graag…
  jeetje, de hele ochtend voor de deur staan wachten, val ik in slaap!!! word nu pas wakker.
  nu wilde ik dat ik koffie lustte… 😮

 2. Niks bijzonders. Een of andere mafketel vond het leuk om slecht geschreven pornoverhaaltjes in de kolommen te storten. Sorry, Ferry, maar we hebben alles weggegooid. 😉

 3. oh oke, dat had ik idd gemist gisteren… heb een zwaar gesprek met vriend en schoonmoeder gehad… moet ook wel eens gebeuren he…
  al pratende leer je je plek en relaties kennen….

 4. sorry voor die puntjes, is een vervelende neiging van me. Irriteer me er zelf ook aan 😀

 5. Dineke en ik hebben gisteren een paar keer de stallen uitgemest. Het was al laat, dus ik had geen zin alles te gaan zitten lezen. Ik zag in de gauwigheid veel hte p@len, gile n@tte brokjes en andere clichés langskomen. Maar laten we er over ophouden, want dit soort verhalen leveren allemaal verkeerde zoektermen op. De vuilspuier gisteren heeft overigens wel risico genomen, want we hebben natuurlijk geen @cht10+ status dus ook minderjarigen kunnen op dit soort stuitende teksten stuiten. Maar ja, misschien kikt hij daar wel op. Is het een frus met een exhibiti*nistische inslag. In overleg met de beheerder kijken we wat er eventueel aan te doen is, en of we de boosdoener kunnen ontmaskeren. Verder niet echt een interessant onderwerp, dunkt me.
  Roger, doe de heren nog een biertje. Om af te koelen.

 6. zometeen de trailer ophalen en volstoppen met huisraad, kunnen we morgenmiddag direct op pad

 7. Ik ben idd met stofdoek en gum in de weer geweest. En heb en passant ook de beledigende opmerking van pipo couilles weggehaald.
  Maar ik zal in het vervolg pipo laten staan, omdat zijn opmerkingen toch meer over hemzelf zeggen dan over ons. 😉

 8. Lekker, Ferry. Ik moet vanavond eerst nog es acte de présence geven op school en morgen is het sportdag, maar dan: VAKANTIE!!! 😀

 9. onderstaande opmerking is vast een beetje ondergesneeuwd, daarom nogmaals:
  Wim Bavelaar :: 12 oktober 02:13 :: e-mail :: website
  ————————————————————————
  Ook ik heb ik een beetje genoeg van het Frankrijkforum. Ik plaats af en toe antwoorden op vragen die eenvoudigweg te vinden zijn op de website Wonen en leven in Frankrijk (www.infofrankrijk.com) en ik krijg de wind van voren: te commercieel en zo. Ik kap nu met dat forum en vind deze omgeving met vriend Krek wel zo aardig.
  Wim

 10. Ferry, die hadden we heus wel gezien hoor! Láát ze nou, daarzo. Vanaf nu, als we iets over Franrkijk wilen weten, plaatsen we een vraag bij ons INFO-PUNT en kijken we bij hét INFOPUNT!

 11. Jongelui, denken we nog ff aan ons stem gedrag?? we liggen nek-aan-nek met nr 1

 12. Gestemd! We staan op 1. Maar van dat stemmen krijg je wel dorst. Roger geef me er maar één. Ik heb net even alle bij zitten lezen, ook van gisteren, En ik heb een onprettige mededeling voor de anderen. IK WIN!! 31 jaar getrouwd. Als jullie goed rekenen was ik er vroeg bij. En dan met zo’n stokoude relatie nog aan een avontuur in Frankrijk beginnen. Knap hé.
  De één zegt: “neem een kind, dat bindt” Ik zeg: “blijf kuis, koop een oud huis”.

 13. proficiat Aat! Je was er idd vroeg bij. En John P is pas op latere leeftijd ‘getemd’ 😉

 14. Ik kan nog niet zo heel goed typen 🙁
  @RobertS dan ben jij de 1e man die ik ken die dat lukt of durft te zeggen

 15. Ik heb óók mijn vrouw getemd!
  Zei de ex-roker die regelmatig het gras maait, de afwasmachine vult, het vuilnis buiten zet, de wc’s schoonmaakt en het huis (alle 280m2!) stofzuigt. 😉

 16. die Jeanne, een vrouw naar mijn hart. Tis niet te geloven: ik krijg (heel sporadisch, gelukkig) wel eens iemand aan de telefoon die zegt: is de baas thuis? Mijn antwoord is uiteraard steevast: Spreekt u mee!
  Grrr. dit was wel heel erg cliché, maar komt helaas nog steeds voor.
  Mijn man lapt de ramen overigens 200% beter dan ik. 😀

 17. Mijn man kookt ook veel beter dan ik.
  Ik loop er bij weg of ga de krant lezen….

 18. Nu mijn 2 dochters groot zijn, en ik dus 3 vrouwen in huis heb, begrijp ik ook beter de mannen die je op een zondag ochtend langs de waterkant ziet vissen. Die zoeken RUST. (let goed op de hoofdletters) 😀

 19. Met een puber en een adolescent met aanhang in huis wil ik soms ook wel vissen.
  Overal tassen en schoenen, en lange lijven op de bank.
  Gezap en MTV en de computer bezet. Nergens rust. Behalve in Frankrijk…

 20. Ha die Ferry, neem een lekker kopje thee van mij. Alles is gelukt met mijn huisje. A.s. zondag gaan wij ook weer richting Bourgondie. Attent dat je er naar informeerde.
  Misschien treffen we elkaar nog bij de brico depot in Nevers ?

 21. Pastis zonder water, Roger. Hoe is het met Françoise, heeft ze d’r kunstgebitje alweer gevonden?

 22. Als ik de boel zo lees ben ik één van de weinige die deze herfstvakantie moet doorwewrken. Dat wordt een dooie boel bij je Roger.

 23. Yinda, stuur nog ff gauw een fot naar Krek voor het smoelenboek anders weet ik niet hoe je d’r uit ziet

 24. Roger….. whiskey.
  en goedenavond allemaal.
  Wat is het eten toch heerlijk in Brussel 🙂
  en nog 2 dagen 😛

 25. Hoi Ferry, dinsdagmiddag, en zo te zien woon je aan dezelfde weg als onze kennissen even verderop.

 26. Ons tripje naar Frankrijk gaat helaas deze week niet door.
  Een combinatie van een afgebroken kies en een sollicitatiegesprek.
  We hopen nu over twee weken te gaan.

 27. @Ferry check mail.
  je ziet een ander email adres want ik werk vanaf m’n laptop.

 28. Zonde jeanne, jammer genoeg is Frank er niet want die had je meteen gerepareerd 8)

 29. Ik ben een beetje een schijterd.
  Van deze kies is afgelopen zomervakantie in Frankrijk al een stukje afgebroken. Na lang aarzelen ben ik naar een tandarts in Louhans gegaan – er zat een scherpe kant aan die mijn wang en tong deed zwellen, en ik moest nog 3 weken door!
  Met lood in de schoenen onder de oude arcaden in een eeuwenoud pand over een eeuwenoude trap twee hoog naar een eeuwenoude deur – voelde mij als een lam naar de slachtbank. Tot de deur openzwaaide en er een ultra-moderne tandartspraktijk bleek schuil te gaan achter die deur. Twee minuten later en 20 euro lichter was het puntje bijgevijld. Ik blij.
  Maar thuisgekomen te lang gewacht met het tandartsbezoek. God straft onmiddelijk! Weer een stukje eraf.

 30. volgende keer gewoon een nagelvijl er langs halen en weg scherpe punt 😛

 31. @aat: ik ben er ook in de herfstvakantie
  @jeanne: ben eens jaren niet geweest, brak er stukje tand af, had ik toch maar twee gaatjes. alleen wel veel tandsteen, wat vreselijk ernstig scheen te zijn. en ik maar denken dat tanden gewoon een soort steentjes zijn… Loop inmiddels al weer aantal jaren moed te verzamelen voor een controle. Maar aan de andere kant, waarom zou ik wel de tandarts twee keer per jaar laten controleren als ik dat niet laat doen voor hartproblemen (heb toch zittend beroep vol stress), kanker (gezond leven, wat is dat?) en 300 andere levensbedreigende toestanden? En dan is er ook nog een tandartsentekort!

 32. @Ronaldus: Wat is dat nou. Jij moet kiespolijstmachines verkopen en dan ga je nagelvijltjes aanraden? Laat je baas het maar niet zien.

 33. Ben jij hier een beetje de boel aan het afluisteren als inconnue….. foeiii 😉

 34. Je hebt helemal gelijk.
  Het vervelende is alleen dat die tanden zo dicht bij je hoofd zitten.
  Het voelt zo dichtbij.

 35. Jullie hebben mazzel dat Frank er niet is, die zou nu een donderpreek hebben gehouden over zoveel achterstallig onderhoud. En kan hij ook nooit z’n huis betalen met zulke angstpatienten 😀

 36. @ronaldus: Ik had net even alle cookies gewist en de tijdelijk internet bestanden opgeruimd dus ik was blijkbaar even niet bekend bij W.I.E. Maar als het goed is is dat nu weer hersteld.

 37. Waar blijven al die foto’s van de nieuwe stamgasten.
  Kunnen we eindelijk die bruingerookte muren van Roger cammoufleren.

 38. Ik probeer iets eerder een afspraak te krijgen, anders slis en kwijl ik tijdens mijn sollicitatiegsprek. Dta staat zo luulig.

 39. @Ronaldus: Ja, Het was een drukke dag. ’s morgens kwart voor 5 op en ’s avonds om 23 uur thuis. En uiteraard niks van Wenen gezien behalve uit het raam bij de klant.

 40. Had ik het beter vandaag, geeindigd op een nostalgisch pleintje in Vilvoorde, en heerlijk gegeten. 😛

 41. Ik sluit me bij Ronaldus aan wat die foto’s betreft. Wij hebben ons al bloot gegeven, nu de rest nog. Ik mis Jeanne, Yinda, Jolanda, FrankB en Peter, mensen die allemaal binnen szijn geweest vandaag maar wel graag een beethe anoniem wille blijven blijkbaar.

 42. @Ferry: je hebt gelijk. Ik moet beter opletten. Maar dan zijn het dus voornamelijk de vrouwen die het laten afweten. Kom op dames jullie willen toch zo graag meedoen in de grote mannenwereld?

 43. @jeanne, wij zijn meestal volkomen stuurloos en gooien het constant over een andere boeg. 8)

 44. Trainer, ben momenteel staffunctionaris. Heb het even gehad met managers en fusies.

 45. @jeanne, heel veel suc6 met die sollicitatie en je houdt ons natuurlijk helemaal op de hoogte over de afloop.