95 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 14/10

 1. Ons tripje naar Frankrijk gaat helaas deze week niet door.
  Een combinatie van een afgebroken kies en een sollicitatiegesprek.
  We hopen nu over twee weken te gaan.

 2. Ik ben een beetje een schijterd.
  Van deze kies is afgelopen zomervakantie in Frankrijk al een stukje afgebroken. Na lang aarzelen ben ik naar een tandarts in Louhans gegaan – er zat een scherpe kant aan die mijn wang en tong deed zwellen, en ik moest nog 3 weken door!
  Met lood in de schoenen onder de oude arcaden in een eeuwenoud pand over een eeuwenoude trap twee hoog naar een eeuwenoude deur – voelde mij als een lam naar de slachtbank. Tot de deur openzwaaide en er een ultra-moderne tandartspraktijk bleek schuil te gaan achter die deur. Twee minuten later en 20 euro lichter was het puntje bijgevijld. Ik blij.
  Maar thuisgekomen te lang gewacht met het tandartsbezoek. God straft onmiddelijk! Weer een stukje eraf.

 3. @aat: ik ben er ook in de herfstvakantie
  @jeanne: ben eens jaren niet geweest, brak er stukje tand af, had ik toch maar twee gaatjes. alleen wel veel tandsteen, wat vreselijk ernstig scheen te zijn. en ik maar denken dat tanden gewoon een soort steentjes zijn… Loop inmiddels al weer aantal jaren moed te verzamelen voor een controle. Maar aan de andere kant, waarom zou ik wel de tandarts twee keer per jaar laten controleren als ik dat niet laat doen voor hartproblemen (heb toch zittend beroep vol stress), kanker (gezond leven, wat is dat?) en 300 andere levensbedreigende toestanden? En dan is er ook nog een tandartsentekort!

 4. @Ronaldus: Wat is dat nou. Jij moet kiespolijstmachines verkopen en dan ga je nagelvijltjes aanraden? Laat je baas het maar niet zien.

 5. Jullie hebben mazzel dat Frank er niet is, die zou nu een donderpreek hebben gehouden over zoveel achterstallig onderhoud. En kan hij ook nooit z’n huis betalen met zulke angstpatienten 😀

 6. @ronaldus: Ik had net even alle cookies gewist en de tijdelijk internet bestanden opgeruimd dus ik was blijkbaar even niet bekend bij W.I.E. Maar als het goed is is dat nu weer hersteld.

 7. Waar blijven al die foto’s van de nieuwe stamgasten.
  Kunnen we eindelijk die bruingerookte muren van Roger cammoufleren.

 8. Ik probeer iets eerder een afspraak te krijgen, anders slis en kwijl ik tijdens mijn sollicitatiegsprek. Dta staat zo luulig.

 9. @Ronaldus: Ja, Het was een drukke dag. ’s morgens kwart voor 5 op en ’s avonds om 23 uur thuis. En uiteraard niks van Wenen gezien behalve uit het raam bij de klant.

 10. Ik sluit me bij Ronaldus aan wat die foto’s betreft. Wij hebben ons al bloot gegeven, nu de rest nog. Ik mis Jeanne, Yinda, Jolanda, FrankB en Peter, mensen die allemaal binnen szijn geweest vandaag maar wel graag een beethe anoniem wille blijven blijkbaar.

 11. @Ferry: je hebt gelijk. Ik moet beter opletten. Maar dan zijn het dus voornamelijk de vrouwen die het laten afweten. Kom op dames jullie willen toch zo graag meedoen in de grote mannenwereld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *