Win je (klein)kind op ware grootte!


Veel van de bezoekers van Hollandais en France zitten een paar maanden per jaar in hun Franse huis. Of soms zelfs het hele jaar door. Als je deze expats spreekt, zeggen ze steevast dólgelukkig te zijn in hun Franse stulp. Alleen de kleinkinderen, die missen ze vaak wel. Speciaal voor deze mensen hebben we nu een super-actie:
Win een poster van je kleinkind… op ware grootte!
Het gaat hier om een professionele foto, gemaakt in de studio van Printjekindje. Van die foto krijg je een perfecte afdruk, en wel de duurste uit het assortiment: op kanvas, gespannen op een frame. Waarde: 120 tot 200 euro (afhankelijk van de lengte van het kindje)!
Hoe kun je winnen?
Simpel: vertel in de reacties hieronder waarom jij deze gratis poster verdient. De origineelste reactie krijgt de hoofdprijs. We mogen helaas maar één gratis foto uitdelen. Als je niet wint maar tóch zo’n levensgrote poster wilt, kun je wel nog 20% korting krijgen (maximaal 9 personen).
Lijkt het je wat?
Meld je dan aan door een creatieve duit in het zakje te doen. Natuurlijk mag je ook meedoen als je nog lang geen opa of oma bent en gewoon een mooie poster van je eigen kind wilt.
Met dank aan Printjekindje
NB: Loggers mogen niet meedoen. De loggers en de bezoekers van HeF kiezen samen de winnaar.

14 reacties op “Win je (klein)kind op ware grootte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *