Misschien iets voor Assurancetourix?


Mail voor Hollandais en France!
Wij zijn Arie en Els den Dulk en wonen sinds 5 jaar in een nog vrij onbekende streek in Frankrijk. Het is hier prachtig in de zuid-oost hoek van de Vienne, niet te ver van Nederland en toch een mild klimaat met veel zonuren.
Arie heeft in de schuur een mooie studio gebouwd waar ik (Els, zangpedagoge) het hele jaar door zanglessen en cursussen geef. Wij hebben zojuist onze web-site afgemaakt.

Nou, Arie en Els, het ziet er erg gezellig uit bij jullie. Het lijkt me ook bevrijdend om zo midden in de natuur je longen los te gooien. Veel succes met jullie activiteiten in de Vienne.

6 reacties op “Misschien iets voor Assurancetourix?

  1. Niet kunnen zingen lijkt me een reden bij uitstek om op zangles te gaan. Als je heel goed Frans spreekt, ga je toch ook geen Franse les meer volgen?

  2. Ja, Krek, ben ik mee eens. Maar je hebt ongeschoolde zangers, waar je nog wat uit kunt halen en mensen-die-niet-kunnen-zingen waar echt geen kruid tegen is gewassen. Ik ben er zo een. Ik houd van muziek, weet er best veel van, maar neurie alleen mee wanneer er niemand thuis is. Het slaat gewoon een generatie over: mijn ouders zingen allebei in een koor, mijn beide dochters hebben prachtstemmen (ik tel mijn zoon even niet mee) en ik…wanneer ik zing springt er een barst in het raam 😕

  3. Tja, echt onverbeterlijke raven kunnen het miischien maar beter niet proberen. Zelf vind ik zingen leuk. Heel hard, in de auto, met Tom Waits “Is it the crack of the poolballs, neon buzzing” meebrullen. Vroeger op de fiets naar school zong ik ook altijd uit volle borst. Maar of ik nou op zangles zou willen…
    Maar goed, het is Frans, het is origineel en het lijkt me voor sommige mensen leuk, dus hup, op het log ermee :).

  4. Helemaal niet kunnen zingen als in de categorie hopeloos dus. Ik wil de zang pedagogen van deze wereld dit echt niet aandoen. iK kan me al die rechtzaken niet veroorloven