Chez Roger & Françoise, donderdag 19 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Nou, ik heb inmiddels mijn auto terug van de garage. Nieuwe automatische bak en voorspoiler gerepareerd. Kosten: ruim 2,5 Skoep. Ik denk toch serieus aan zo’n kleine witte ‘utilitaire’ waar niks aan kapot kan gaan. Prettige dag allemaal!

226 reacties op “Chez Roger & Françoise, donderdag 19 mei

 1. @Dineke: gaat het weer een beetje?
  Je man geen last van nekklachten…?

 2. Prachtig weer hier… moesten we maar eens lekker lui van gaan genieten.

 3. Krek: onze Peugeot 406 Break (ofzo) gisteren grote beurt gehad, kosten? 138 Euro!

 4. Neem een paco paco, zo’n Braziliaans boeren-tuftufje met een waterpompmotor die je met de hand moet aanslingeren. Zag daar laats een geinige reportage over.
  Maar serieus, een wagentje als een Citroën Berlingo rijdt verbazend lekker. Het stikt van de tweedehandsjes die door werklui zijn afgetrapt… wij hebben er ook zo één, met maar twee stoelen en daarachter een met hout afgetimmerde laadruimte waar met gemak een europallet in past, of een paar flinke struiken van een kweker. Hier zie je ze behalve in wit ook veel in groen, met zo’n karretje hoor je er echt bij.

 5. EN als er achterin een pallet passen, kun je er ook een hoop kinderen in kwijt met hond….

 6. Of het nou een Peugeot of een Subaru, BMW of andere luxe wagen is, ze hebben in het rurale gebied allemaal hetzelfde probleem: weinig bodemvrijheid en te veel mooi strak blik waar je geen deuken of krassen in pleegt te willen maken. Dus elke glijer in een ondiep greppeltje kost meteen een paar skoep (is dat duizend euri?). Je Berlingo, Peugeot Partner of Renault Kangoo sleur je met een eind touw aan de trekhaak via een andere utilitaire of een tractor weer de weg op, en rijden maar weer, met zakken tuinaarde, gipsplaten, betontegels, fruitboompjes-met-kluiten, vieze bosmaaiers en dat soort voor het rurale leven noodzakelijke dingen achterin. Toch een beetje zonde van het tapijt in de bagageruimte van je 406/7/8 of andere glossy stadsmobiel.
  Persoonlijk ga ik niet voor een Renault; dan ben je volgens hun eigen reclame een sukkel die met Queen had kunnen jammen maar dat heeft laten schieten voor de poedelwedstrijd van zijn vrouw. Ze rijden ook niet echt fantastisch (al winnen ze nu de ene F1 race na de andere; misschien komt het nog). En onze favoriete, gezellig ronde garagist (model Bibendum) doet toevallig in Citroëns, dat telt ook heel erg.

 7. Schwep zo’n 2e hands van een bedrijf heeft één nadeel, het is en het blijft een 2 persoonsauto. Je mag er achterin beslist geen passagiers mee vervoeren.

 8. Ik heb voor dat doel een aanhangwagen om achter mijn stadsmobiel te hangen (Renault 🙂 ) Ik zou niet zonder kunnen, In het buitengebied moet inderdaad nogal veel groot spul worden vervoerd. Eigenlijk wil ik gewoon een lelijk eend in mijn garage in Frankrijk hebben. Ben er nu naar op zoek.

 9. Schwep: zou graag zo’n 2-persoons rag-mobieltje willen hebben, maar we koesteren al een oldtimer en dat zou dan op 3 auto’s komen + die van mijn zus die hier 6 maanden per jaar staat… Peugeot speciaal voor hond genomen, maar inderdaad die bekleding!
  RoberS: ja, wij ook een onmisbare remorque Westfalia, maar voor stront halen 300 meter verderop over dat hobbelige pad liggen alle auto’s die we hebben weer te laag, blijft klooien met voitures!

 10. Wij hebben jaren een Renault-traffic (verhoogd en verlengd) gehad. Daarin vervoer je ALLES.
  En we gingen er ook nog mee op vakantie….als “camper”…

 11. Een skoep is ongeveer:
  Aangeboden: Hyundai scoupe
  Prijs: 1.900,00
  Bron: marktplaats.nl

 12. En met die utilitaire’s val je ook minder op. (…Hé, zag ik jou van de week niet bij…? )

 13. Laat eens zien wie er een leuke kelder heeft of een cave, kunnen we zien wie er netjes opruimt…..

 14. Frank: Toevallig heb ik mijn kelder de afgelopen week opgeruimd. Dus dat zou kunnen.

 15. @Iedereen: behalve de schrik heeft Tim er gelukkig niets aan overgehouden. Hij is nu naar de garage om te laten schatten wat de schade is. Natuurlijk moet er dan een expert “van de andere kant” bijkomen.

 16. ideetje voor het nieuwe boek.. het schade en schande-boek
  we hebben vast allemaal wel ergens een deukje of een kras op onze voertuigen.
  lever ze maar in die foto’s…

 17. Ha!! Heb er nooit foto’s van gemaakt! Maar van deze kan nog.
  Heb nog wel ergens een leuke -niet digitale- van onze Renault achter zo’n Dépannage-auto (rampenverhaal, wil je niet weten…Hé! Heb ik zomaar een idee voor een Heppiefjoe-log: rampvakanties!)

 18. Het schade- en schandeboek: ik kan gelukkig niets toevoegen op gebied van autoschades.
  Andere schade’s en schande’s zijn er wel, maar die heb ik -met schaamrood op de kaken- niet durven vastleggen op de (overigens) gevoelige plaat.

 19. Sorry, dat was een reactie op de kelder, die nog in de wacht stond. Werd ineens weggeroepen. De kapper had een gaatje en mijn vrouw vond dat ik daar mooi in paste.

 20. Ze heeft in NL natuurlijk allemaal goedverzorgde mannen gezien…. en dat vond ze zo prettig dat jij naar de kapper moest…
  Hoe heeft ze het trouwens gehad in NL? Was de kunstrai interessant?

 21. enne…de schade wordt geraamd op om en nabij 1000 euro…

 22. Ja! Hij botste op zijn voorganger omdat hij te laat remde (was aan het telefoneren hands on, dus strafbaar), voorganger botst op voorganger die vervolgens op Tim botst. Hij had dus nog geluk, relatief gezien, de klap was al 2 x opgevangen.

 23. Jorgen en ik zijn vandaag samen met de eend op stap geweest…moet een hilarisch gezicht zijn… jorgen en ik samen voorin het eendje….

 24. Samen achterin het eendje was veel leuker, herinner ik mij (had een besteleend en hoefde dus niet eens de bank te verwijderen).

 25. Heb een keer met een eend de mager brug in Amsterdam te hard genomen. Was erg leuk. Een paar maanden later bleek dat mijn chassis verbogen was. :-).

 26. Liever een velo. Niet dat ik een auto niet leuk vindt maar ik voel me gelukkiger op een velo dan in een auto.

 27. Jorgen zit naar cuisine-tv te kijken, naar de grand gourmand, die scheurt heel frankrijk rond in een oude engelse taxi en gaat overal gratis zitten eten in de meest lekkere restaurantjes… klinkt als een wereldbaan…zouden ze ook nog een vrouwelijke uitvoering zoeken?

 28. Eehhh….ooow jaa!!! *slaat met vlakke hand tegen voorhoofd*
  (ja?)

 29. Grappig dat je dat zegt, Krek, Tim noemde mij vanmiddag nog een alpha-meisje. Ben al heel lang niet meer meisje genoemd. Ging er bijna van huppelen.

 30. @remke, die beste man WORDT betaald om ergens te gaan eten… enkel en alleen omdat er een tv-camera bij is….

 31. Is hij fotogeniek, knap, lekkere babbel? Wat heeft hij wat jij en ik niet hebben?

 32. Zonder dollen: ik heb wel eens de neiging gehad om in een restaurant waarde bediening maar zozo was een notitieblokje te pakken en dan zogenaamd omzichtig af en toe wat op te schrijven. Het heeft tot nu toe nog niets opgeleverd 🙁

 33. Hij ziet er niet, centenbak, brilletje, weinig grijs haar… komt niet in de buurt van gerard depardieu…. dus ik zou het ook best kunnen…. zo’n baantje….

 34. Charisma 0,0 dus. Hoe kan dit?
  Maar ja, dat hadden the two fat ladies ook niet en ik vond het een feest om naar ze te kijken

 35. @Dineke, zou ’t net zeggen. Wij hebben dat wel ooit gedaan, strak in het pak, klappers vol zogenaamde papieren, aanwijzen, notities maken. Kreeg wel het idee dat we daardoor beter behandeld werden.

 36. @Dineke, je hebt ook niet genoeg vet om geloofwaardig over te komen als een afgevaardigde van de michelin….

 37. @Marjan: wel, ik denk dat ik dat maar als compliment opvat.

 38. Ik vind het een beetje een irritant mannetje… maar jorgen vind het een geweldig programma….

 39. @Marjan: nou jet het over J. hebt….n.a.v. zijn bijdrage in het smoelenboek verwachtte ik het allerergste maar ik vond hem allerliefst (dit vind-ie niet leuk….)

 40. Ik ga lekker in mijn bedje liggen en kijken of ik via de afstandsbediening nog wat leuks voorbij zie komen. Ut morn!

 41. idd een tijd niet geweest, maar mijn “reputatie” is naar de knoppen.. nu mijn foto in het smoelenboek niet overeenstemt met de stille willy v/d camping

 42. T’louse… wat is het toch met T’Louse … nooit geweest en iedereen die er vandaan komt raved erover … tijdje terug in Nantes bij een klant, zit daar een contractor die geplaatst is in Nantes, en ik vraag hem .. hoe bevalt het ?! (Ik dacht die gozer komt uit Parijs ut is hier beter..)
  neut … komt ie uit T’louse en gaat ie tekeer over Nantes alsof het en get is .. dans le/la ? cue du monde..
  wie heeft er Nederlanders nodig als je zulke fransen hebt

 43. @Remke : n’avond … wat bedoel je met
  “zit ie weer vol” ?!

 44. he Aat … hele leuke foto;s met erg scherpe tekst ..
  chapeau !

 45. @Alien8, le grand gourmand. En ooit zei je dat je een klant had in Toulouse waar je wel kwam zodat jullie aansluitend hier chinees konden komen eten…

 46. eh Ferry .. trouwens … uh .. ik heb je fles met Sweet Chili saus achterover gedrukt 😉

 47. @Remke … Chinees in Toulouse ?! Kan ik me niks van herrineren .. of mischien ook wel .. ik weet het niet meer … (reis te veel) zonder gekheid .. vanaf nu “doe ik enkel nog Frankrijk en Belgie” … volgende week in Lyon en daar weet ik zeker dat ik mijn buik naar tevredenheid heb rond gegeten in een klein achteraf tentje, door de keuken naar het toilet en de pannen v/h vuur direct op tafel .. Boudain noir / blanc / etc …
  mmmmm ff tafel bespreken voor volgende week Woensdag avond

 48. @Remke … volgens mij weet ik het weer … het was idd Toulouse, Airbus.. maar al een hele tijd geleden (vorig leven, nog niet zo’n francofielfoon en durfde nog Chinees te eten in Frankrijk)

 49. Na een beetje bijlezen schiet me opeens een oud liedje in m’n hoofd “we hebben een ongeluk gehad met het autootje, met het autootje. Wie zong dit ook alweer ?

 50. @Ferry: Nee Ferry ik had 5 kranten en een uitgescheurd stukje van de buurvrouw gekregen en dat aantal is precies op gegaan. Het uitgescheurde stukje krijgt Krek.

 51. Hoe zo durven? Heb vorige zomer nog gegeten bij een Chinees in Rennes, was prima. enige is dat de kaart iets anders, maar lekker was het wel.

 52. kijk dat bedoel ik nou .. al dat gekwek loopt lekker door elkaar …
  Marjan ? mag ik me weer afmelden ?

 53. @Alien8,…zucht…(what’s airbus?) we wonen ong. 2 uur rijden van Toulouse, dat vond je (ooit) dichtgenoeg bij om te combineren om hier eens langs te hoppen voor een chinese maaltijd, op de boerderie.

 54. @Peter ; durven sloeg helemaal nergens op 😉
  waar trouwens Chinees in Rennes ?! Nu al bijna twee jaar hier en nog maar 3x in Rennes geweest (en dat was enkel vluvhthaven) … vanaf de lucht ziet het er niet uitnodigend uit Rennes .. te veel “beton jaren 60/70”
  Of ?!

 55. Kan iemand het adres van mijn foto’s even naar Remke doorduwen. Ik kan niet naar aol-adressen mailen.

 56. @Remke .. zucht ?
  woeps .. je blijkt alles te onthouden wat ik zeg !
  Dat doe ik zelf niet eens !
  Maar idd … het komt weer (langzaam) boven…
  wie weet trouwens, want mijn (nieuwe) baas woont/werkt in Toulouse, en aangezien ik enkel nog “Frankrijk doe” is de kans groter
  maar genoeg over werk …
  volgens mij loop ik wat rondjes achter …
  Nee dank je … niet die karton wijn die over is ! (waar ken ik die van ?)
  bakje Cider pliese …

 57. Dan heb je wat gemist. Rennes heeft een prachtig centrum met grote, typisch bretonse scheefgezakte vakwerkhuizen en gezellige pleinen waar het barst van de eetgelegenheden en terrasjes. En bovendien kun je nog makkelijk aan de rand van het centrum in een parkeergarage komen (place des lyces, als ik me goed herinner). Van daaruit slenter je de hele binnenstad door.

 58. Zullen we gezamelijk bijschriften bij de foto’s van Krek verzinnen?
  Bij afbeelding 26: “Oei Dineke…. we zijn betrapt”
  Bij afbeelding 0: Ik ben mijn hamer en sikkel kwijt maar sta er wel voor.

 59. John ? Joohn ! John ? JOHN ?
  waar ben je nou ?!
  Je zou je MG toch komen “uit laten” bij mij in Bretagne ?!
  (koop wel eerst ff een kaart of breng je GPS aan de praat) want ik woon niet in Bretagne !

 60. eigenlijk zit ik te mokken.. wil ik hier niet zijn …
  maar liever nog op de E3 (www.e3expo.com) is op het moment aan de gang, inside scoop over PS3, XBOX-360, etc…

 61. ..heb ik dat…
  weet niet of onze keurige, welbespraakte, subliem opgevoede jongens daar mee door de bocht kunnen 😉

 62. Iedereen mag zijn eigen bijschriften verzinnen. In de meeste gevallen is dat trouwens: “Ben ik dat? Wat zag ik er uit!
  @RobertS: ja, mooi hè. We waren net met 11.

 63. @Remke, maak je geen zorgen, onze kinderen zijn net zo bescheiden en verlegen en beschaafd als hun moeder…

 64. @ega : non-den-dju … nu wil je dat ik weer ff kom buurten .
  @roger : mijn vrouw begrijpt me niet

 65. @Aat : das een compliment neem ik aan ?
  @RobertS : nee hoor we praten ook “live” tegen elkaar, gaat enkel wat harder aan toe

 66. heb ik dus morgen een dagje vrij .. een RTT !
  nu blijkt dat ik na bijna een jaar voor een Franse baas te werken iederen maand recht had op een RTT. Ik zag de interne e-mail wel voorbij vliegen dat je moest opgeven wanneer je je RTT nam ! Maar wist ik veel, en aangezien ik toch niet veel met het Franse kantoor had, liet ik het waaien …
  blijkt dat het een “officieele baaldag” is, die je kwijt ben als je hem niet opneemt …

 67. @Alien8: natuurlijk is dat een compliment. Trouwens dat karton witte wijn dat overbleef….Ik heb vanavond het laatste glas ervan opgedronken.

 68. @Remke, je hebt gelijk, is ook l*llig….
  @Schat, waarom kunnen we niet naar aol-adressen mailen?

 69. weet je Jørgen, volgens mij zit je weer voor je eigen plezier tegen jezelf te bloggen en in een hoekje v/h cafe alleen terwijl de rest over andere dingen praten …

 70. @Aat:Alles goed, weer blij in Holland?
  en nog gelukt met een krantje naar mij???

 71. @Remke, het gaat echt niet… belachelijk he? Kan ik jou niet eens meer een mailtje sturen… tssss….

 72. @Allen … klopt van het niet kunnen e-mail’en naar AOL … AOL beweert dat er “te veel traffic” is van Wanadoo.fr domein… te veel om uit te leggen, maar in het kort, delas onderling met ISP over verkeer van/naar eigen “secties” v/h internet . AOL is daar helemaal erg in .. pokke Yanks die .fr domeinen lopen te blokeren …

 73. Jorgen gaat me zo uitleggen waarom wij niet naar aol-adressen kunnen mailen….. spannend…

 74. @Krek: bedankt. Ik zal hem op A4 uitprinten en ophangen in het kantoor.
  @Alien8: Als tafelwijn voldeed ‘ie echt wel.

 75. ut officiieel reply van AOL is :
  The IP address on your ISP’s network [bedoelen ze dus ins ons geval Wanadoo.fr me] has generated a high volume of mail to AOL and has exceeded our rate limit. Possible causes include a compromised or virus-infected personal computer or a non-disclosed server relaying mail within the ISP’s network.

 76. @Krek: Nee, maar ik stond er de 1e keer niet leuk in, de 2e keer is stukken beter!!!

 77. Ik krijg soms ook mailtjes terug omdat de wanadoo-server op een zwarte lijst staat bij een anti-spam-organisatie. Zijn er dus mensen die ik gewoon niet kan mailen! Soms erg vervelend, als ik een vraag over een huis van immogo krijg, en iemand alleen een aol-mailadres achterlaat. Kan ik niet mailen! Voor dit soort lastige gevallen heb ik speciaal een hotmail-account genomen, want via de wanadoo-site mailen kan ook niet. Bizar toch?!

 78. als je om die AOL meuk heen-wil moet je je smtp server adr ff veranderen …
  je kunt de mijne gebruiken : mail.slingsworld.com (ptr 25, standaard) deze draait in de US, weet AOL ook niet beter …

 79. @Aat: hartelijk dank, kom deze zomer maar een paar borrels halen voor de moeite!!!

 80. @Remke, hij praat in het echt ook zo… je went eraan… moet ik zeggen… net als aan goedkope tafelwijn….

 81. Volgens mij is alien8 zo’n razend snelle typer. Eentje die een stukje tekst zo d’r in 30 seconden inramt maar daarna nog 5 minuten bezig is om de fouten eruit te halen. Een typisch verschijnsel van Software knakkers.
  Als die zitten te chatten laten ze dat herstellen achterwege en wordt het bijna onleesbaar.

 82. Remke zal ik het even proberen ?
  Krek bedankt voor de foto’s….zuipschuiten.

 83. uh Mr. Freud … als u zo klaar bent in ons cafe … zou u dan nog ff bij mij thuis langs willen komen voor een prive gesprek ?!

 84. Ja Aat, dat soort knakkers heb ik gerelmatig mee te maken. Volkomen wereldvreemd. Als het niet op een pc scherm zichtbaar gemaakt kan worden bestaat het niet. 😉

 85. @Remke … ik heb de e-mail net naar je AOL account gemeel[d][t][dt] .. heb je um nu wel ?!

 86. @A8 Leuk dat je er ook weer even bent ik d8 vanmiddag al een tornadowaarschuwing gezien te hebben 😛

 87. Ik ga gauw het cafe weer uit anders moeten we straks nog om de beurt adem halen omdat de tent te vol zit

 88. @Aat : Je hebt me helemaal door… als je “codeert” en de bugs reizen de pan uit … dan laat je allerlei tools er doorheen lopen ..den lijkt het nog wat …
  Als ik daarintegen typ/blog dan heb je nog steeds die gewoonte … je moet eens weten hoe vaak mijn backspace toets gebruikt wordt …
  en ik altijd maar beweren dat het een verschijnsel is van hoogbegaafdheid .. blijkt het hoogluiheid te zijn !

 89. @RobertS: Ik heb trouwens in een verloren uurtje eens zitten Googelen met je naam. En ik kwam postings tegen uit 1996 tegen. Dat is bijna de begintijd van internet. En de postings wezen uit dat je inderdaad nogal met software te maken had.

 90. @Allen .. he jongens kom us kijken ….
  Aat heeft RobertS gegoogled
  @Aat … idd .. net een post gezien van ’97 over dos emulatie en bsd

 91. @Alien8: Ik heb met verbazing naar die jongens staan kijken hoe inefficient dat typen gaat. Stukje tekst typen en inderdaad met de backspace terug. Meestal te ver terug omdat ze de repetitionrate van het toetsen bord heel erg hoog hebben staan Dus dan weer opnieuw intypen… weer met nieuwe fouten… en ga zo maar door. Resultaat is dat ik met mijn 3,5 vinger systeem wel een stuk sneller type dan die software gasten. Ik praat dan uiteraard over de wat oudere software gasten die nog met DOS en Unix zijn opgegroeid en daar geen gebruik konden majen van selecteren, kopieren plakken en muizen.

 92. @Aat, klopt, ik heb email geintroduceerd in het bedrijf waar ik werkte. De reactie was meestal, dat heb ik niet nodig of wat is dat. Ik was ook een van de vroege leden van xs4all. In die tijd kwamen er nog iedere week modems bij. En internet was overzichterlijk met de site of the day en zo. Waar ik toen niet bij stil stond was dat je je eigen naam niet moet gebruiken. De meeste weblogs of forums doe ik dat ook niet meer. Behalve hier dan. Ach, ik heb niks te verbergen. Maar Google is zeer hardnekkig.

 93. @Aat, kan kloppen, hij heeft zelfs al eens een interview gegeven op de franse tv…. tenminste dat zegt ie, niemand heeft het ooit gezien….

 94. @RobertS: Idd, als je wat te verbergen hebt moet je volgens mij niet op internet komen.

 95. @ RobertS: Bulletinboards met 1200 baud, dat was pas fijn, zeker toen ik een modem kreeg van 2400baud

 96. idd .. laatste duitse interview wat ik gegeven heb was voor een Duits Java blad .. en in 2003 in Lyon voor France2 interview gedaan .. toen was ik nog voor IBM werkzaam in de Games Industry .. sinds ’91 op “het net” eerst nog met een nummer@compuserve.com account 😉
  en ex xs4all mensen hebben later bij ons bedrijf in H’dorp een v/d eerste leased lines (19K2) gedaan
  meer laterz

 97. Inderdaad, nu heb ik een 8MB verbinding thuis. Mijn eerste computer was een cp/m met 256k aan geheugen. Zo gaan die dingen. HEt was toen een hobby, nu verdien ik er mijn brood mee.

 98. Tot 5 jaar terug vroeg KPN nog 10.000 voor een T1 lijn per maand. Die moeten daar grof aan verdient hebben Kost me nu via Enertel 600 eurie.

 99. ditto … teveel techno babbel…
  kom Mr Freud we gaan naar huis, daar staat nog werk te wachten

 100. De eerste ‘pc’ waar ik op werkte was trouwens een Bobst, een zwitsers dingen met apart schrijf- en leesstation voor cassettes, waar je alleen tekst mee kon tikken en versturen. Als je verstuurd had moest je wel even bellen of het aangekomen was…

 101. @Dineke Dineke :: 19 mei 2005 21:17 :: e-mail
  Alle restaurantgidsen benadrukken telkens weer dat ze gewoon betalen! Dus in zulke dingen trappen we niet in…

 102. Mijn eerste pc was een Amstrad (of met t) Peter, maar dat zul je niet meer weten want je ligt al te snurken. Jammer dat iedereen net weg is… is geen bijlezen aan besloot ik.

 103. Hoi Rene… waar schrijven die recensenten dan wel volgens jou?

 104. Hm… zou goed kunnen, maar denk dat het grootste werk de observering is en proeven… maar moet eerst ff bijlezen voordat ik wat zeg denk ik.

 105. Hoi Coco! zeg wa, ik zit hier alleen en dat op dit uur! Wacht op een download. Afzakkertje?

 106. hm, moet dus NU opnieuw opstarten. Misschien tot later dan maar.

 107. FF snel, hoi allen. Vanaf morgen beginnen de twee drukste dagen van het jaar, openhuisdagen. 3000 gasten over de vloer en heel veeeeel verhalen, m’n tong hangt nu al op de schoenen. Zijn ook de leukste twee dagen van het jaar. Deze week al een gigaklus gedaan met z’n allen om alles voor te bereiden.
  Ik zal zondag melden of het wederom een succes is geweest. En wie weet…. kom ik Frank ook nog tegen:)
  Trusten allen, tot zondag.

 108. wordt een hele alternatieve trouwerij hoor, haha, heb zoiets nog nooit meegemaakt, maar past wel bij mijn dochter.

 109. nee, klein, moest op heel korte termijn geregeld worden en ze hebben ook niet veel geld… en dat vinden ze ook maar niks ook, een grote trouwerij! Tis een beetje alto stelletje…
  moet er weer ff uit @$%^***^%$#$, misschien wel weer tot zo en anders trustuh Coco, we zien elkaar vast nog voor die tijd!