Chez Roger & Françoise, donderdag 19 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Nou, ik heb inmiddels mijn auto terug van de garage. Nieuwe automatische bak en voorspoiler gerepareerd. Kosten: ruim 2,5 Skoep. Ik denk toch serieus aan zo’n kleine witte ‘utilitaire’ waar niks aan kapot kan gaan. Prettige dag allemaal!

226 reacties op “Chez Roger & Françoise, donderdag 19 mei

 1. De eerste ‘pc’ waar ik op werkte was trouwens een Bobst, een zwitsers dingen met apart schrijf- en leesstation voor cassettes, waar je alleen tekst mee kon tikken en versturen. Als je verstuurd had moest je wel even bellen of het aangekomen was…

 2. @Dineke Dineke :: 19 mei 2005 21:17 :: e-mail
  Alle restaurantgidsen benadrukken telkens weer dat ze gewoon betalen! Dus in zulke dingen trappen we niet in…

 3. Mijn eerste pc was een Amstrad (of met t) Peter, maar dat zul je niet meer weten want je ligt al te snurken. Jammer dat iedereen net weg is… is geen bijlezen aan besloot ik.

 4. Hm… zou goed kunnen, maar denk dat het grootste werk de observering is en proeven… maar moet eerst ff bijlezen voordat ik wat zeg denk ik.

 5. FF snel, hoi allen. Vanaf morgen beginnen de twee drukste dagen van het jaar, openhuisdagen. 3000 gasten over de vloer en heel veeeeel verhalen, m’n tong hangt nu al op de schoenen. Zijn ook de leukste twee dagen van het jaar. Deze week al een gigaklus gedaan met z’n allen om alles voor te bereiden.
  Ik zal zondag melden of het wederom een succes is geweest. En wie weet…. kom ik Frank ook nog tegen:)
  Trusten allen, tot zondag.

 6. wordt een hele alternatieve trouwerij hoor, haha, heb zoiets nog nooit meegemaakt, maar past wel bij mijn dochter.

 7. nee, klein, moest op heel korte termijn geregeld worden en ze hebben ook niet veel geld… en dat vinden ze ook maar niks ook, een grote trouwerij! Tis een beetje alto stelletje…
  moet er weer ff uit @$%^***^%$#$, misschien wel weer tot zo en anders trustuh Coco, we zien elkaar vast nog voor die tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *