Die andere franse drank


Nu ik (bijna) iedereen in Pannecot aan de cider heb gekregen, mogen jullie er ook wel eens iets meer over lezen.
Wij halen onze cider bij een boer in de buurt, zijn cider heeft zelfs een prijs gewonnen. Maar je hebt natuurlijk ook grote fabrieken waar ze cider maken. Er zijn zelfs mensen die een hele site maken over hoe je cider moet maken.
Marjan

11 reacties op “Die andere franse drank

 1. Ben zelf niet zo onder de indruk van cider. Nepchampagne uit een soepkom 🙂
  Geef mij maar pastis

 2. @Peter, wat zeg je nou… jij hebt nog nooit echt goede cider gedronken, anders zou je wel anders piepen…

 3. Mogelijk. Heeft me er in ieder geval voor behoed er zo veel van te drinken dat ik er spijt van kreeg. Dat is me met pastis wel eens gebeurd.

 4. Er waren nog 3 flessen over…
  @Peter, van cider wordt je niet zo gauw dronken, is maar 4%… zelfs onze kinderen drinken het..
  In NL dronk ik ook nooit cider, ik gebruikte alleen maar cider om paprikamarmelade te maken…

 5. paprikamarmelade?
  (daar kan ik me dus nix bij voorstellen, maar dat zal wel aan mij liggen)

 6. @Dineke, paprikamarmelade is heerlijk als bij bv, kaas, vlees en zelfs vis…. het is niet mijn eigen recept, maar het is van Delia Smith…en echt heeeeeel errug lekker… wacht … ik ga wel even voor je zoeken…

 7. Nou, dat ziet er idd uit om niet te versmaden. Ga ik van de zomer es proberen..