Chez Roger & Françoise donderdag 26 mei


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Terwijl er een reiger aan de overkant van de straat in de berm heen en weer loopt, speurend naar jonge eendjes (ô, wrede natuur), bereid ik mij voor op de 1e warme zomerwerkdag. Er zal bij LAKS geklaagd gaan worden over te warme gymzalen, de docenten kunnen hun ogen fêteren op een eindeloze stroom navelpiercings en bijhorende vetrollen en alle terrasjes op de Grote markt en het Plein zullen afgeladen zijn. Maar ik ga er niet heen! Straks loop ik weer tegen een folderend kamerlid aan.

106 reacties op “Chez Roger & Françoise donderdag 26 mei

  1. Remke: Yep, er zijn teveel leuke dingen om je mee bezig te houden, maar de schoorsteen moet roken, dus toch wat bijsnabbelen om dit te realiseren.

  2. Zolang je werk je hobby is is er niks aan de hand. Toch?! Een rokende schoorsteen moet ik nu even niet aan denken trouwens…maar dit terzijde. Wat is een leuk ding?

  3. Een leuk ding, ik bedoel dat er heel veel onderwerpen zijn om je mee bezig te houden. Hobbies, zoals muziek maken, of je verdiepen in archeologie, of je huis verbouwen in Frankrijk, HenF, Frans leren spreken, je gezin vermaken, postzegels verzamelen, aan de bar hangen, kortom genoeg te bedenken.

  4. Of een Porche restaureren, een Donkervoort testen op het circuit van Zandvoort. De Mont Blanc beklimmen, uit een vliegtuig springen.
    Iedereen te bed zie ik………….
    @Allen: trusten, en kijk uit voor zonnebrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *