Humor om te lachen


Ik had nog nooit van de goede man gehoord. Zoekend naar een garage in Lyon kwam ik echter op zijn site terecht. En nu weet ik dus wie Gustave Parking is. Niks meer aan te doen.
“Sigaretten zijn goed tegen Alzheimer”, ginnegapt Parking. “Want voordat je het krijgt, ga je al dood van het roken.” Deze en een hoop andere, minstens zo sterke grappen vind je op de site van deze regelmatig om zijn eigen grappen lachende humorist, die als hoogtepunt een bijzonder kernachtige hoelahoep-demonstratie geeft. Diverse online filmpjes en een agenda, zodat je weet welke steden wanneer te mijden. Veel plezier! 😉

18 reacties op “Humor om te lachen

  1. Heb het bekeken en vraag me intussen een beetje af met welke NL komiek ik hem kan vergelijken. Kom dan toch bij Finkers uit….

  2. Inderdaad, dacht ik ook aan. Die hoelahoep grap is typisch Finkers. Maar Finkers blijft serieus. deze Gustave is me te blij met zijn eigen grappigheid.

  3. Doet idd meer denken aan die andere Twent: Henk Elsink. Leeft ie nog? Al heel lang niks van gehoord. Ik heb mijn vriendinnetje in de 2e klas het hele jaar “Bakema” genoemd.

  4. Henk Elsink? Ben een als klein jongetje ooit met mijn ouders in de kopermolen geweest. Volgens mij leeft ie niet meer.

  5. Ik kan alles hebben. Als het maar niet over mijn fiets gaat.
    Maar Humor om te lachen is eigenlijk precies wat we tegenwoordig missen. De meeste Humor programma’s op de tv (Jiskefet bijv.) vindt ik absoluut niet om te lachen. De meeste “leuke series” trouwens ook niet Dat zijn ze denk ik ook niet, anders zou er geen ingeblikt gelach bij zitten. Herman Finkers is trouwens wel leuk.

  6. Eindelijk een medestander. Jiskefet is NIET leuk. Krek, je bent de eerste die ik tegenkom die het met mij eens is..

  7. Nou ik zit ook al jaren in jullie kamp. Wie vindt het wel leuk dan?