Chez Roger & Françoise, Hemelvaartsweekend


Klik artikel voor de full-size versie (1MB!). Merci, Aat.

Met Hemelvaart en het weekend daarna zal het stil zijn hier, op Hollandais en France. Er komen in ieder geval geen nieuwe onderwerpen bij, want de vaste crew viert samen met een groep stamgasten feest in de Morvan. Een verslag van deze bijeenkomst volgt hopelijk maandag. In de tussentijd is het café echter gewoon open, dus achterblijvers kunnen er hun hart ophalen.
Verder is dit misschien een mooie gelegenheid om eens in het archief te grasduinen. Want HeF bevat natuurlijk veel meer informatie dan alleen de zichtbare logjes hieronder en in de lijst links. We hebben in de afgelopen 10 maanden ontzettend veel (zo’n 400) concrete onderwerpen behandeld. Alles wat klikwaardig was, staat verzameld op de linkpagina. Maar er zitten ook heel veel logjes bij zonder links, maar met bijvoorbeeld informatie over de Franse taal. En wat dacht je van de knetterende ruzies bij Chez Roger et Françoise, later ondergebracht in een aparte categorie?
Hoe dan ook… Hollandais en France wenst alle thuisblijvers én Frankrijkgangers veel plezier dit weekend.
UPDATE: dat is dus aardig gelukt.

215 reacties op “Chez Roger & Françoise, Hemelvaartsweekend

  1. Hé Hé, ik ben er ook weer. Het artikel stond donderdag pas in de krant. Ik heb dus eerst 3 dagen van die waardeloze kranten moeten kopen en moeten doorworstelen voordat ik een exemplaar in handen kreeg wat iets sensationeels te vertellen had. Die krant is een echt sufferdje. Trouwens, de buurvrouw hing donderdagmorgen om 8.30 uur over de heg heen te brullen dat we in de krant stonden. Dus bij nader inzien had ik daar rustig op kunnen wachten en had ik niet zelf iedere keer de krant hoeven te kopen.
    Ik heb 5 exemplaren meegenomen dus als er mensen zijn die een autentieke “Le journal du centre” willen hebben met je eigen kop er in, moet even zijn postadres naar mij emailen dan kan ik een exemplaar toezenden. Ik zal ook een scan van het artikel maken en die naar de mij bekende email adressen zenden. De scan zal ik morgen maken.

  2. @Dineke, Ja dezelfde. Ze is gelukkig nu niet meer zo huilerig. Als we aankomen moeten we altijd gelijk een aperatief komen drinken en krijgt Marry gelijk stekjes en andere tuindingen in d’r handen gestopt.

  3. De krantjes zitten al in de enveloppen maar ik heb niet voldoende postzegels. Dat kan ik pas morgenavond regelen dus ik denk niet dat jullie dit weekend al kunnen genieten van een echt frans dagblad. Maar hij komt er aan, ik ben jullie niet vergeten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *