Chez Roger & Françoise, maandag 9 mei


Klik logo voor smoelenboek.
Jouw stem telt. Elke dag!

Sorry hoor, dat ik gisteren geen nieuw café heb geopend. Ik ben even na elven gestrekt gegaan. KO. Was toch nerveuzer over het weekend dan ik zelf dacht, waarschijnlijk. Gisteren onderweg naar huis een paar keer bijna een optocht veteranen omvergereden en één keer dwars door een minuut stilte heen gescheurd. Het was 8 mei (oui mais), als Frankrijk zijn doden eert. En ’s middags samen met Hiromi nog twee ‘puces’ gedaan, om foldertjes uit te delen voor die van ons. En nu weer aan de slag. Prettige week allemaal!

81 reacties op “Chez Roger & Françoise, maandag 9 mei

 1. Ziet er leuk uit. Ligt 200km noord van ons. We willen nog eens binnendoor naar ons huis rijden i.p.v. de peage. Dan is dit een leuk adres om te bezoeken.

 2. @Robert(a) maar nog niet klaar dus. Ik wilde in het ieder geval alles uitgepakt hebben en ongeveer op zijn plek. Dan kon ik in in Nederland nog eens de Ikea bezoeken voor vragen. Het gevolg is echter wel dat ik met de pp heb gewerkt. We doen dat dus volgende keer anders. 1 dag klussen afwisselen met 1 dag niks doen of iets leuks met het gezin.

 3. Doe vanavond niet mee. web-log is r*t*traag en dan nog toont die alleen de letters (times nota bene, niet ons vertrouwde arial)en dat dan op een witte achtergrond. Voor de techneuten onder ons: alsof de stylesheet zo maar gewist is.
  A la prochaine!

 4. hm, tja, t ene moment is het vlot en probleemloos, t andere moment is het ondoenlijk.
  btw:, ik twijfelde al, maar ons vertrouwde font is natuurlijk verdana, geen arial.

 5. Een kater……. veel erger! Ik denk ff alle foto’s bekijken van afgelopen weekend, niets meer terug te vinden #@!^%….. ik heb er nog vier. Geen flauw idee wat er is misgegaan. Gelukkig staat er nog wel iets op de videocamera. Ik geloof dat ik vreselijk zit te balen, is me nog nooit gebeurd.

 6. Coco, gelukkig heb ik al wat foto’s van Ferry ontvangen en de anderen hebben ook heel wat foto’s geschoten. Waar ik van baal is dat ik niet weet wat er is fout gegaan.

 7. Tja, wie weet, het zou alleen wel prettig zijn als ik de fout kan reproduceren om dit in de toekomst te voorkomen.
  Ik denk dat het leuk is om een compilatie te maken van de foto’s en dat als herinnering in een bestandje te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *