Chez Roger & Françoise, juni 2012

Het is feest in Tirée-la-Chasse. Roger is rond het middaguur al dronken en alle inwoners hebben een oranje hoedje op, een rood-wit-blauw roset op de revers of een opblaasbare klomp op het hoofd. Wegens het EK? Welnee, het is feest omdat Erik van wpwebbouw erin geslaagd is het oude web-log-blog uit de as te doen herrijzen. Inclusief alle plaatjes en reacties.

Dit betekent dat we straks in het nieuwe HeF niet alleen met een schone WP-lei beginnen, maar ook de continuïteit van HeF weer terug hebben. Alle blogjes sinds 2004! Een diepe buiging en een hartelijk applaus voor Erik de Vries. De Systeemgod is dood. Leve de Systeemgod! (hmmm, dat Game of Thrones is besmettelijk).

Trouwens, -Paul, had je de Herberg al verhuisd? Nu Erik dit kunstje eenmaal heeft geklaard (of dit klusje geflikt, wat jij wilt), moet het niet zo ingewikkeld zijn het ook voor anderen te doen.

PS: de eerste donatie is binnen. Kees bedankt.

23 reacties op “Chez Roger & Françoise, juni 2012

 1. Petje af voor Erik. Het zit bij mij iets ingewikkelder. De reacties en de categorieën van mijn blog zijn bij de migratie naar weblog.nl door elkaar gehutseld en corresponderen niet meer met de blogjes. Ben vorig jaar september zelf overgestapt naar wordpress en ben nu bezig om de oude blogjes handmatig over te zetten. Dat is een hele klus, maar het gaat lukken, zeker als het veel regent.

 2. De berichten van het oude web-log.nl zijn nu geïmporteerd in dit blog. Zie Archives in de rechter sidebar.

 3. Jeetje, op een regenachtige namiddag kun je je hart weer ophalen met ons geneuzel van jaren her. Inclusief de fitties met deze en gene.

 4. Ruim 66.000 reacties in de eerste twee jaar. Wow. We konden wel OH’en toen zeg.

 5. wow… let je even niet op is je oude stamkroeg geheel verbouwd. Gefeliciteerd hoor en wellicht dat ik weer eens een biertje kom drinken. Ik kan alleen niet meer inloggen met de oude gegevens.

 6. Je hoeft niet meer in te loggen. Als je eerste commentaar is goedgekeurd, kun je gewoon blijven reageren zonder inloggen.

 7. Leuk dat er hier weer wat leven is. En het ziet er goed uit.

 8. Wel een beetje raar om al die 7 jaar oude chats weer te lezen. Elke dag een café, dat waren nog eens tijden. En veel mensen die in het virtuele bos zijn verdwenen.

 9. Ja, je hebt tegenwoordig zo veel opties… Twitter, Facebook. Vroeger moesten we het zien te rooien met deze slow chat. Die overigens soms zo slow nog niet was. Als je klaar was met iets tikken en je deed page refresh stonden er al weer een paar reacties bij. Maar goed, alles verandert.

 10. Roger schenkt na zaterdag zeker voornamelijk oranjebitter…..

 11. Gefeliciteerd! En feliciteer mij ook, want ik heb weer de eerste paddestoelen met mijn buurvrouw het hol ingesleept. Het seizoen is begonnen. Nu alleen nog mooi weer.

 12. Joh, Elz, zit je alweer in Frankrijk? Volgens mij kunnen jullie je huisje in A’dam wel bijna opzeggen, of niet?

 13. Doen we 1 kroeg voor juni? Want hij is inmiddels al weer zover gezakt…..

  23 juni and counting. De zon schijnt wel, inmiddels. Best biezonder.
  De druk is een beetje van de ketel, wat schoolzaken aangaat, dus ik hoop mijn bijdragen iets te kunnen verhogen. Heb nogal verzaakt hiero, de laatste tijd, maar dat was voor een hoger goed, zullen we maar zeggen. Hoger dan HeF? Ja, het kan.

 14. Iemand info over E10? Met mijn ouwe Mazda kan ik het schudden natuurlijk, ben ik verplicht die dure 98 te tanken. Je zou er Frankrijk voor gaan boycotten

 15. Nieuwe benzine, ach lood om oud ijzer verder, want de 98 is ws al goedkoper in Frankrijk dan de 95 in Nederland.
  Overigens, Krek, mail gelezen over die rare overboeking?