Leuke site voor saai product

Tja, schuursponsjes, wat kun je er verder over zeggen. Ze schuren heel goed, ze nemen  vocht op en laten het weer los als je ze uitknijpt. Boeien. Schoonmaakmiddelen zijn low-interest producten. Je denkt er niet over na voor je ze in je karretje gooit. Hoe dan toch een merk te bouwen? Je kunt moeilijk gaan roepen dat jouw sponsjes echt als allerbeste schoonnmaken. Who cares?
Bij Spontex Frankrijk hebben ze het goed begrepen. Ze bouwden een site vol plezier voor huisvrouwen. Met foto’s van mooie huishoudmannen, tips over hoe je je eigen man in huis aan het werk krijgt en verder gewoon een hoop amusante onzit. De site – ontwikkeld door het Franse bureaiu ‘Viens-là‘ – is al gauw goed voor een paar minuten klikken en je verlaat hem met een milde glimlach. Niet gek, voor een sponsje.

1 reactie op “Leuke site voor saai product

  1. Na tweeeneenhalve maand mobile-homes schoonmaken kan ik je vertellen dat goede sponsjes geen groene stofdeeltjes achterlaten en niet snel “op” zijn, terwijl slechte sponsjes de douche viezer achter laten dan ze al was.