De maan in Tournus

Een heldere maan in Tournus (FR, 71), gewillig poserend voor mijn relatief simpele bridge Sony DSC H1 Ik lees net dat de maan deze maand relatief dicht bij de aarde staat, waardoor hij beter te zien zou zijn. Ook toevallig, want vanavond heb ik een foto van de maan gemaakt terwijl ik in Tournus op mijn dochter zat te wachten. Ze was bij een dansrepetitie, want aanstaand weekend is er ‘Gala’.

Ik zat naast een terras van een restaurant op een ‘banc public’ en had honger, want ik zat er al sinds 20.15 uur en het duurde nogal. Tot overmaat van ramp zaten op het terras een stel Nederlanders luiddruchtig te genieten van hun maaltijd. Dat kon ik niet alleen horen, maar jammer genoeg ook erg goed ruiken. Honger!

Om mijn tijd te beiden heb ik een beetje zitten twitteren en maakte ik foto’s van een musje, van de gebouwen en van de maan, dus. Ik had namelijk mijn camera bij me om foto’s van dochterlief te kunnen maken die er alleradorabelst uit ziet met haar balletpakje en haar haar in een staart. Zij wilde echter niet op de foto en ook de mus bleef uit beeld hippen. Gelukkig was daar nog de maan, die bleef overstoorbaar poseren. Nou, mooi hoor. (klik voor groot)

Reacties zijn gesloten.