70 reacties op “Chez Roger & Francoise maandag 04/10

 1. Ik zoek nog een leuke quilt voor over de achterbank van mijn auto. Staat zo leuk als ik op straat aan het voetballen ben en naar binnen kijk.
  Zo goed?

 2. Voetballen? met z’n twintigen achter een bal aanrennen en als j’m dan heb, weer wegschoppen? Voetballen is nix voor mij, ook al niet door de randverschijnselen. ze leggen nu zelfs al dooien op de middenstip

 3. @ robert,
  er ligt een visa blok in maar dat kan volgende week weer anders zijn 😉 door het geringe aantal kilo’s rijdt hij nu 135km/u en dat is gezien de constructie en materiaal voor mij snel genoeg… maar je zou hem ook gewoon met een moto guzzi blok 1100 sport in kunnen leggen dan rij je de straatstenen eruit… omdat er onder de kap geen ruimte meer is voor de vin rij ik op luchtkoeling, deze slangen zijn van de oliekoeler die daar ergens onder hangt…
  groet van moi.
  groet van moi.

 4. @ krek,
  ja die ptcruiser kan ik me heel goed voorstellen als midlife auto. bmw ook wel trouwens.
  ach en qua comfort valt de lomax wel mee… je moet een beetje van afzien houden dan is het een geweldige wagen…
  maar eehh merci voor het compliment en het plaatsen van mijn foto onder dat doorkliklinkje… 😉
  groet van moi.
  p.s. ÊÊn van mijn bindingen met frankrijk is dat mijn dochter daar de hele zomer voor de anwb in lyon heeft gewerkt en er dus ook tijdelijk woonde…

 5. @Moi, Ach wat is comfort. Ik heb het hele weekend in mijn 2cv rondgereden. Vandaag stapte ik weer in mijn Laguna. Tjonge tjonge wat is dat dan weer luxe. Toch is de 2cv leuker om in rond te rijden. De bedoeling was dat mijn dochter dat ging doen. Die verhuisd echter binnenkort naar een studentenflat. Vandaar dat ik aan een ombouw naar Lomax of Burton denk. Noem het mid-life als je wilt. Ik vindt het gewoon leuk om te sleutelen.

 6. Nou, dat we me het dagje wel!
  Er moet me even van het hart, dat Jorgen zijn andere naam eer aandoet in het smoelenboek. Was ff schrikken, zeg.

 7. De taal-links zijn inderdaad aardig.
  Over ‘ik wil frans leren’ gesproken, vanavond bij de alliance geleerd dat ons kamertje l00 bij de fransen kamertje I0I is, omdat dat getal sprekend lijkt op de layout van een hurktoilet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *